Ya ben hiç elbise bulamadım yaBen tunik altına tayt giyrim hava soguk olursa yazında bir sürü salaş elbise var göbişim cıkarsa elbise alıcm
Evet baktım ama emin olamadım ondan da hani şöyle uzun süre giyeyim istiyorum kilo alsam da salaş elbiseler ilk tercihim ama henüz bulamadımLcw da bi kot modeli var çok güzel.ben aldım bakabilirsinfazla birşey almaya gerek yok.
10+0 da benim oldu canım. Aramız çok azmış. Yarın doktora gidiyorum. Hazımsızlık için bi ilaç istiycem artık.10+3 olduk cnm biz ayy insallah atlatiriz cnm yaaa insallah en kisa zamanda gecer su bulantilar
Aldığım pantolonu şimdi ki bedenime göre aldım.tam benim tarzım.hamilelik sonrası terziye verip bel penyesini kestirip normal zamanda da giymeyi planlıyorum.3 hamileliğim o yüzden iyice deneyimledimEvet baktım ama emin olamadım ondan da hani şöyle uzun süre giyeyim istiyorum kilo alsam da salaş elbiseler ilk tercihim ama henüz bulamadımolmuyo artık kıyafetler sıkıyor belımı
Tansiyonu nu takip ediyormusun canım.belki de tansiuonun yükseliyordur.Evet şimdi galiba yeni bir sorunum var korkuyorum! Hamilelikten once de kalp carpıntım olurdu ama öyle uzun süreli değil 2-3 atımlık kalbim boğazımda atıyor sanki. Ama bu haftada bir falan olurdu. Son 3-4 gündür günde 5-6 sefer oluyor bazen de hiç olmuyor. Ama uzun süreli değil dediğim gibi. Zaten bi süre daha devam etse bayılırım galibaşimdi doktora gitsem bana ne yapabilir EKG den başka? Çünkü EKG bende pek işe yaramayacak çok nadir oluyor ama korkuyorum altından başka bi şey çıkacak diye var mı aranızda bunları yaşayan ya da saglıkcılardan fikri olan?
Haftasonunu beklıycem bi avm yaparım artık Ufff... Hiç bi şey beğenmiyorum bu arada maşallah 3 taneAldığım pantolonu şimdi ki bedenime göre aldım.tam benim tarzım.hamilelik sonrası terziye verip bel penyesini kestirip normal zamanda da giymeyi planlıyorum.3 hamileliğim o yüzden iyice deneyimledimilk hamileliğimde aldıklarımı 2 de giydim.ikide de alışveriş yaptım.sonra bidaha doğurmam diye tulum hariç hepsini attım yaza gelen dönemde göbeğimiz aşırı olmicak yani benim olmicak biliyorum çoğunlukla elbiselerimi giyerim diye düşünüyorum.kışında tulum kot pantolon tayt salaş badyler oldu bitti
Genelde düşüktür canım 9.6 civarında hep. Bu farklı bi şey normalde kalp atıslarımızı hıssetmeyız yani bızı rahatsız etmez bu 2-3 kere öyle bi atıyo ki fırlayacak sanki sonra da.hemen normale dönüyor. Valla her seferinde korkuyorum ya geçmezse diye dayanılacak bi şey olmazdı diye düşünüyorumTansiyonu nu takip ediyormusun canım.belki de tansiuonun yükseliyordur.
Canım dün gece ilk defa bana da olmuştu o boğazımda atmaya başlayıp göğsüme doğru hızlı hızlı gitti sanki patpat diye çok şaşırmıştım ama üstünde durmadım inşallah kötü bir şey değildirEvet şimdi galiba yeni bir sorunum var korkuyorum! Hamilelikten once de kalp carpıntım olurdu ama öyle uzun süreli değil 2-3 atımlık kalbim boğazımda atıyor sanki. Ama bu haftada bir falan olurdu. Son 3-4 gündür günde 5-6 sefer oluyor bazen de hiç olmuyor. Ama uzun süreli değil dediğim gibi. Zaten bi süre daha devam etse bayılırım galibaşimdi doktora gitsem bana ne yapabilir EKG den başka? Çünkü EKG bende pek işe yaramayacak çok nadir oluyor ama korkuyorum altından başka bi şey çıkacak diye var mı aranızda bunları yaşayan ya da saglıkcılardan fikri olan?
Benimde hamilelik öncesinde vardı doktora gittim dediğin gibi ekg cektiler onda bisey cikmadi ritim holter taktir dedi sonra hamile oldugumu ogrendim.doktorumdan yazili kagit alicam hamilelikte takilirsa taktiricam.Evet şimdi galiba yeni bir sorunum var korkuyorum! Hamilelikten once de kalp carpıntım olurdu ama öyle uzun süreli değil 2-3 atımlık kalbim boğazımda atıyor sanki. Ama bu haftada bir falan olurdu. Son 3-4 gündür günde 5-6 sefer oluyor bazen de hiç olmuyor. Ama uzun süreli değil dediğim gibi. Zaten bi süre daha devam etse bayılırım galibaşimdi doktora gitsem bana ne yapabilir EKG den başka? Çünkü EKG bende pek işe yaramayacak çok nadir oluyor ama korkuyorum altından başka bi şey çıkacak diye var mı aranızda bunları yaşayan ya da saglıkcılardan fikri olan?
Kısa sürüyor ama uzun sürse dayanılmaz herhalde. Çok hızlı atıyor anlam veremedim bugüne kadar hiç sorun yaşamadım günde 5-6 km koşan biriydim bugüne kadar. Şimdi neden böyle oluyor yani gidicem doktora ama nasıl anlayacak kısa süreli n zaman olacağı belli olmayan bi seyCanım dün gece ilk defa bana da olmuştu o boğazımda atmaya başlayıp göğsüme doğru hızlı hızlı gitti sanki patpat diye çok şaşırmıştım ama üstünde durmadım inşallah kötü bir şey değildir
Tsh normal çıkmıştı ama kansızlık vardı gebelikte artmış olabilir mi acaba ondan mı oldu pek doğru düzgün beslenemedımBenimde hamilelik öncesinde vardı doktora gittim dediğin gibi ekg cektiler onda bisey cikmadi ritim holter taktir dedi sonra hamile oldugumu ogrendim.doktorumdan yazili kagit alicam hamilelikte takilirsa taktiricam.
Yokuşu çıkarken milim milim çıkıyorum çok hızlı atıyor dediğin gibi bayilacak gibi oluyorum.dahiliye doktorum tsh veya kansizliktanda olur dedi.
Olabilir canim hamilelikte kan ilaci verir doktorlar gerekli gorurse.Tsh normal çıkmıştı ama kansızlık vardı gebelikte artmış olabilir mi acaba ondan mı oldu pek doğru düzgün beslenemedım
Canım bi sitede okudum, bebek 3 aydan itibaren plesanta içinde yer aldığı için 2 toplar damar ve 1 atardamar kan akışı, besin akışını sağladığı için daha fazla kan üretiliyo vücutta, onun için bu çarpıntıları hissediyoruz. Bana mantıklı geldi ve gece sol tarafıma yattığımda genelde daha çok oluyo banada. Yinede içini rahatlatmak için doktora başvurabilirsin.Genelde düşüktür canım 9.6 civarında hep. Bu farklı bi şey normalde kalp atıslarımızı hıssetmeyız yani bızı rahatsız etmez bu 2-3 kere öyle bi atıyo ki fırlayacak sanki sonra da.hemen normale dönüyor. Valla her seferinde korkuyorum ya geçmezse diye dayanılacak bi şey olmazdı diye düşünüyorum
Kızlar ????Kızlar hamileliğinizin ilk dönemlerinde tsh niz düşükmüydü???bugün triodumun düşük olduğunu öğrendim daha 4.haftanın içindeyim
Fazla yokmus cnm hayirlisiyla su bulantilardan kurtulsaydik10+0 da benim oldu canım. Aramız çok azmış. Yarın doktora gidiyorum. Hazımsızlık için bi ilaç istiycem artık.
ayyy ayyy keşke benimde öyle olsa ama nerdeeeeAllam nasıl eltiler nasıl insan bunlar ya benim eltiö benim hamile oldugumu duydugunda resmen bana sarılıp agladı bebişimiz olucak die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?