Ins canım mutlu haberi bizede verirsin inş banada bir mucize olur tekrar tüp bebek acılarını cekmemBende farkediyoru. Demek istemiyorum bisi üzülse bile hemen belli oluyor kıskançlıgi hiç yok.bizden beklemiyordu duyunca şaşırdı üzüldü yani ama kendisi için başkası olsa fesatlandi derdim dememeye çalışıyorum bu ay ondan umutluyuz bakalım inşallah bikac güne müjdeli bir haber alırız. inşallah seninde bu ay olur.
Canım kanı sulandirmak için iğne veya hap kullaniyomusun
Ins canım mutlu haberi bizede verirsin inş banada bir mucize olur tekrar tüp bebek acılarını cekmem
Kadın doğum doktoru yazıyo canım bebeğin tutunmasini kanama veya lekelenmeyi kesiyorYok canim sadece folio kullaniyorum. Skinti olmasin igne hangi doktor yazacak hem igneyi beklicem mecbur
Canım benim eşimden dolayı olmuyo geçen yıl haziran ayında tüp bebek transferim oldu iki aylıkken düşük yaptım sonrasında hamile kalmadim bu yıl Mart ayında transferim oldu buda boş gebelik oldu cuma günü kürtaj oldum eşimi doktora götürmeye ikna etsem belki normal yolla kalırımInsallah canim. Cok duydum tup bebek tedavisi sonrasi dogal yollq hamile kalan insallah Rabbim sana tez zamanda nasip eder
Anladım canım kayın babalar genelde iyi anlasır gelinler le büyük kesim kV anlasamaz.gülüm şimdi öyle insanlar var ki iyilik ten anlamaz.benim kV hayat kaynağı dedikodu fitne.esimde söyler hep ama annedir atsan atilmaz satsan satilmaz.ne isterdim arkadaş gibi olalım yiyip içil sin gezip tozalım ama nerde kimi görse oburun keser.kayinbabam bir tane babam gibi severim.kb bana bir ara dediki kV in yaptıklarını anlattım hüngür hüngür aglayarak kov kızım kabul etme eve dedi.ben yine eşim için katlaniyorumCanım benim rahmetli kayinbabam şimdi sevmesin çok seviyodu beni her zaman duâ ederdi rabbim bize hayırlı evlat versin diye kaynanamda çok seviyo beni eltim onun yeğeni o kadar sevmiyo onu dünya alem biliyo burda kaynanamin beni daha çok sevdiğini eltimde beni çekmiyor kiskaniyo bu yüzden beni hassas noktamdan vuruyor kaynanam gorumcemle hiç bir sorunum yok eltimle aram yok benim ona çok iyiligim dokundu ilk bebeginde düşük tehlikesi vardı bir hafta boyunca onunla hastanede kaldım ailesi urfada olduğu için gelmedi doguma yakın arkadaşlarımı topladım evini kökten temizledik doğum yaptı yatağını ben hazırladım ikinci bebeginde yine öyle yani neden çekmiyor beni anlamadım eşiyle arası bozuldugunda ben gidip baristiriyodum
Ben kullanıyorum hem progesteron hem hibor iğne ama iğne yi neden verdi bilmiyorumKadın doğum doktoru yazıyo canım bebeğin tutunmasini kanama veya lekelenmeyi kesiyor
Benim hem eşimde hem bende vardı hareketliliği azdı bende pko var eşim ilaç kullanımı için itiraz etti birgün annesi canımı yaktı çocuk konusunda gecenin 3 u hüngür hüngür ağladım sarıldım ona tüm icimdekileri döktüm yarın randevu al dedi dr vitaminler yazdı kullanmaya başladı.sen iyi bir anında güzelce anlat eşine.anlatiyosundurda ama iyi zamani bekleCanım benim eşimden dolayı olmuyo geçen yıl haziran ayında tüp bebek transferim oldu iki aylıkken düşük yaptım sonrasında hamile kalmadim bu yıl Mart ayında transferim oldu buda boş gebelik oldu cuma günü kürtaj oldum eşimi doktora götürmeye ikna etsem belki normal yolla kalırım
Canım kV atsan atilmaz satsan satilmaz önemli olan eşin senin için o senin sırtında olsun hiç kimse seni uzemez allah onuda ıslah etsin ins şimdi senin tek dusunmen gereken bebisin stres yapma yaparsan bebeğin doğduktan sonra çok huysuz olur sen bebikini düşün o doğduktan sonra hiç kimse umrunda olmazAnladım canım kayın babalar genelde iyi anlasır gelinler le büyük kesim kV anlasamaz.gülüm şimdi öyle insanlar var ki iyilik ten anlamaz.benim kV hayat kaynağı dedikodu fitne.esimde söyler hep ama annedir atsan atilmaz satsan satilmaz.ne isterdim arkadaş gibi olalım yiyip içil sin gezip tozalım ama nerde kimi görse oburun keser.kayinbabam bir tane babam gibi severim.kb bana bir ara dediki kV in yaptıklarını anlattım hüngür hüngür aglayarak kov kızım kabul etme eve dedi.ben yine eşim için katlaniyorum
Benim eşimede sper hateketi az demişti doktor ben ona 2 kutu keçi boynuzu özü pekmez gibi bişi yedirdim 2 ay yedi eger hamile kalmassan gidicem doktora dedi hamile kaldım annem duymuş onuda tadıda kötü değil eşiniz denesin bence ne kaybederBenim hem eşimde hem bende vardı hareketliliği azdı bende pko var eşim ilaç kullanımı için itiraz etti birgün annesi canımı yaktı çocuk konusunda gecenin 3 u hüngür hüngür ağladım sarıldım ona tüm icimdekileri döktüm yarın randevu al dedi dr vitaminler yazdı kullanmaya başladı.sen iyi bir anında güzelce anlat eşine.anlatiyosundurda ama iyi zamani bekle
Çok şükür şimdi yumusamis babasını çok severdi hep kayinbabami rüyamda goruyodum bana sarılıp ağlıyor ona anlattım bide yeni kürtaj olduğum için hep üzülme der nereye istiyosan gidecem diyo biraz toparlanayim doktora gidcez bi görünsün oda valla ben ilaç ignelerden bıktım biraz o çeksinBenim hem eşimde hem bende vardı hareketliliği azdı bende pko var eşim ilaç kullanımı için itiraz etti birgün annesi canımı yaktı çocuk konusunda gecenin 3 u hüngür hüngür ağladım sarıldım ona tüm icimdekileri döktüm yarın randevu al dedi dr vitaminler yazdı kullanmaya başladı.sen iyi bir anında güzelce anlat eşine.anlatiyosundurda ama iyi zamani bekle
Yemiyo benimki ilk tüp bebeği yapacağım zaman bile kavga gürültü neler neler çektim ben tüp bebek merkezine gittiğimiz zaman yengeside gelmişti bizle bana dediki deselerdi bana yarın Öleceksin inanirdim eşinin bu merkeze geleceğine inanmazdim şu an bir mucize var karşımda dedi herkes biliyo nasıl bir katır inadı var ondaBenim eşimede sper hateketi az demişti doktor ben ona 2 kutu keçi boynuzu özü pekmez gibi bişi yedirdim 2 ay yedi eger hamile kalmassan gidicem doktora dedi hamile kaldım annem duymuş onuda tadıda kötü değil eşiniz denesin bence ne kaybeder
Hibor kan sulandirici iğne 3.500 lük mü vuruyosun canım progestan igneyi aynı saatte vurmaya dikkat et çok etkili bir iğneBen kullanıyorum hem progesteron hem hibor iğne ama iğne yi neden verdi bilmiyorum
Amannn onun için kendimi strese mi katarim. Anlattikca aklina geliyor insanın işte. Allaha havale ettim ben.Rabbim sagsaglim nasip etsin onlar artık ne hali varsa gorsunCanım kV atsan atilmaz satsan satilmaz önemli olan eşin senin için o senin sırtında olsun hiç kimse seni uzemez allah onuda ıslah etsin ins şimdi senin tek dusunmen gereken bebisin stres yapma yaparsan bebeğin doğduktan sonra çok huysuz olur sen bebikini düşün o doğduktan sonra hiç kimse umrunda olmaz
Hibor önce 10 binlikti sonra 3500 e indirdi neden acaba.progesteron içiyorum canım iğne değil oHibor kan sulandirici iğne 3.500 lük mü vuruyosun canım progestan igneyi aynı saatte vurmaya dikkat et çok etkili bir iğne
Ben insülin de kullanıyorum toplamda 5 iğne vuruyorum annelik hiç kolay değil insan katlaniyor gülümÇok şükür şimdi yumusamis babasını çok severdi hep kayinbabami rüyamda goruyodum bana sarılıp ağlıyor ona anlattım bide yeni kürtaj olduğum için hep üzülme der nereye istiyosan gidecem diyo biraz toparlanayim doktora gidcez bi görünsün oda valla ben ilaç ignelerden bıktım biraz o çeksin
Ben 3 ay yaptım o kuru eşimeBenim eşimede sper hateketi az demişti doktor ben ona 2 kutu keçi boynuzu özü pekmez gibi bişi yedirdim 2 ay yedi eger hamile kalmassan gidicem doktora dedi hamile kaldım annem duymuş onuda tadıda kötü değil eşiniz denesin bence ne kaybeder
Kan sulandirici ignenin dozunu ilerki aylarda dusurulebiliyo o normal progestanda ben iğneden yanayım canım etkisini daha çabuk gösteriyorHibor önce 10 binlikti sonra 3500 e indirdi neden acaba.progesteron içiyorum canım iğne değil o
inşallah hayırlısıyla tez zamanda hamile kalırsın ve mutlu bi şekilde kucagına almak nasip olurCanım ben maalesef boş gebelik geçirdim cuma günü kürtaj oldum benim sekiz haftalik 25 mm di doktorum normal demişti
Kadın doğum doktoru yazıyo canım bebeğin tutunmasini kanama veya lekelenmeyi kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?