5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Nasil anladiniz bitanem yaa dusuk mu yaptin dr da mi ogrendin nasil anladin kalbinin durdugunu. Kesin mi yani valla sabah sabah aglicam

Nasil anladiniz bitanem yaa dusuk mu yaptin dr da mi ogrendin nasil anladin kalbinin durdugunu. Kesin mi yani valla sabah sabah aglicam
2 haftadır kese istediğimiz gibi büyümediği için takip ediyorduk. cuma günü doktor kalbi teklemeye başladı heran durabilir demişti. sabah gittiğimde durduğunu öğrendik. hiçbi belirti lekelenme olmadı

Canım benim rabbim sana tez zamanda tekrar bebis nasip etsin insallah.

Kızlar size birşey sormak istiyorum.10 haftalık hamileyim ve cumartesi günü rutin doktor kontrolüne gittim.Doktorum 2 hafta sonra gel 2'li test yapalım dedi. Sizler 2'li testi hangi haftanızda yaptırdınız ?
12.haftada yaptırdım canim.normalde de 11. ve 14. hafta aralığında yapiliyor

Çok üzüldüm, tüm diğer anne adayları gibi.. İnşallah bir an önce sağlıklı bir bebeğin olur ve biz de burdan görürüz. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Ne desek fayda etmez ama seni anlıyoruz.

Oyy kuzum Çok üzüldüm miniğine Rabbimin dediği olur verende o, alanda o. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebişin olur da seni tekrar aramızda görürüz. Sabırlar diliyorum.

Rabbim kucağını boş bırakmasın.Hayırlı zamanda inşallah sağlıklı bir bebeğin daha olur canım.

Çok üzüldüm, sabır ve kolaylıklar diliyorum. Umarım en kısa sürede sağlıkla ve hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız...

Canım Allah sabır versin inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı yavrular nasip eder

Canım benim seni şuan en iyi anlayabilecek kişiyim. Rabbim sabrımızı artırsın. Dilerim tez zamanda tekrar hamile oluşumuzun haberini alırız.

Kızlar bugün Karnım ağrıyor yediğim biseyden mi bilmiyorum

Canim cok uzuldum hissettiklerini ne yasadigini cok iyianliyoirum.bende ilk bebegimi kalbi durdugu icin kaybetmistim.allahim sabir versin.tezzamanda saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin

KIZLAR GÜNAYDIN BENM BGUN SABAHTAN BERİ BASIM DÖNÜYOR BİR SERSEMLİK TUHAFLIK VAR UYKUMUDA ALDIM BÖYLE OLAN VAR MI ARANIZDA ?

Kizlarselam☺bendende birkac gundur kahve leke geldi progestoron igne yaptirdi doktor.ama igneden sonra leke yine geldi.kesede kanama olmadigi icin sorun olacagini dusunmuyorum dedi doktor fakat hic icim rahat degil

Canım Rabbim inşallah sagsaglim nasip eder bir daha.ben ilkini kaybettim çok iyi anlıyorum.insallah gönlünün muradını versin Rabbim

Kuzum cok gecmiş olsun Rabbim umarım tez zamanda trkrar hamiş haberi almanı nasip eder

hayal_masal cok uzuldum Rabbim en kisa zamanda hazir oldugunda tekrar evlat nasip etsin insallah sana ve bu aciyi bi daha yasatmasin insallah ne sana nede bizlere Rabbim sabrini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…