Sarı akıntı gebelikte normal canım yanma kaşıntı olmadığı müddetçe yeşil ve kokulu akıntı enfeksiyon habercisi onun için endiselenme
Canımm cok cokkk sevindim gözünaydınn :)Çok sağol canım çok sağol. Çok üzüldüm dün çok ağladım ben ağladıkça bebğimde karnımı taş gibi yaptı. Allahım sizlerin benim bebek isteyen herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin, bunun acısını kötü yaşadım rabbim bebeklerini kaybetmiş annelere sabır versin çünkü çok zor. Bu araada bebeğimin kalp atışları için aldığım alet geldi bugün yeterince gördüğüm için denemek istemiyorum. Bi kaç gün sonra denicem :)))
Benimde sarımsı geliyordu canım beyaz zibin giyindigimde hep sarı oluyodu bu normal bir yerde okudum akıntı çok olursa rahim kendini savunuyomus yani enfeksiyon kapmamasi için akintiyla temizliyomus senin akintin kokulumudelalimmm yesil kokulu fln degil canim yogun sari akinti sadece . sende de oldu mu sence gitmelimiyim dr a ne diyosun?
Canim ne cevap vercek doktorun cikinca banada yaZarmisin. Bende gitsem mi acaba dr a ?
11-12 haftalıkken duyulmaya başlıyormuş. Ben belirtmiştim aslında ama.. Üzülmeyin biraz büyüsün duyacaksınızEki Görüntüle 1838910 Kızlar geldii kalp atış cihazı ama ben dıyamıyorım malesef
Benimde sarımsı geliyordu canım beyaz zibin giyindigimde hep sarı oluyodu bu normal bir yerde okudum akıntı çok olursa rahim kendini savunuyomus yani enfeksiyon kapmamasi için akintiyla temizliyomus senin akintin kokulumu
Tamam canim insallah ama bana daha once de 3 aya kadar ilac vermicem dedi
Benimde yüksek çıktı lokosit 25Benim var doktorum vermedi yarin tekrar kontrolum var bakalim ne dicek ? Benim lokasit degerim yuksek cikti biraz
Korkma canım sarı akinti normal ona takılıp stres yapma kendinedelalimmm Yok tatlim kokusu yok sadece sari akinti
Bana da başlattı Can'ım 1 gün birini diğer gün diğerini iç dediKızlar ben bugün itibariyle demir hapı d vitamini multivitamin kullanmaya başladım.kullanan başlayan arkadaşlar var mi
Bana sadece d vitamini damlayi gün aşırı dedi diğerleri hergün.Bana da başlattı Can'ım 1 gün birini diğer gün diğerini iç dedi
Canım çok çok Mutlu oldum artık rahatla da bebişin de rahatlasın çok şükür inşallah biz de testlerimiz detaylı ultrasonlarımız yapıldığında böyle senin gibi güzel haberler alırız:)Kızlarrrrrr Tıp fakültesindeki doktor herhangi bi sorun yok seni boşuna korkutmuşlar dedi ve öksürdüğümden dolayı idrarmı yoksa bebeğin sıvısımı çıkıyo diye alttan baktı Allaha şükür bişey yok hatta normal doğum yapıcak gibi görünüyosun dedi. Ve 2 hafta sonraya kontrolde takip ediceklermiş büyüme falan nasıl diye.
Prof. Dr gittik detaylı ultrasonla baktı ve 2'li Tarama testimi değerlendirdi herhangi bi özürlülük durumu görünmüyo dedi sadece bebeğin eşi normalden biraz büyük buda kordondan bebeğe kan akışını ileri dönemlerde etkileyebilir bunun için genetik testini yaptırabilirsin dedi ve bebe aspirini kullanarak bu duruma çare bulunabilir dedi. Kan hızlandırarak kordondan kan geçişini rahat sağlıcak dedi. Haziranın 1 inde kendi doktoruma hepsini anlatıcam bakalım ne uygulicak. Haftayada izmirde abim tanıdığı genetik araştırması yapan doktora muayene olucam. İnşallah sorunsuz bi şekilde devam edicek..
Kızlarr dualarınız için bana destek olduğunuz için sizlere nekadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun hepinizden Rabbim bebeklerimizi korusun.
Değişik olabilir ilaç türleri Can'ımBana sadece d vitamini damlayi gün aşırı dedi diğerleri hergün.
Umarım yanlış anlamamisimdir :)
İnşallah canım benim inşallah siz böyle sıkıntılar yaşamadan testleriniz sapasağlam çıkar çok mutlu güzel bi hamilelik yaşarsınız bende inşallah sonuna kadar artık kafam rahat şekilde ilerleyebilirim ve bebişimi kucağıma sağ salim alırım Allahımın izniyle.Canım çok çok Mutlu oldum artık rahatla da bebişin de rahatlasın çok şükür inşallah biz de testlerimiz detaylı ultrasonlarımız yapıldığında böyle senin gibi güzel haberler alırız:)
TAHMİN ediyorum gülüm benim 1 kaybim olmuştu neredeyse psikolojik destek alicam tim.Rabbim yasatmasin birdaha inşallah.kimsenin yüreği yanmasinÇok sağol canım ama ömrümden ömür gitti resmen .
Geçmiş olsun canım allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Kızlarrrrrr Tıp fakültesindeki doktor herhangi bi sorun yok seni boşuna korkutmuşlar dedi ve öksürdüğümden dolayı idrarmı yoksa bebeğin sıvısımı çıkıyo diye alttan baktı Allaha şükür bişey yok hatta normal doğum yapıcak gibi görünüyosun dedi. Ve 2 hafta sonraya kontrolde takip ediceklermiş büyüme falan nasıl diye.
Prof. Dr gittik detaylı ultrasonla baktı ve 2'li Tarama testimi değerlendirdi herhangi bi özürlülük durumu görünmüyo dedi sadece bebeğin eşi normalden biraz büyük buda kordondan bebeğe kan akışını ileri dönemlerde etkileyebilir bunun için genetik testini yaptırabilirsin dedi ve bebe aspirini kullanarak bu duruma çare bulunabilir dedi. Kan hızlandırarak kordondan kan geçişini rahat sağlıcak dedi. Haziranın 1 inde kendi doktoruma hepsini anlatıcam bakalım ne uygulicak. Haftayada izmirde abim tanıdığı genetik araştırması yapan doktora muayene olucam. İnşallah sorunsuz bi şekilde devam edicek..
Kızlarr dualarınız için bana destek olduğunuz için sizlere nekadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun hepinizden Rabbim bebeklerimizi korusun.
Benimde sadece sağ tarafı agriyo 2gundur.doktora sordum parol icebilirsin dedi.ama içmenin hala direniyorum.Başımın ağrısından hüngür hüngür ağladım dr ilaç vermiyorum ben demişti.çok kötü çok migren var
Bi de almanyadan gelmis kendisi oralarda cok sk ilac vermiyorlar ya ilac yanlisi hic degil benim egzlmam var onun ilacini bile kesti. Cok agrin olursa parol al dedi o kadardurulavinya . Evet tatlim bende oyle biliyorum kolay kolay kolay ilac vermiyo doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?