5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canımm cok cokkk sevindim gözünaydınn :)

delalimmm yesil kokulu fln degil canim yogun sari akinti sadece . sende de oldu mu sence gitmelimiyim dr a ne diyosun?
Benimde sarımsı geliyordu canım beyaz zibin giyindigimde hep sarı oluyodu bu normal bir yerde okudum akıntı çok olursa rahim kendini savunuyomus yani enfeksiyon kapmamasi için akintiyla temizliyomus senin akintin kokulumu

Canım çok çok Mutlu oldum artık rahatla da bebişin de rahatlasın çok şükür inşallah biz de testlerimiz detaylı ultrasonlarımız yapıldığında böyle senin gibi güzel haberler alırız:)

Canım çok çok Mutlu oldum artık rahatla da bebişin de rahatlasın çok şükür inşallah biz de testlerimiz detaylı ultrasonlarımız yapıldığında böyle senin gibi güzel haberler alırız:)
İnşallah canım benim inşallah siz böyle sıkıntılar yaşamadan testleriniz sapasağlam çıkar çok mutlu güzel bi hamilelik yaşarsınız bende inşallah sonuna kadar artık kafam rahat şekilde ilerleyebilirim ve bebişimi kucağıma sağ salim alırım Allahımın izniyle.

Başımın ağrısından hüngür hüngür ağladım dr ilaç vermiyorum ben demişti.çok kötü çok migren var

Geçmiş olsun canım allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Başımın ağrısından hüngür hüngür ağladım dr ilaç vermiyorum ben demişti.çok kötü çok migren var
Benimde sadece sağ tarafı agriyo 2gundur.doktora sordum parol icebilirsin dedi.ama içmenin hala direniyorum.
Seninki bide migren Allah yardimcin olsun.karanlık sessiz bir yere geç.Inşallah geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…