5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar yazmaya elim varmıyor ama 5 kilo almışım ben boyum 1.62 kilom 72'di 77 olmuş kapılardan sığmıycam yuvarlanıcam 9. ayda
Kilodan çok korkma ama dikkat et.bebeğini besle kendini değil doğumdan sonrasını düşün.
İlk hamileliğimde 46 kilo aldım doktorum çok kızıyordu.normal doğuramazsın diye.çok şükür normal doğurdum.
İkinci de daha bilinçliydim.kendimi değil bebeğimi besledim.7 kilo aldım.
Sonuç ikisi de aynı kiloda doğdu
Üçüncü de Henüz hiç kilo almadım.doktorum kızdı en azından 1 kilo alman gerekirdi diye
Kendimi beslemicem bebeğimi beslicem yine et balık yumurta süt ceviZ badem muz semiz otu...bebek için en faydalı yiyecekler.

Bende 77 lerdeydim bende yemeyle alakası yok yatmaktan sistim

Kızlar yazmaya elim varmıyor ama 5 kilo almışım ben boyum 1.62 kilom 72'di 77 olmuş kapılardan sığmıycam yuvarlanıcam 9. ayda
Maşallah Bebek'te nasibini almıştır inşallah da kilo olarak kalmaz.Ben de hiç bulantı vs birşey olmamasına rağmen ekmekten de çok fazla sakınmadım gerçi aram çok iyi değildir,çaya bile 3 şeker atıyorum 1 kilo almışım.Daha fazla almamaya gayret edin,yakınım da bu şekilde başladı 57 kilo ile hamile kaldı doğuma 105 kilo ile gitti.Biz yine de yediklerimize içtiklerimize dikkat edelim hamiş arkadaşım

Benim ilk gittiğim doktor hamur isi yasak demisti kiloyu az alman icin demisti hamur isi tüketiyor musun canim
Benim midem bulantı dan dolayi süt ve süt ürünleri et falan mümkün değil almadı. Yedikten 20 dk sonra çıkardım hemen.tost simit öyle doyurdum kendimi.düşük riskinden sürekli yatincada malum sistim

Canımmm bende de vardı günde 3 litreye yakın su içerek gecirdim resmen 3 günde falan gecti

Benim Dr her ay 1 kilo demişti 3 ayda 1 kilo almışım çok mutluyum bu yüzden bebeğimin gelişimi de çok güzel keşke hep böyle gitse sadece karnı çıkan hamilelere özenmişimdir hep

tek kullanımlık tozdan içen bı arkadas vardı kımdı hatırlamıyorum obi bakarmısınz ben dün üromisin o tek kullanımlık tozdan içtim bıde bı ılac daha ıctım aksam sabah bide buscopan içtim doktor yazms. az önce farkettım idrarımın rengı kırmızı yanı tam kırmızı değil tabı de baya yakın kırmızıya korktum ya gtsem mı doktora boyle bısey yasayan var mı ??

SelamınAleyküm kardeşim.Bebeğim hamdolsun tam haftası ve günüyle birebir gidiyor.Cuma günü bebeğimin boyu 2.44 di.Senin bebeğinin boyu ne kadar?
aleyküm selam cnm ben her zamatnki dokorumdan farklı olarak devlet hastensiine gittim makinalar farklımı bilmiyorum ama 8 hafta 4 günlük ve boyutu 19.7 mm yazıyor normalde 9+5 dim bilgisi olan varmı kızlar ??

aleyküm selam cnm ben her zamatnki dokorumdan farklı olarak devlet hastensiine gittim makinalar farklımı bilmiyorum ama 8 hafta 4 günlük ve boyutu 19.7 mm yazıyor normalde 9+5 dim bilgisi olan varmı kızlar ??
bnimde 1 hafta geriden geliyor. 9+6 olmam gerekirken 8+6 yımç iki farklı makinedede 8+6 çıktı. doktorum olur 1 haftadan bişey olmaz dedi. makineler arasında bile çıka biliyormuş

sende kese boyunu söyledimi doktorun

bnimde 1 hafta geriden geliyor. 9+6 olmam gerekirken 8+6 yımç iki farklı makinedede 8+6 çıktı. doktorum olur 1 haftadan bişey olmaz dedi. makineler arasında bile çıka biliyormuş
canım sen zaten 9 haftalıgın içindesin senin şuan 9+6 olman mümkün degilki acaba günlermi şaşırıyorsun?

Devletle özel doktorumun aynı çıkıyor hafta hesabı. Normal de 8+6 yım ama erken döllenme olduğu için 9+6 yım.en başından beri böyle.Adetin 10.günü yumurtlama günümdü.

Döllenme ile alakalı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…