5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Benimde sadece sağ tarafı agriyo 2gundur.doktora sordum parol icebilirsin dedi.ama içmenin hala direniyorum.
Seninki bide migren Allah yardimcin olsun.karanlık sessiz bir yere geç.Inşallah geçer .
Evett dayanilir gibi değil ilaç icemiyorum

Kızlae evde cinsiyet belirleme testleri var 10. Haftadan sonra cinsiyet belirliyormuş cevrenizde uygulayan oldu mu tuttumu yada siz denediniz mi ?

Aaa analara laf yok bosversene ya bi yastik bile yapmadi bize hic biseyde elini cebine atmadilar ama esim hala onlari savunur gorsen bi bir haftalik evliydim geldi yatili kaldi aman neler yapiliyo ama bi senin benim yaptigim gozlerine batar

Allah gönlüne göre versin inşallah canım iyi haberlerle gelirsin inşallah

Gerçekten çok sevindim.

Aaa analara laf yok bosversene ya bi yastik bile yapmadi bize hic biseyde elini cebine atmadilar ama esim hala onlari savunur gorsen bi bir haftalik evliydim geldi yatili kaldi aman neler yapiliyo ama bi senin benim yaptigim gozlerine batar
Etrafimda da kV ne çok cekeken var Rabbim ıslah etsin ne çok isterdim laf anlayan anlayışlı kV olsun birlikte yiyip içelim gezelim ama nerde daha arayipta demedi evi işi için gelip yardm edeyim ancak arkamdan konuşsun hamile olduğumu öğrenmeden 15 gun once kaynim niye kadının arkasin dan konuşuyor sun çocuk olmuyor diye demiş oh iyi yapıyorum olmuyo yalanmi demiş kendi kızına yıllarca tedavi gördü Rabbim kimseyi kimsenin diline dusurmesin.ettikleri kadar ceksinler

terbiyesizlikte had safaya ulaşmış bide koca kadın

günaydın kızlar. herkes problem yaşadı şimdi sıra bende galiba ilaç yan etkı yapmaktan bıkmadı afedersiniz ishal yaptı şimdi de

günaydınlarr =) birşey sorabılırmıyım gun aksam doktora gittim kalp atısı ıcın duydukk güzel dedi normal hersey ancak 7+4 olması gerekirken 7+2 olarak gözuktu bu sefer buna kafam takıldı neden acaba bır sorun olabılrmıı. doktor böyle seyler olabılır ve ultrasyon cıhazı degıstı dedı hemde cook bı fark yok dedı ama benım kafama takıldı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…