5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Seni umutlandırmak istemem ama benim ilk belirtim kasık ağrısıydı böyle batma gibi aģrılarım oluyodu eğilip kalkarken sıkışıyodu sanki. Insallah hamilesindir canım

Kızlar ben bugün itibariyle demir hapı d vitamini multivitamin kullanmaya başladım.kullanan başlayan arkadaşlar var mi

inşallah canım hiç böyle olmadığı için tuhaf geldi geçen cuma yumurtam çatladı o sümüksü akıntıdan geldi baya değerlendirdik 3 gün sonra bu ağrılar başladı bacağıma vuruyo inşallah bebiş vardır yerleşiyodur daha adet olamam haralde 21 günümdeyim nerden baksan rahat bi hafta var

Arkadaslar sari akintisi olan varmi? Bildigim kadariyla enfeksiyon bile kapmis olsam dr ilac vermiyor . bu durumu yasayan varmi? Varsa cevaplarsaniz cok sevinirim

Kızlarrrrrr Tıp fakültesindeki doktor herhangi bi sorun yok seni boşuna korkutmuşlar dedi ve öksürdüğümden dolayı idrarmı yoksa bebeğin sıvısımı çıkıyo diye alttan baktı Allaha şükür bişey yok hatta normal doğum yapıcak gibi görünüyosun dedi. Ve 2 hafta sonraya kontrolde takip ediceklermiş büyüme falan nasıl diye.
Prof. Dr gittik detaylı ultrasonla baktı ve 2'li Tarama testimi değerlendirdi herhangi bi özürlülük durumu görünmüyo dedi sadece bebeğin eşi normalden biraz büyük buda kordondan bebeğe kan akışını ileri dönemlerde etkileyebilir bunun için genetik testini yaptırabilirsin dedi ve bebe aspirini kullanarak bu duruma çare bulunabilir dedi. Kan hızlandırarak kordondan kan geçişini rahat sağlıcak dedi. Haziranın 1 inde kendi doktoruma hepsini anlatıcam bakalım ne uygulicak. Haftayada izmirde abim tanıdığı genetik araştırması yapan doktora muayene olucam. İnşallah sorunsuz bi şekilde devam edicek..
Kızlarr dualarınız için bana destek olduğunuz için sizlere nekadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun hepinizden Rabbim bebeklerimizi korusun.

Cok sukur canim Rabbim hayirla sonuclandirdi huznunu bebegino ve kendini uzme artik

Arkadaslar sari akintisi olan varmi? Bildigim kadariyla enfeksiyon bile kapmis olsam dr ilac vermiyor . bu durumu yasayan varmi? Varsa cevaplarsaniz cok sevinirim

Benim var doktorum vermedi yarin tekrar kontrolum var bakalim ne dicek ? Benim lokasit degerim yuksek cikti biraz

Benim var hem de çok aşırı. 13 haftalığım ve 7.8. Haftadan beri var. Doktora söyledim çok üstünde durmadı mantar olur bu dönemde dedi, sabunsuz yıka vajinal bölgeni dedi. Artık Allah'a emanet devam ediyoruz

gitti gidiyorda satışta değil olarak gördüm ürünü sanırım burdaki arkadaşlarım bitirdi tüm ürünü yada alım çok olunca zammı koyacaklar napcaklar
Olabilir valla başka sitelerde de yok dandik dundik sitede var güvenemedi eşim mecbur ordan aldık

Enfeksiyondan supheleniyorum bende ama hamile oldugumuz icin zaten dr antibiyotik falan herhangi bir ilac vermiyor bildigim kadariyla. Ya bebisimize bisi olmasinda ben kendimi gectim onu dusunuyorum

Ayy canım çok sevindim Allah a sukur

Cok sukur canim Rabbim hayirla sonuclandirdi huznunu bebegino ve kendini uzme artik
Çok sağol canım çok sağol. Çok üzüldüm dün çok ağladım ben ağladıkça bebğimde karnımı taş gibi yaptı. Allahım sizlerin benim bebek isteyen herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin, bunun acısını kötü yaşadım rabbim bebeklerini kaybetmiş annelere sabır versin çünkü çok zor. Bu araada bebeğimin kalp atışları için aldığım alet geldi bugün yeterince gördüğüm için denemek istemiyorum. Bi kaç gün sonra denicem :)))

Enfeksiyondan supheleniyorum bende ama hamile oldugumuz icin zaten dr antibiyotik falan herhangi bir ilac vermiyor bildigim kadariyla. Ya bebisimize bisi olmasinda ben kendimi gectim onu dusunuyorum
İdrar yolu enfeksiyonunun akıntıdan ziyade idrarda aşırı sıklık, az yapma, çok yanma durumları var. Kokulu akıntı oluyor onda. Yine de doktoruna ilet. Haftana göre antibiyotik verebiliyorlar. C grubu ilaçlar yasak, bazı b grubu antibiyotikler bebeğe zarar vermiyor. Danışmalısın

Canım gözün aydın çok sevindim sabahtan beri seni bekliyorum acaba ne yaptı diye rabbime şükürler olsun bi sadaka ver bundan sonra stres yok bebikin her daim iyi olcak inş dualarimdasin

Sarı akıntı gebelikte normal canım yanma kaşıntı olmadığı müddetçe yeşil ve kokulu akıntı enfeksiyon habercisi onun için endiselenme

Rabbim dusmanima evlat acısı gostermesin çok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…