5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar merhaba nasılsınız?? 2 gündür misafirlerim vardı bakamadım yoruldum ama iyide oldu zaman aktif olunca daha hızlı geçiyor. hamileliğin ilk zamanları daha hızlı geçiyordu sanki ama şuan hiç geçmiyor. nasıl geçecek bu zaman anlamıyorum sabırsızlanıyorum. bi ben mi böyleyim

Yok canım ben de öyleyim geçmiyor bir türlü. 9 haziranda randevum var bebişi görmek için deliriyorum sanki saat durdu gibi

aynen canım benimde 7 haziran saatler dakikalar geçmiyor diyorum mesela bugün 10+5-10+6 olmuşuzdur diye bi bakıyorum hala 10+4 delircem yaniii geçmiyo zaman
Valla aynen bende öyleyim sizin randevular yakınmış benim ki 20 haziranda Nasıl geçecek hiç bi fikrim yok:)

Kızlar bu arada çok merak ediyorum sanırım bir çoğumuzun bi daha ki kontrolünde cinsiyetler belli olur diye düşünüyorum bakalım kimlerin prensi kimlerin Prensesi olacak ben sordum nub teorisine göre olan bi sayfada ultrasonla kız dediler karbonat deneyini de yaptım kız çıktı çok Merak ediyorum kız istiyorum ama Rabbim sağlıklı versinde ne olursa olsun tabi ki önceliğim bu sizler ne istiyorsunuz?:)

Ben erkek istiyorum rüyalarımda sürekli erkek görüyorum ama çin takvimi falan baktım kız cıkıyor :) eşim için ise hiç farketmiyor erkek ise daha erken öğreniriz cinsiyetini kız ise biraz daha bekliyormuşuz

Benim de 1 haziran da 2 li Test yapilacak, Insallah hersey normal cikar.
Hic oyle bebekle ilgili ruya Falan görmüyorum ama gönlümden geçen erkek evlat, çünkü bir kızım var :) ama eşimde ben de kız olacakmış gibi hissediyoruz. Tabii herşeyin hayırlısı, sağlıcakla gelsin de bebişlerimiz

Bizim daha ilk bebişimiz olacak ben eşim için erkek istiyorum aslında oğlu ile maça gitsin futbol oynasın hep erkeklerin hayalidir :) yoksa kız erkek farketmez tabiki hepimizin bebişleri sağlıklı sıhatli olur inşallah

Valla aynen bende öyleyim sizin randevular yakınmış benim ki 20 haziranda Nasıl geçecek hiç bi fikrim yok:)
canımm ama sen yakın zamanda görmüşsündür sanırım en son ne zaman gördün? ben 10mayısta gördüm fasülye gibiydi bebek şekli bile yoktu çok merak ediyorum bebişimi

inşallah normal çıkar canım her şey sağlıklıdır bebişinn

karbonat deneyi nasıl bi şey ki acaba

Aynen benim de önceliğim tabi ki sağlıklı olması hayırlı bir evlat olması ama ben de aynı şekilde erkek istiyorum canım. Bir de ilk çocuğum erkek 2.si kız olursa daha rahat olur diye düşünüyorum abilik yapar kardeşini korur kollar. Hayırlısı olsun artık ne diyelim bekleyip göreceğiz

Kızlar 10+3 benimde dün sabah kanamam oldu doktora gittim iğne yaptı sebebini bilemeyiz deyip gönderdi çok korkuyorum başına böyle bişey gelen varmı bebek çok büyümüş kalp atışı vardi

Ben 11+4 teyim bugun erkek olucakmis belli oldu benim ama daha once burda konusmustuk down sendromu gibi zihinsel yada cinsiyetsel anomalileri belli eden yurtdisinda yapilan bi test vardi yuzde 99.9 sonuc veren onu yaptirdim ben orda cikti erkek oldugu

Canım aynı durumu bende adet döneminde yaşadım.Günüm geldiğinde adet sancısı çektim hatta korktum da birşey mi olacak diye.Doktora sordum normal dedi ve doğuma kadar bu sancılar olacak dedi.

Kızlar size birşey sormak istiyorum.10 haftalık hamileyim ve cumartesi günü rutin doktor kontrolüne gittim.Doktorum 2 hafta sonra gel 2'li test yapalım dedi. Sizler 2'li testi hangi haftanızda yaptırdınız ?

merhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
başka sağlıklı gebeliklerimizde buluşmak üzere

Cok uzuldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…