5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Evet şimdi galiba yeni bir sorunum var korkuyorum! Hamilelikten once de kalp carpıntım olurdu ama öyle uzun süreli değil 2-3 atımlık kalbim boğazımda atıyor sanki. Ama bu haftada bir falan olurdu. Son 3-4 gündür günde 5-6 sefer oluyor bazen de hiç olmuyor. Ama uzun süreli değil dediğim gibi. Zaten bi süre daha devam etse bayılırım galiba şimdi doktora gitsem bana ne yapabilir EKG den başka? Çünkü EKG bende pek işe yaramayacak çok nadir oluyor ama korkuyorum altından başka bi şey çıkacak diye var mı aranızda bunları yaşayan ya da saglıkcılardan fikri olan?

Evet baktım ama emin olamadım ondan da hani şöyle uzun süre giyeyim istiyorum kilo alsam da salaş elbiseler ilk tercihim ama henüz bulamadım olmuyo artık kıyafetler sıkıyor belımı
Aldığım pantolonu şimdi ki bedenime göre aldım.tam benim tarzım.hamilelik sonrası terziye verip bel penyesini kestirip normal zamanda da giymeyi planlıyorum.3 hamileliğim o yüzden iyice deneyimledim ilk hamileliğimde aldıklarımı 2 de giydim.ikide de alışveriş yaptım.sonra bidaha doğurmam diye tulum hariç hepsini attım yaza gelen dönemde göbeğimiz aşırı olmicak yani benim olmicak biliyorum çoğunlukla elbiselerimi giyerim diye düşünüyorum.kışında tulum kot pantolon tayt salaş badyler oldu bitti

Tansiyonu nu takip ediyormusun canım.belki de tansiuonun yükseliyordur.

Haftasonunu beklıycem bi avm yaparım artık Ufff... Hiç bi şey beğenmiyorum bu arada maşallah 3 tane

Tansiyonu nu takip ediyormusun canım.belki de tansiuonun yükseliyordur.
Genelde düşüktür canım 9.6 civarında hep. Bu farklı bi şey normalde kalp atıslarımızı hıssetmeyız yani bızı rahatsız etmez bu 2-3 kere öyle bi atıyo ki fırlayacak sanki sonra da.hemen normale dönüyor. Valla her seferinde korkuyorum ya geçmezse diye dayanılacak bi şey olmazdı diye düşünüyorum

Canım dün gece ilk defa bana da olmuştu o boğazımda atmaya başlayıp göğsüme doğru hızlı hızlı gitti sanki patpat diye çok şaşırmıştım ama üstünde durmadım inşallah kötü bir şey değildir

Benimde hamilelik öncesinde vardı doktora gittim dediğin gibi ekg cektiler onda bisey cikmadi ritim holter taktir dedi sonra hamile oldugumu ogrendim.doktorumdan yazili kagit alicam hamilelikte takilirsa taktiricam.
Yokuşu çıkarken milim milim çıkıyorum çok hızlı atıyor dediğin gibi bayilacak gibi oluyorum.dahiliye doktorum tsh veya kansizliktanda olur dedi.

Kısa sürüyor ama uzun sürse dayanılmaz herhalde. Çok hızlı atıyor anlam veremedim bugüne kadar hiç sorun yaşamadım günde 5-6 km koşan biriydim bugüne kadar. Şimdi neden böyle oluyor yani gidicem doktora ama nasıl anlayacak kısa süreli n zaman olacağı belli olmayan bi sey

Tsh normal çıkmıştı ama kansızlık vardı gebelikte artmış olabilir mi acaba ondan mı oldu pek doğru düzgün beslenemedım

Kızlar hamileliğinizin ilk dönemlerinde tsh niz düşükmüydü???bugün triodumun düşük olduğunu öğrendim daha 4.haftanın içindeyim

Canım bi sitede okudum, bebek 3 aydan itibaren plesanta içinde yer aldığı için 2 toplar damar ve 1 atardamar kan akışı, besin akışını sağladığı için daha fazla kan üretiliyo vücutta, onun için bu çarpıntıları hissediyoruz. Bana mantıklı geldi ve gece sol tarafıma yattığımda genelde daha çok oluyo banada. Yinede içini rahatlatmak için doktora başvurabilirsin.

Kızlar benimde göğsümdeki balgamı atmak için ilaç kullanıyorum ama oda çok öksürtüyo. Ve kasığım acıyo, sabah biraz fazlaca öksürdüm ve sıvı akıntı oldu su gibi. Bebeğin sıvısımıdır acaba? Korkuyorum artık öksürmekten bol su içiyorum ama bu öksürmek fena yaptı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…