Kilodan çok korkma ama dikkat et.bebeğini besle kendini değilKızlar yazmaya elim varmıyor ama 5 kilo almışım benboyum 1.62 kilom 72'di 77 olmuş kapılardan sığmıycam yuvarlanıcam 9. ayda
Bende 77 lerdeydim bende yemeyle alakası yok yatmaktan sistimBenim çok bulantım olmadı çoğunlukla sabahları oldu onda da kustum ve kendime gelince önce çubuk krakerle midemi sakinleştirip sonra kahvaltı yaptım. gün boyu bulandığı da 4-5 gün falandır onlarda da rapor alıp dinlenmiştim. yanma çok az reflüm olmasına rağmen rahatsız edici değil. çok sık acıkıyorum 4 saatte bir. Kalori hesabı da yapmadım canım ne istediyse, o gün ne pişirdiysem yedim hep ve bugün fark ettim 5 kiloyu şok oldum
MaşallahKızlar yazmaya elim varmıyor ama 5 kilo almışım benboyum 1.62 kilom 72'di 77 olmuş kapılardan sığmıycam yuvarlanıcam 9. ayda
Benim midem bulantı dan dolayi süt ve süt ürünleri et falan mümkün değil almadı. Yedikten 20 dk sonra çıkardım hemen.tost simit öyle doyurdum kendimi.düşük riskinden sürekli yatincada malum sistimBenim ilk gittiğim doktor hamur isi yasak demisti kiloyu az alman icin demisti hamur isi tüketiyor musun canim
Canımmm bende de vardı günde 3 litreye yakın su içerek gecirdim resmen 3 günde falan gectikızlaar günaydınn. nasılsınız ? ben dün doktora gittim ağrım vardı geçmeyen siddetliultrasonla baktık bebiş bıcır bıcır nasıl hareket edıyo doktor bıle şaşırmıs bı ıfadeyle cok hareketlı dedi :)) sistit var sanırım bende demiştim bi tekrarlayalım tahlılı bakalım dedi tekrarladık ve sonuc aşırı yüksek derecede efeksiyon ilaç verdi hemen aldım kullanmaya başladım 1 hafta kullancam tekrar bakcaz enfeksıyona. insallah gecer (
Benim Dr her ay 1 kilo demişti 3 ayda 1 kilo almışım çok mutluyum bu yüzden bebeğimin gelişimi de çok güzel keşke hep böyle gitse sadece karnı çıkan hamilelere özenmişimdir hepBen sürekli mide bulantısı oldugu için yemek yemege korkar oldım 3 kilo verdim öğrendiğimden bu yana cokarsamda yemeye calışıyorum ama max midemde kaldıgı süre 40 dk falandır suan az az yemeğe calışıyorum kraker falan deniyorum ama bastırmam mümkün değil siİn doktorunuz 5 kilo almanızı fazla bulacaktır sanırım ilk ay 1.5 kilo falan normal demişti doktorum
ben gebe kalmadan önce de günde 3-3.5 lıtre su ıcıyorum hala da ıcıyorum ama doktor demekkı yetmıyo daha fazla iç dedı canıma mınnet severım su ıcmeyıCanımmm bende de vardı günde 3 litreye yakın su içerek gecirdim resmen 3 günde falan gecti
Bu aydan sonra başlar ya bende göbişim cıksın isiyorum cünküBenim Dr her ay 1 kilo demişti 3 ayda 1 kilo almışım çok mutluyum bu yüzden bebeğimin gelişimi de çok güzel keşke hep böyle gitse sadece karnı çıkan hamilelere özenmişimdir hep
Canım ilaçların yan etkilerimi okusana bişi yazmıyor mu ?bi bakın lutfenn
ay hiç aklıma gelmemıstı korkudanCanım ilaçların yan etkilerimi okusana bişi yazmıyor mu ?
aleyküm selam cnm ben her zamatnki dokorumdan farklı olarak devlet hastensiine gittim makinalar farklımı bilmiyorum ama 8 hafta 4 günlük ve boyutu 19.7 mm yazıyor normalde 9+5 dim bilgisi olan varmı kızlar ??SelamınAleyküm kardeşim.Bebeğim hamdolsun tam haftası ve günüyle birebir gidiyor.Cuma günü bebeğimin boyu 2.44 di.Senin bebeğinin boyu ne kadar?
bnimde 1 hafta geriden geliyor. 9+6 olmam gerekirken 8+6 yımç iki farklı makinedede 8+6 çıktı. doktorum olur 1 haftadan bişey olmaz dedi. makineler arasında bile çıka biliyormuşaleyküm selam cnm ben her zamatnki dokorumdan farklı olarak devlet hastensiine gittim makinalar farklımı bilmiyorum ama 8 hafta 4 günlük ve boyutu 19.7 mm yazıyor normalde 9+5 dim bilgisi olan varmı kızlar ??
sende kese boyunu söyledimi doktorunaleyküm selam cnm ben her zamatnki dokorumdan farklı olarak devlet hastensiine gittim makinalar farklımı bilmiyorum ama 8 hafta 4 günlük ve boyutu 19.7 mm yazıyor normalde 9+5 dim bilgisi olan varmı kızlar ??
canım sen zaten 9 haftalıgın içindesin senin şuan 9+6 olman mümkün degilki acaba günlermi şaşırıyorsun?bnimde 1 hafta geriden geliyor. 9+6 olmam gerekirken 8+6 yımç iki farklı makinedede 8+6 çıktı. doktorum olur 1 haftadan bişey olmaz dedi. makineler arasında bile çıka biliyormuş
verigi kagıtta öyle yazıyor kese boyutunu bilmiyorum bu bebişin boyutusende kese boyunu söyledimi doktorun
Döllenme ile alakalı olabiliyor.aleyküm selam cnm ben her zamatnki dokorumdan farklı olarak devlet hastensiine gittim makinalar farklımı bilmiyorum ama 8 hafta 4 günlük ve boyutu 19.7 mm yazıyor normalde 9+5 dim bilgisi olan varmı kızlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?