- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
henüz bi bilgimiz yok. kürtajdan sonra bebeği genetik taramaya yolluyacaklar. ozaman belli olacak nedeni. hiç bi sebebide olmaya bilirmiş. sebebini öğrendiğimde paylaşırım sizlerle.hayal_masal canım allahım en kısa zamanda tekrar nasipe etsin neden olurmuş bu neyden ileri gelirmiş bilgin varmı ?
canım benim hala ara ara geliyor cuma kontrolüm var bu haftalarda normal diyorlar ama korkuyor insan elde degil doktoralrda açıklama yapmıyor şundan bundan diye maalesefKizlarselam☺bendende birkac gundur kahve leke geldi progestoron igne yaptirdi doktor.ama igneden sonra leke yine geldi.kesede kanama olmadigi icin sorun olacagini dusunmuyorum dedi doktor fakat hic icim rahat degil
amin cnm aynı acıyı yaşadım bende daha önce dilerim bu son olur bacım üzme kendinihenüz bi bilgimiz yok. kürtajdan sonra bebeği genetik taramaya yolluyacaklar. ozaman belli olacak nedeni. hiç bi sebebide olmaya bilirmiş. sebebini öğrendiğimde paylaşırım sizlerle.
sizler kötü şeyler düşünmeyin. hepinizin bebeği sağlıklı olarak doğacak sizde gülen gözlerle bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız inşallah.
kaç haftalıktın cnm buaradahenüz bi bilgimiz yok. kürtajdan sonra bebeği genetik taramaya yolluyacaklar. ozaman belli olacak nedeni. hiç bi sebebide olmaya bilirmiş. sebebini öğrendiğimde paylaşırım sizlerle.
sizler kötü şeyler düşünmeyin. hepinizin bebeği sağlıklı olarak doğacak sizde gülen gözlerle bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız inşallah.
merhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
başka sağlıklı gebeliklerimizde buluşmak üzere
9 haftanın içindeydik. ama bebeğim bizi bu acıya hazırladı 2 haftadır kesede büyüme yavaş oluyodu. bebek keseyi dolduruyordu. cuma günüde kalp atışları yavaşlamıştı. bende hiç lekelenme bişey olmadı. ama kesenin büyümemesi doktorumunda hoşuna gitmemişti. sizler bendeki durumu sakın kendinizde düşünmeyin sizin bebişleriniz sağlıklı olacak. inşallah son üzücü haber benden gelmiş olurkaç haftalıktın cnm buarada
Kızlarrrrrr Tıp fakültesindeki doktor herhangi bi sorun yok seni boşuna korkutmuşlar dedi ve öksürdüğümden dolayı idrarmı yoksa bebeğin sıvısımı çıkıyo diye alttan baktı Allaha şükür bişey yok hatta normal doğum yapıcak gibi görünüyosun dedi. Ve 2 hafta sonraya kontrolde takip ediceklermiş büyüme falan nasıl diye.
Prof. Dr gittik detaylı ultrasonla baktı ve 2'li Tarama testimi değerlendirdi herhangi bi özürlülük durumu görünmüyo dedi sadece bebeğin eşi normalden biraz büyük buda kordondan bebeğe kan akışını ileri dönemlerde etkileyebilir bunun için genetik testini yaptırabilirsin dedi ve bebe aspirini kullanarak bu duruma çare bulunabilir dedi. Kan hızlandırarak kordondan kan geçişini rahat sağlıcak dedi. Haziranın 1 inde kendi doktoruma hepsini anlatıcam bakalım ne uygulicak. Haftayada izmirde abim tanıdığı genetik araştırması yapan doktora muayene olucam. İnşallah sorunsuz bi şekilde devam edicek..
Kızlarr dualarınız için bana destek olduğunuz için sizlere nekadar teşekkür etsem azdır. Allah razı olsun hepinizden Rabbim bebeklerimizi korusun.
başka doktorada gittin değil mi canım9 haftanın içindeydik. ama bebeğim bizi bu acıya hazırladı 2 haftadır kesede büyüme yavaş oluyodu. bebek keseyi dolduruyordu. cuma günüde kalp atışları yavaşlamıştı. bende hiç lekelenme bişey olmadı. ama kesenin büyümemesi doktorumunda hoşuna gitmemişti. sizler bendeki durumu sakın kendinizde düşünmeyin sizin bebişleriniz sağlıklı olacak. inşallah son üzücü haber benden gelmiş olur
Cok uzuldum insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin insallah bu seferki saglikli olur ben bebegimi dusurdugumde doktor saglikli olsaydi sonuna kadar giderdi en dogrusu buymus demekki demisti o zaman anlayamamistimmerhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Normaldedemi yok yoksa hamileyim ama goguslerim buyumedi ucu cikmadimi demek istedinmerhaba herkese ya ben size bisey sormak i,stiyorum ben suan 4 aylık hamıleyım ve suan hıç göğüs uçum yok nasıl bisey önerirsiniz
ya bır tane oğlum var onda çok sorun yaşadım 10 yaşında ıkıncı çocuğum olucak normaldede yoktu kızkende yoktu aynı şeyleri yaşamaak istemiyorumNormaldedemi yok yoksa hamileyim ama goguslerim buyumedi ucu cikmadimi demek istedin
Cok zor yasadim biliorum hem o psikoloji hem o dusuk stresi bide kurtaj mi dediler sana bana 10 gun icinde dusuk yapmazsan kurtaj dediler ben kendim dusurdum boylelikle hemen hamile kalabiliyorsun ama kurtajda 6 ay korunman lazim bizim memlekette dusugun kici icerde kalir derler yani fazla gecmez hamile kalirsin anlaminda yani9 haftanın içindeydik. ama bebeğim bizi bu acıya hazırladı 2 haftadır kesede büyüme yavaş oluyodu. bebek keseyi dolduruyordu. cuma günüde kalp atışları yavaşlamıştı. bende hiç lekelenme bişey olmadı. ama kesenin büyümemesi doktorumunda hoşuna gitmemişti. sizler bendeki durumu sakın kendinizde düşünmeyin sizin bebişleriniz sağlıklı olacak. inşallah son üzücü haber benden gelmiş olur
Ben 20 mayısta gördüm baya Bebek gibiydi hiç beklemiyordum çok şaşırdımcanımm ama sen yakın zamanda görmüşsündür sanırım en son ne zaman gördün? ben 10mayısta gördüm fasülye gibiydi bebek şekli bile yoktu çok merak ediyorum bebişimi
Karbonatla idrarını karıştırıyorsun köpürürse erkek köpürmezse kız diyorlar anneanne yöntemi:)karbonat deneyi nasıl bi şey ki acaba
Can'ım çok üzüldüm Hakkı'nda hayırlısı buymuş demek ki metanetli ol Rabbim en kısa zamanda yine sana bi evlat versin inşallahmerhaba güzel anneler
canım ufak bir operasyonla hallediliyormuş o doğumdan önce hallediver ama hangi doktora gidiliyor bilmiyorum cildiye mi acabaya bır tane oğlum var onda çok sorun yaşadım 10 yaşında ıkıncı çocuğum olucak normaldede yoktu kızkende yoktu aynı şeyleri yaşamaak istemiyorum
yani 11-12 haftalıkken gördün ben 8 haftalıktı gördüğümde merak ediyorum :)Ben 20 mayısta gördüm baya Bebek gibiydi hiç beklemiyordum çok şaşırdım
sağol canım deneyeyim merak ettimK
Karbonatla idrarını karıştırıyorsun köpürürse erkek köpürmezse kız diyorlar anneanne yöntemi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?