5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Çok şükür canim.çok sevindim

Inşallah güzel haberler alırsın canim.
Dualardasin insallah.
Rabbim yardimcin olsun
Bebeğini sana bagislasin

Bende esime soyledimm alabiliriz dedi nerden aldiniz acaba eline ulasan begenen yazabilir mi aldigi yeri
Ben aldım kızlar 2 gün sonra elime ulaşacak inşallah gittigidiyordan almış eşim bugun doktora sordum sakıncası vaemı die yok dedi pazartesi elimde olır size göndrririm resmini falan

Catlamak üzereyim ya aglamamak için zor tutuyorum kendimi bu erkekler ne kadar sorumsuz umursamaz ya bunlar eşim iki canlı biraz ilgi alaka gostereyim demiyolarmi ya cildiricam

Ben aldım kızlar 2 gün sonra elime ulaşacak inşallah gittigidiyordan almış eşim bugun doktora sordum sakıncası vaemı die yok dedi pazartesi elimde olır size göndrririm resmini falan
gitti gidiyorda satışta değil olarak gördüm ürünü sanırım burdaki arkadaşlarım bitirdi tüm ürünü yada alım çok olunca zammı koyacaklar napcaklar

Catlamak üzereyim ya aglamamak için zor tutuyorum kendimi bu erkekler ne kadar sorumsuz umursamaz ya bunlar eşim iki canlı biraz ilgi alaka gostereyim demiyolarmi ya cildiricam
ben ilk hamile kaldığımda eşimle çok sıkıntın yaşıyordum şimdi alıştı öğrendi biraz uyumlu ılımlı olmayı, ilgilenmeyi aman nazar değmesin maşallah. ama bazı dönemler değişik davranabiliyorlar düzelecektir umarım

Canim hepsi ayni jepsi hepsi hepsi
Ancak çocuk istemesini biliyor lar ya kadın o hormon altüst ediyor beynim calkalandi sinirden.adam ağzından güzel söz çıkmıyor ya çocuk olmuyor kende anasının terbiyesizlik lerini çektim. Her Kahir kadinami ya

Bide bu haliyle kiskandirmaya çalışıyor.

Bide bu haliyle kiskandirmaya çalışıyor.
Ya hiç biri anlayışlı deGil ki benim kanamam varken sözde bana bakacak esim benden kumanda istedi düşün artik bem De patladım yeter ya diye ben burda canıma uğraşıyorum sen ne yapıyorsun yattı uyudu sonra cildirmanak elde değil okadarciktan Nolur mus dedi bide annem aradı agladim bende sinirlerim iyice çöktü sonra diyor madem bukadar korusun niye uyandırmiyirsun

Slm kızlar geçmişi okudum g_mutlu inşallah hersey yoluna girer canim dualarım seninle olacak... Allah korusun hepimizin bebişlerini. ..
Bende dün gittim doktoruma, ikili testi kontrollerim yapıldı, sonuçlar haftaya inşallah temiz çıkar... dualarım hepinizle... herşey Güzel olsun endilerimiz bitsin

Kızlar sakin olmaya çalışalım, suan hersey bize karanlık ve kötü görünüyor. .. Bende aynı durumlardayım... önce fizyolojik sonra psikolojik çok etkiledi beni hamilelik... yeni yeni kendime geliyorum ama hormonların genelde cosmus sakin olmaya çalışıyorum. ..

hamile olan arkadaşlara bişey soracam cevap verirseniz sevinirim henüz hamile değilim 3 gündür kasık ağrım var ama daha adetime bi hafta var sizce hamile olabilir miyim normalde adet günüm kasık ağrısı olurdu yada 1 gün önce falan böyle bişey yaşadınız mı

Bazılarına bakıyorum kadın dir dir kocasından gizli is çevirir yalan söyler.ya zoruma gidiyor hak etmiyormuyum diye üzülüyorum.suan bizde hormonlardan dolayi hassasiz ama tüm samimiyetimle söylüyorum tüm yük kadında ya

Eşler de destek olmayınca o hormonlarböyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…