5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bence bebeği görmedikten sonra hiç gerek Yok öyle bi alete gereksiz bana göre, ayda bir dayanamayan 15 de bir gidip görebilir , ben ilk hamilelikte öyle yapıyordum, şimdi daha rahatım çok sık gitmek istemiyorum bile :)

Kızlar mrb bu hamilelikte adet olacakmış gibi karn ağrısı olur mu daha adetime bir hafta vardı karnım adet olacakmış gibi ağırıyor henüz adet olmadım ama karnım agryor geciyor tekrar başlıyor bazen şiddetli oluyor bazen hafif nedir buu bilen var mı

Merabalar benım bı sorum olcak nisanlımla 1 ay once bı ilişkı yasadık bosalma olmadı fakat zevk suyu degmıs olablr elıne ben bıraz kuruntulu bırıyım dayanamadım test yaptrdım negatıf cıktı iki gun snra adet oldum ama cok kısa srdu sadece 3 gun hala bı soru isaretım var yardımcı olurmusunz

Kalp atışı dinleme cihazı mı aldınız ?? Ben okuyamadım adı ne ne kadar
Evet angels sound bugun baya uğraştım duymam için az önce masaj jeli ile başardık ama yarım saat sonra aynı yere koyuyorum sea yok anlamadım bebrkler sürekli farklı yerdemi olıyor

Evet angels sound bugun baya uğraştım duymam için az önce masaj jeli ile başardık ama yarım saat sonra aynı yere koyuyorum sea yok anlamadım bebrkler sürekli farklı yerdemi olıyor
bu haftalarda minik oldukları için hareketlenince çok yer değiştiriyorlar diye duymuştum canım

Kizlar ben lazere gidiyodum yarisi bitmisti simdi hamilelik girdi devreye lazere ara vermek zorunda kaldim simdi tekrar agdaya mi doncem yaa

Enteresan bi sistem bakalım 16 haftadan sonta rahat duyuyormuşuz haftaya 2li test için randevum var cok heyecanlıyım
Canım ben 14 haftalığım normal el kremi sürerek çok rahat duydum. Annem ve babam duyamamışlardı hiç onlara dinlettim. Çok güzel bi duyguydu. Bebekler küçük olunca sırtını falan dönebiliyo veya yer değiştiriyo olabilirlr. Haftaya daha rahat duyabilirsin belki :)

Kizlar ben lazere gidiyodum yarisi bitmisti simdi hamilelik girdi devreye lazere ara vermek zorunda kaldim simdi tekrar agdaya mi doncem yaa
Canım arkadaşımda hamileyken gitti bi sorun olmadı dedi ama tabi hamilelik süresince 2 defa gitmiştir çünki benim bitti tek tuk kalanlar için gidiyorum demişti. İstersen bi danış doktoruna.

Bakalım bende öle düşündüm inşallah 1 hafta sonra daha net duyarım

Kızlar bugün bir baş dönmesi başladı bende. geçmek bilmedi hala dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…