- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
- 23
Midende bulanma yanma falan olmuyormu nasıl aldınız 5 kilo benKızlar yazmaya elim varmıyor ama 5 kilo almışım benboyum 1.62 kilom 72'di 77 olmuş kapılardan sığmıycam yuvarlanıcam 9. ayda
Benim çok bulantım olmadı çoğunlukla sabahları oldu onda da kustum ve kendime gelince önce çubuk krakerle midemi sakinleştirip sonra kahvaltı yaptım. gün boyu bulandığı da 4-5 gün falandır onlarda da rapor alıp dinlenmiştim. yanma çok az reflüm olmasına rağmen rahatsız edici değil. çok sık acıkıyorum 4 saatte bir. Kalori hesabı da yapmadım canım ne istediyse, o gün ne pişirdiysem yedim hep ve bugün fark ettim 5 kiloyu şok oldumMidende bulanma yanma falan olmuyormu nasıl aldınız 5 kilo ben
Ben sürekli mide bulantısı oldugu için yemek yemege korkar oldım 3 kilo verdim öğrendiğimden bu yana cokarsamda yemeye calışıyorum ama max midemde kaldıgı süre 40 dk falandır suan az az yemeğe calışıyorum kraker falan deniyorum ama bastırmam mümkün değil siİn doktorunuz 5 kilo almanızı fazla bulacaktır sanırım ilk ay 1.5 kilo falan normal demişti doktorumBenim çok bulantım olmadı çoğunlukla sabahları oldu onda da kustum ve kendime gelince önce çubuk krakerle midemi sakinleştirip sonra kahvaltı yaptım. gün boyu bulandığı da 4-5 gün falandır onlarda da rapor alıp dinlenmiştim. yanma çok az reflüm olmasına rağmen rahatsız edici değil. çok sık acıkıyorum 4 saatte bir. Kalori hesabı da yapmadım canım ne istediyse, o gün ne pişirdiysem yedim hep ve bugün fark ettim 5 kiloyu şok oldum
BEnimde bugun 10+0 oldu canim10+0 da benim oldu canım. Aramız çok azmış. Yarın doktora gidiyorum. Hazımsızlık için bi ilaç istiycem artık.
Bence de fazla bulacak 9 haziranda kontrole gitmeyi düşünüyorum bari daha fazla almasam..Ben sürekli mide bulantısı oldugu için yemek yemege korkar oldım 3 kilo verdim öğrendiğimden bu yana cokarsamda yemeye calışıyorum ama max midemde kaldıgı süre 40 dk falandır suan az az yemeğe calışıyorum kraker falan deniyorum ama bastırmam mümkün değil siİn doktorunuz 5 kilo almanızı fazla bulacaktır sanırım ilk ay 1.5 kilo falan normal demişti doktorum
Az kalorili şeyler yemeye calış çevremdeki insanlarda hamilesin die sürekli size bişi yedirmeye calışıyor olabilir :)Bence de fazla bulacak 9 haziranda kontrole gitmeyi düşünüyorum bari daha fazla almasam..
Benim ilk gittiğim doktor hamur isi yasak demisti kiloyu az alman icin demisti hamur isi tüketiyor musun canimBenim çok bulantım olmadı çoğunlukla sabahları oldu onda da kustum ve kendime gelince önce çubuk krakerle midemi sakinleştirip sonra kahvaltı yaptım. gün boyu bulandığı da 4-5 gün falandır onlarda da rapor alıp dinlenmiştim. yanma çok az reflüm olmasına rağmen rahatsız edici değil. çok sık acıkıyorum 4 saatte bir. Kalori hesabı da yapmadım canım ne istediyse, o gün ne pişirdiysem yedim hep ve bugün fark ettim 5 kiloyu şok oldum
Yok sadece beyaz ekmek var vazgeçemediğim uzun süredir de kahvaltılarda yarım ekmeği 2ye bölüp kızartıp margarin sürmek suretiyle kendimi kaloriye boğuyorum. yemedim mi ruyalarıma giriyor fenalaşıyorumBenim ilk gittiğim doktor hamur isi yasak demisti kiloyu az alman icin demisti hamur isi tüketiyor musun canim
Yok tatlım hamur işi yemiyorum hiç makarna falanda yemr dedi doktorum ama eskidende sevmezdim pek hamur işini canım isterse arada kek o kadarBenim ilk gittiğim doktor hamur isi yasak demisti kiloyu az alman icin demisti hamur isi tüketiyor musun canim
Hamur işi yemiyorum ama sabahları bende yarım ekmek yiyorum :) tost yemeği daha cok seviyorum ama yarım kaşarlı tostYok sadece beyaz ekmek var vazgeçemediğim uzun süredir de kahvaltılarda yarım ekmeği 2ye bölüp kızartıp margarin sürmek suretiyle kendimi kaloriye boğuyorum. yemedim mi ruyalarıma giriyor fenalaşıyorumşimdi bile kokusu geldi bak peynirle aah ah
Yeme bence dogumun zorlasir cok kilo alursan 2ayda 6 kilo 9 ayda son aylar daha cok kilo alindugini dusunursek 30 kilo olur buda cok kötü olabilir kepek ekmegu sindirime de yardimciymis ona sür ne sureceksen[/QUOTE][QUOTE="hir, post: 46633130, member:]Yok sadece beyaz ekmek var vazgeçemediğim uzun süredir de kahvaltılarda yarım ekmeği 2ye bölüp kızartıp margarin sürmek suretiyle kendimi kaloriye boğuyorum. yemedim mi ruyalarıma giriyor fenalaşıyorumşimdi bile kokusu geldi bak peynirle aah ah
Siz aldınız mı kilo ?[/QUOTE]adenasli .!.:Yeme bence dogumun zorlasir cok kilo alursan 2ayda 6 kilo 9 ayda son aylar daha cok kilo alindugini dusunursek 30 kilo olur buda cok kötü olabilir kepek ekmegu sindirime de yardimciymis ona sür ne sureceksen
Aldim en son 1,5 almıştım son 3gundur tartilmadim. Ben sabah bulantım oldugu icin oglende calistigim icin cocuk beslensin diye hep aksama yükleniyorum sucumu biliyorumSiz aldınız mı kilo ?
Siz aldınız mı kilo ?[/QUOTE]Yeme bence dogumun zorlasir cok kilo alursan 2ayda 6 kilo 9 ayda son aylar daha cok kilo alindugini dusunursek 30 kilo olur buda cok kötü olabilir kepek ekmegu sindirime de yardimciymis ona sür ne sureceksen
Kepek bence de mantıklı bi deniyeyim bari gerçi margarin de çok hayırlı bişey değil 2-3 hafta öncesine kadar ağzıma sürmezdim ama birden ne oldu bilmiyorumSiz aldınız mı kilo ?
Kepek bence de mantıklı bi deniyeyim bari gerçi margarin de çok hayırlı bişey değil 2-3 hafta öncesine kadar ağzıma sürmezdim ama birden ne oldu bilmiyorumSiz aldınız mı kilo ?
1.5 kilo normal sayıyor doktorlar cok sayılmaz hamile iken birde mide hemen eritemiyor yedikleriöiz yavaş yavaş öğütüyormuş enteresan bir bünyeyiz suan[/QUOTE]Aldim en son 1,5 almıştım son 3gundur tartilmadim. Ben sabah bulantım oldugu icin oglende calistigim icin cocuk beslensin diye hep aksama yükleniyorum sucumu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?