Enfeksiyonun cok fazla cikti ozaman cnm benim tozu icince hemen gecmisti bekleme git doktora ihmal etme cnmtek kullanımlık tozdan içen bı arkadas vardı kımdı hatırlamıyorum obi bakarmısınzben dün üromisin o tek kullanımlık tozdan içtim bıde bı ılac daha ıctım aksam sabah bide buscopan içtim doktor yazms. az önce farkettım idrarımın rengı kırmızı yanı tam kırmızı değil tabı de baya yakın kırmızıya korktum ya gtsem mı doktora boyle bısey yasayan var mı ??
en son rengli tarihim 17 mart. ona göre hesaplarsam 9+6 günlük oluyor. doğum tarihide 22.12.2016 oluyor. ama ultrosanda çıkan 8+6 doğum tarihide 31.12.2016canım sen zaten 9 haftalıgın içindesin senin şuan 9+6 olman mümkün degilki acaba günlermi şaşırıyorsun?
kızlar günaydın çalışan anneler sizinde hamile oldugunuzu öğrenen patronlarınız üstünüze gelmeye başladımı benimki sürekli üstüme gelioo suçum yok yaptığım şey doğru oldugu halde düşünün en basıiti geçen gün ayın 17 si diyorum 18 dfiye bana bas bas bagrıyor ki o gün ayın 17 si napcam bilemiyorum bu her gün böle
banada baskı arttı ama kovamıyoda. enson ben delirdim. doğum ve doğum sonrası 4 aylık maaşımı var gidiyim yoksa istifa etmicem dedim. zaten hamile olduğumuz için kovamazlar o yüzden yıldırmaya çalışıyolar.kızlar günaydın çalışan anneler sizinde hamile oldugunuzu öğrenen patronlarınız üstünüze gelmeye başladımı benimki sürekli üstüme gelioo suçum yok yaptığım şey doğru oldugu halde düşünün en basıiti geçen gün ayın 17 si diyorum 18 dfiye bana bas bas bagrıyor ki o gün ayın 17 si napcam bilemiyorum bu her gün böle
ben çalışmayı düşünmüyorum. doğum için izne 4 aymı ne izin var onu kullanacağım peşinede işsizlik maaşına boşvuracagım oda 10ay çıkıyo bende. en azından bebeğimin yaşı dolana kadar ben bakıyım sonra yine çalışırım diye düşünüyorumAllah yardımcın olsun ne kadar merhametsiz insanlar var ya çok sinirleniyorum. benim henuz patronum bilmiyor müdürümün haberi var sağolsun şimdilik iyi 8 senedir aynı yerde çalışıyorum Allah izin verirse dogumdan sonra çıkmayı düşünüyorum tazminatımı alıp. Siz çalışmaya devam edecekmisiniz?
Kepek bence de mantıklı bi deniyeyim bari gerçi margarin de çok hayırlı bişey değil 2-3 hafta öncesine kadar ağzıma sürmezdim ama birden ne oldu bilmiyorumSiz aldınız mı kilo ?
ben çalışmayı düşünmüyorum. doğum için izne 4 aymı ne izin var onu kullanacağım peşinede işsizlik maaşına boşvuracagım oda 10ay çıkıyo bende. en azından bebeğimin yaşı dolana kadar ben bakıyım sonra yine çalışırım diye düşünüyorum
Kızlar yazmaya elim varmıyor ama 5 kilo almışım benboyum 1.62 kilom 72'di 77 olmuş kapılardan sığmıycam yuvarlanıcam 9. ayda
Göbeğim çıktı kocaman bariz belli oluyo. 1 kilo almışım ama evet bundan sonra alırım da bebek büyüsün sadece ben öyle kalayımBu aydan sonra başlar ya bende göbişim cıksın isiyorum cünkücok güsel görünüyor
Ben içmiştim canım ürocare diye bi ilaç içtiğinin ertesi sabahı dediğin gibi bi renk oldu benimde. Korkulacak bişi yok merak etme.tek kullanımlık tozdan içen bı arkadas vardı kımdı hatırlamıyorum obi bakarmısınzben dün üromisin o tek kullanımlık tozdan içtim bıde bı ılac daha ıctım aksam sabah bide buscopan içtim doktor yazms. az önce farkettım idrarımın rengı kırmızı yanı tam kırmızı değil tabı de baya yakın kırmızıya korktum ya gtsem mı doktora boyle bısey yasayan var mı ??
haklısın hayat zor ama benim aile başka şehirde yaşıyor. bebeğime bakacak kimse yok. halası ben bakarım bana para ver diyo. ee para vereceksem ben bakıyım diyorum bndeİnşAllah Allah gönlünüze göre versin. hem iş hem bebek hem ev cok zor imkan varsa çalışmamak en güzeli en azından belli bir süre. ben ilk bebeğimde çalıştım kısmet olursa ikinci bebeğim olacak artık çok yoruldum. hayat çok pahalı tek maaş zor ama nabıyım az yer az gezerim diye düşünüyorum. Bakalım hayat ne gösterecek
Geç döllenme olmuştur belki.yumurtlama gününü biliyormusun.en son rengli tarihim 17 mart. ona göre hesaplarsam 9+6 günlük oluyor. doğum tarihide 22.12.2016 oluyor. ama ultrosanda çıkan 8+6 doğum tarihide 31.12.2016
evet geç dölllenmsa sanırım reglimin 12. günü yumurtlama günümdü.Geç döllenme olmuştur belki.yumurtlama gününü biliyormusun.
Seni bezdirip istifa etmeni bekliyordur.hamileleri işten çıkarmak yasak.doğum iznine kadar sık dişini.kızlar günaydın çalışan anneler sizinde hamile oldugunuzu öğrenen patronlarınız üstünüze gelmeye başladımı benimki sürekli üstüme gelioo suçum yok yaptığım şey doğru oldugu halde düşünün en basıiti geçen gün ayın 17 si diyorum 18 dfiye bana bas bas bagrıyor ki o gün ayın 17 si napcam bilemiyorum bu her gün böle
haklısın hayat zor ama benim aile başka şehirde yaşıyor. bebeğime bakacak kimse yok. halası ben bakarım bana para ver diyo. ee para vereceksem ben bakıyım diyorum bnde
24 mart son adet tarihim.4 nisan yumurtlama günüm.son ilişki de 4 nisan. Adete göre 8+6 yım ama usg göre 9+6 devlette de özelde de aynı çıkıyor 1 hafta önde.13 nisanda evde pozitifi gördüm.dün gittim devlete 28.6 mm bebeğim.evet geç dölllenmsa sanırım reglimin 12. günü yumurtlama günümdü.
benim bebeğimin kalp atışı boyu normal doktor sağlıklı gözüküyor dedi ama kese boyu bebeğe göre küçükmüş. buda beni çok korkuytuyor. geç döllenmedendir diye düşündüm ama doktor yok diyor. benim için dua edin lütfen kese normal boyutlarına gelsin bebeğim sağlıklı olsun diye24 mart son adet tarihim.4 nisan yumurtlama günüm.son ilişki de 4 nisan. Adete göre 8+6 yım ama usg göre 9+6 devlette de özelde de aynı çıkıyor 1 hafta önde.13 nisanda evde pozitifi gördüm.dün gittim devlete 28.6 mm bebeğim.
Seninde geç döllenmedir kesin.
Ben ekmeği makarna yi falan kesicem bulantı azaldı gibi bulantı olmadığında ekmeğe falan yaklasmicam bile.ipin ucunu tutmak lazım. Allah tan hamile kalmadan önce 10 kg kadar vermiştim dr söylemişti yoksa 90 a dayanır di kiloBende 9 haftam bitecek 1.7 kg almışım, ilk hamileliğimde 27 kilo almıştım o yüzden korkuyorum ya tutamıyorum ben canim ne istese yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?