Selam kızlar doktordan cıktım cok şükür hiç birşey yok dedi doktor herşey bormal dedi bebekte normal cok az bir lekelenme var sadece o kadar içim rahat etti cok cok şükürler olsun herkesin bebişini bağışlasın Rabbim
günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ve günüme bebeğimle başlamak istedim. ama kötü haberler aldım. bebeğimin kesesi büyümüyor ve kalp atışları teklemeye başladı doktor heran gebelik sonlana bilir dedi. annelerin duası kabul olur derler yalvarırım bizim için dua edin bebeğimin kesesi büyüsün bebeğim sağlığına kavuşsun
Ben aldım kızlar 2 gün sonra elime ulaşacak inşallah gittigidiyordan almış eşim bugun doktora sordum sakıncası vaemı die yok dedi pazartesi elimde olır size göndrririm resmini falan
Catlamak üzereyim ya aglamamak için zor tutuyorum kendimi bu erkekler ne kadar sorumsuz umursamaz ya bunlar eşim iki canlı biraz ilgi alaka gostereyim demiyolarmi ya cildiricam
Catlamak üzereyim ya aglamamak için zor tutuyorum kendimi bu erkekler ne kadar sorumsuz umursamaz ya bunlar eşim iki canlı biraz ilgi alaka gostereyim demiyolarmi ya cildiricam
Ben aldım kızlar 2 gün sonra elime ulaşacak inşallah gittigidiyordan almış eşim bugun doktora sordum sakıncası vaemı die yok dedi pazartesi elimde olır size göndrririm resmini falan
ben ilk hamile kaldığımda eşimle çok sıkıntın yaşıyordum şimdi alıştı öğrendi biraz uyumlu ılımlı olmayı, ilgilenmeyi aman nazar değmesin maşallah. ama bazı dönemler değişik davranabiliyorlar düzelecektir umarım
Ancak çocuk istemesini biliyor lar ya kadın o hormon altüst ediyor beynim calkalandi sinirden.adam ağzından güzel söz çıkmıyor ya çocuk olmuyor kende anasının terbiyesizlik lerini çektim. Her Kahir kadinami ya
Ya hiç biri anlayışlı deGil ki benim kanamam varken sözde bana bakacak esim benden kumanda istedi düşün artik bem De patladım yeter ya diye ben burda canıma uğraşıyorum sen ne yapıyorsun yattı uyudu sonra cildirmanak elde değil okadarciktan Nolur mus dedi bide annem aradı agladim bende sinirlerim iyice çöktü sonra diyor madem bukadar korusun niye uyandırmiyirsun
Kızlar sakin olmaya çalışalım, suan hersey bize karanlık ve kötü görünüyor. .. Bende aynı durumlardayım... önce fizyolojik sonra psikolojik çok etkiledi beni hamilelik... yeni yeni kendime geliyorum ama hormonların genelde cosmus sakin olmaya çalışıyorum. ..
hamile olan arkadaşlara bişey soracam cevap verirseniz sevinirim henüz hamile değilim 3 gündür kasık ağrım var ama daha adetime bi hafta var sizce hamile olabilir miyim normalde adet günüm kasık ağrısı olurdu yada 1 gün önce falan böyle bişey yaşadınız mı
Ya hiç biri anlayışlı deGil ki benim kanamam varken sözde bana bakacak esim benden kumanda istedi düşün artik bem De patladım yeter ya diye ben burda canıma uğraşıyorum sen ne yapıyorsun yattı uyudu sonra cildirmanak elde değil okadarciktan Nolur mus dedi bide annem aradı agladim bende sinirlerim iyice çöktü sonra diyor madem bukadar korusun niye uyandırmiyirsun
Bazılarına bakıyorum kadın dir dir kocasından gizli is çevirir yalan söyler.ya zoruma gidiyor hak etmiyormuyum diye üzülüyorum.suan bizde hormonlardan dolayi hassasiz ama tüm samimiyetimle söylüyorum tüm yük kadında ya
Kızlar sakin olmaya çalışalım, suan hersey bize karanlık ve kötü görünüyor. .. Bende aynı durumlardayım... önce fizyolojik sonra psikolojik çok etkiledi beni hamilelik... yeni yeni kendime geliyorum ama hormonların genelde cosmus sakin olmaya çalışıyorum. ..