5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

hayal_masal canım allahım en kısa zamanda tekrar nasipe etsin neden olurmuş bu neyden ileri gelirmiş bilgin varmı ?
henüz bi bilgimiz yok. kürtajdan sonra bebeği genetik taramaya yolluyacaklar. ozaman belli olacak nedeni. hiç bi sebebide olmaya bilirmiş. sebebini öğrendiğimde paylaşırım sizlerle.
sizler kötü şeyler düşünmeyin. hepinizin bebeği sağlıklı olarak doğacak sizde gülen gözlerle bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız inşallah.

Kizlarselam☺bendende birkac gundur kahve leke geldi progestoron igne yaptirdi doktor.ama igneden sonra leke yine geldi.kesede kanama olmadigi icin sorun olacagini dusunmuyorum dedi doktor fakat hic icim rahat degil
canım benim hala ara ara geliyor cuma kontrolüm var bu haftalarda normal diyorlar ama korkuyor insan elde degil doktoralrda açıklama yapmıyor şundan bundan diye maalesef

amin cnm aynı acıyı yaşadım bende daha önce dilerim bu son olur bacım üzme kendini

kaç haftalıktın cnm buarada

baska dr. da gözükmussundur inşAllah. çok üzüldüm Rabbim hakkınızda hayırlısını versin tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin..

kaç haftalıktın cnm buarada
9 haftanın içindeydik. ama bebeğim bizi bu acıya hazırladı 2 haftadır kesede büyüme yavaş oluyodu. bebek keseyi dolduruyordu. cuma günüde kalp atışları yavaşlamıştı. bende hiç lekelenme bişey olmadı. ama kesenin büyümemesi doktorumunda hoşuna gitmemişti. sizler bendeki durumu sakın kendinizde düşünmeyin sizin bebişleriniz sağlıklı olacak. inşallah son üzücü haber benden gelmiş olur

çok geçmiş olsun gözün aydın çok sevindim. sağlıkla kucağına alırsın inşAllah bebeğini.

başka doktorada gittin değil mi canım

Cok uzuldum insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin insallah bu seferki saglikli olur ben bebegimi dusurdugumde doktor saglikli olsaydi sonuna kadar giderdi en dogrusu buymus demekki demisti o zaman anlayamamistim
Ne demek istedigini ama simdi anliyorum allah yardimcin olsun

merhaba herkese ya ben size bisey sormak i,stiyorum ben suan 4 aylık hamıleyım ve suan hıç göğüs uçum yok nasıl bisey önerirsiniz

Cok zor yasadim biliorum hem o psikoloji hem o dusuk stresi bide kurtaj mi dediler sana bana 10 gun icinde dusuk yapmazsan kurtaj dediler ben kendim dusurdum boylelikle hemen hamile kalabiliyorsun ama kurtajda 6 ay korunman lazim bizim memlekette dusugun kici icerde kalir derler yani fazla gecmez hamile kalirsin anlaminda yani

canımm ama sen yakın zamanda görmüşsündür sanırım en son ne zaman gördün? ben 10mayısta gördüm fasülye gibiydi bebek şekli bile yoktu çok merak ediyorum bebişimi
Ben 20 mayısta gördüm baya Bebek gibiydi hiç beklemiyordum çok şaşırdım

Can
Can'ım çok üzüldüm Hakkı'nda hayırlısı buymuş demek ki metanetli ol Rabbim en kısa zamanda yine sana bi evlat versin inşallah

ya bır tane oğlum var onda çok sorun yaşadım 10 yaşında ıkıncı çocuğum olucak normaldede yoktu kızkende yoktu aynı şeyleri yaşamaak istemiyorum
canım ufak bir operasyonla hallediliyormuş o doğumdan önce hallediver ama hangi doktora gidiliyor bilmiyorum cildiye mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…