5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bişey sorcam, çok fazla limon yemek zararlı olur mu, kanı sulandırıyor fazlası denir ya, ordan bi kafam karıştı, grip dönemi kullanmadan da olmuyor limonu
Olacagını sanmıyorum annem bütün hamileliklerinde grip olmamak için ballı limon içmii her gece yatarken

Ben canım sabahlari bulanarakbuyanirdim su icsem cikarirdim ogleden sonra iyi olurdu kusmazdim ama yine de cok istahsizdim. Hala canim sabah bir sey istemiyo ama bulanmiyorum. Yersem de çıkarmıyorum ogleden sonra icinse istahim cok acildi 2kisilik yiyorum ceviz filan yerken cikarirdim hepsi gecti ne kadarlik hamilesin benim 2-3 gundur azaldi daha iyiyim
Yokmu benim gibi olan çok kötüyüm ben.hamileliği benden önde gidenler bulantısı azalan iştahı açılan yokmu bana moral olacak olan

Benim eltim de kan tahlili gununu beklemis yaziyo hamile misin diye evet bebisimizi bekliyorum dedim hadi hayirlisi diyor. Hamile birine hadi hayirlisi denis mi yoksa hayirli olsun saglikli sihhatli nasiip etsin Allah vs mi denir bana cok manidar geldi haksiz miyim

bişey sorcam, çok fazla limon yemek zararlı kanı sulandırıyor fazlası denir ya, ordan bi kafam karıştı, grip dönemi kullanmadan da olmuyor limonu
Yaeim limondan bir sey olmaz canim bende tansiyonumu dusurur diye gebelikte zaten tansiyon dusuklugu olurmus gece yatarken filan iciyirum yada evdeyken disari cikarken filan icmiyorum yada sabahlari

Haklısın canım keşke soylemeseydin ona kan vereceğini hamile olduğunu

merhaba kızlar.
8 haftalık bebeğin kese ölçüsü ne olur bilgini var mı?

Günaydın kızlar. Bebeğimi kaybettik çok acı bir durum rabbim kimseye yaşatmasın. Tez zamanda tekrar evlat sevincini yaşarım inşallah. Allahım yavrularınızı sizlere bağışlasın.
Başın sagolsun günümüzde aynıydi Rabbim en kisa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Yokmu benim gibi olan çok kötüyüm ben.hamileliği benden önde gidenler bulantısı azalan iştahı açılan yokmu bana moral olacak olan
Cnm bende sen gibiyim cok bulantim var kusuorumda zorla iki lokma bisey yiyorum oda cikio yatana kadar bu bole arada serumla idare ediorum ins gecer tez zamanda ((

Iyikide calmamis canım yarın öbür gün yüzüne yaptıklarını vurmaktansa hiç gelmemesi daha iyi
Insanın da zoruna gidiyor yanında bu yakının var elin kadını 7/24 yanımda her işimi yaptı allah bin kere razı olsun ama hepsinde var hayır rabbim gösteriyor bi şekilde. Komsuma kızardım eskiden çok bunaltıyo beni diye şimdi utandırdı beni bu şekilde

25 mm olması lazım benimki öyleydi
dün detaylı ultrason çektirdim 24 mm çıktı kesenin boyu. bebeğin botuda 20 mm çıktı. doktorum kesen çok küçük dedi. takip edeceğiz inşallah büyür dedi. bu durum beni çok korkutu. siz şuan kaç haftalıksınız. kesenizin ölçüsüyle ilgili size doktorunuz bişey demişmiydi

Kizim elti degil mi iste... Hepsi ayni

Allah cok buyuk kizlar. En dogru zamanda en guzel sekilde butun bu yaptiklarinin bedelini bir bir bir bir odeyecekler. Sessizce hayatin akisini seyredin. Cuvali sirtlanipta ohh yaptiklarim yanima kar kaldi diyip gideni goremezsiniz bu dunyada. Oyle bir ask yok cunku. Hersey birgün mutlaka karşılığını bulacak sadece zaman gerek...

ozaman bende yarım limon kadar yesem zararı olmaz,yoksa bu grip mahvetcek beni. teşekkürler canımm :)
Canım 4 gün boyunca savaştım griple, limon ıhlamur bal pekmez, sıcak su en sonunda iltihap ciğerlere inmiş, malesef antibiyotik kullanıyorum, bence ilerlemeden bi dr görüş derim

Haklısın canım keşke soylemeseydin ona kan vereceğini hamile olduğunu
Hrp kenndi cocugunu anlatip imrendirmeyi sevdigi icin dayanamayip soylemistim gene anlatip duruyor darisi basina diyordu imrendiriyo ama cok belli seninde olsun da gor filan demisti olabilir belki vardir demistim kadin o gun onu dedim diye vsrsa ne zaman doguracagima kadar hesaplamis sonra da sorup duruyodu ama hicte mutlu olmuyodu sorup hamileyim diiyince hadi hayirlisi diye mesaj atmak nasil bir ictenliktir dusunun yani tek torun olan bebesine kuma geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…