5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Tatmin olmadigimdan değil de meraktan gitmek istiyorum. bir ay çok uzun geliyor gerçi her gün gitsem yine ayni endişe olur illaki.
Tevekkül edip Allaha emanet etmek lazim herhalde biz fazla sahiplenici oluyoruz bazen.

Tatmin olmadigimdan değil de meraktan gitmek istiyorum. bir ay çok uzun geliyor gerçi her gün gitsem yine ayni endişe olur illaki.
Tevekkül edip Allaha emanet etmek lazim herhalde biz fazla sahiplenici oluyoruz bazen.
Hem de Nasıl biz daha karnımızdyken böyle sevgi duyuyorsak böyle sahipleniyorsak bizi yaradan Allah acaba bizi Nasıl sahipleniyordur demi Allah'a emanet inşallah yavrularımız.Bende 2 gündür çok yoruldum belime vuruyor zaten yorulunca birde adet sancısı gibi sancı var şuan uzandım dinleniyorum .Allaha emanetler şu kalp atış aletinden alsak rahatlarız aslında ya

Bebekle ilgili degildir insallah. Ben kum dokuyormusum benim de oyleydi. Rabbim sagsaglim kucagimiza aldirsin bebeklerimizi insallah

Canım rahim ağzında yara varmış onun için fitil verdi gebe olmasam smear isterdim dedi...amin inşallah bir de idrar testim de eritrosit pozitif çıktı sanırım bende kum döküyorum hepsi bir arada..

Benim doktorum da 20 haftada yaptiracaksin dedi.bence de yaptirmaliyiz.

Rabbimin mucizesi gerçekten bugün çok daha net hissettim. İçimde bi şey var henüz hic hissetmesem de uyuyo uyaniyo hareket ediyo çok tefekkurluk bi hadise hamd olsun. Bu mucizeyi yaratan Rabbim korur kollar da bize O'na siginmak düşüyo.

Yorulunca beni de çok etkiliyo belim agriyo hemen. O cihaz ise yarar mi ki ya aldim ama duyamadim diyenler oldu.

Senin bulantilarin ne alemde kesildi mi? Benim hiz kesmeden devam

Benim sadece kasık ağrım var ki başka bi şeyim yok

Ayrıca bebeğin kordonu kesilirken de onu koruyor canım bence gerekli

Kuzum ben gecrn hafta cok zorlandım duymak için ama bu hafta daha net duyuyorum bebek cok küçük oldugu için zor duyuluyor zaten cihazda 16 hafta sonrası uygun yazıyor daha önce duyamayabilirsiniz diyor

korkma canım gecer enfeksıyonun. benım proteinim 50+ cıkmıstı 4 gun ilaç kullanabıldım baya düşmüş dedı doktor koruma amaclı hamıleliğim boyunca enfeksıyon ılacı kullanıcam
Vok şükür bugün degerim normal çıktı ilac kullanmama gerek kalmadan inşallah yasamam bidaha

Arkadaşlar doktordan geldim degerim normal çıktı şükür ve kiz bekleyen ben galiba küçük bi adam gelecek diye haber aldim doktorumdan oğlum olacak nasipse garip geliyor devamli kiz beklerken erkek demesi ama olsun benim yavrum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Canım ben aldım kalp dinleme aletinden ve memnun kaldım :)) 12.haftamda duydum sesini bidahada dinlemedim, ama içim rahat tabii istediğim zaman dinleyebiliyorum.
C

Valla dayananımdan alıcam ben bu ay.

Benim hiç mide bulantım olmadı ki
İnşallah da olmaz.Senin bulantın oluyor mu canım?

Kuzum ben gecrn hafta cok zorlandım duymak için ama bu hafta daha net duyuyorum bebek cok küçük oldugu için zor duyuluyor zaten cihazda 16 hafta sonrası uygun yazıyor daha önce duyamayabilirsiniz diyor
Hangi markadan kaç TL olandan aldın canım?bende bugün 12+3 üm,13 de alsam duyarım herhalde

Hayrlı olsunn herşeyin iyi olması çok güzel canım inşallah hep böyle devam eder.Bu sene bizim gruba birşeyler oldu,erkek hisseden kız kız hissedende erkek haberi oluyor hayrlı evlatlar olurlar inşallah
Canım ben aldım kalp dinleme aletinden ve memnun kaldım :)) 12.haftamda duydum sesini bidahada dinlemedim, ama içim rahat tabii istediğim zaman dinleyebiliyorum.
C
Hangi marka ve fiyatı ne kadardı Can'ım?

Amin inşallah canım aynen ya ki hissedene erkek erkege kiz :) seninki gibi oldu benimkide direk bacaklarina baktım ve sivrilik o ara küçük adam dedi doktorum hayırlısı sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Tatlim bunu ciddiye al ve cok sıvı al bu enfeksiyondan kaynaklanan bise deil ama bu durum sende fazla idrar yolu enfeksiyonu yapar bu bobregin proteini suzmesi gerekir atmamasi lazim yani ama korkma sadece sabirli ol ve dua et mucizeleri karninda tasiyan insanlariz biz herseyi aşarız :)

Canlar 80 tl almış eşim angelsounds die bir marka beb gayet memnunum ilk aldıgımda kendi kalp atışımı bebiş sanmıştım ama şimdi gayet net duyuluyor

Canım Angelsound markası, 80 tl ye aldım 2 gün içinde elimde oldu. Annem ve babam duymamışlardı geldiği akşam dinlettim gözleri doldu ikisininde

Kizlar bise sorcam kan sulandirici igne kullananlara normal dogum yaptirmiyolarmis bi bilginiz var mi

bende de sivilceler çıktı etrafımdakiler güzelleştin erkek dedi ama ben fark ediyordum sivilceler vs kız gibi geliyordu doktorum kız gibi dedi
benimde yüzüm gözüm sivilcede kaldı ucuk çıktıergenlikte bile sivilcem yoktu benim cildim bozuldu çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…