5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar ben hic bilmiyorum sagdami soldamiultrasona baksam anlarmiyim.bilen varsa yardimci olursaniz sevinirim

Canım benim de aynı Zaman'larda ve benim de Ağrı'm çok oluyor fitil verdi bana da ödüm patlıyor her lavaboya gittiğimde kanama olacak diye dinleneceğiz başka çaresi yok bebişlerimiz Nazlı...
Aynen ya bu haftalarda neler oluyor bizlere boyle, zamanlarimiz ayni sayilir sikayetlerimizde ayni. Oturmuyorum bile, yatiyorum ama korkuyla yatiyorum, acaba ilacin dozunu iki kereye mi cikarmak gerekiyor, yoksa bu agrilarla nasil olcak ki boyle, gecmiyorda agri, su icmiyorum tuvalete gitmemek icin. Rabbim korusun hepimizin bebeklerini ve bu sıkıntılı donemleri inslh cabucak atlatiriz hayirlisiyla

Gözünüz aydın canım tespit doğruymuş demek ki. Gittiğim doktorlardan biri ilgisi yok demişti ama bal gibi ilgisi var bence
Bende ilgisi olmadigini dusunuyorum benimki solda benimkide erkek limon yiyorum tatliyi gormek
Bile istemiyorum cok bulantim var suratim sivilce doldu vs vs aslinda kiz belirtileri toplumun bildigi ne varsa hepsini tasiyorum ama erkek

benim de sağda ama henüz cinsiyetini dr. söylemedi söyleyince paylaşıcam hayırlısı bakalım :)

Kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu bugün oğlum oluyor Eşimle isim tartışması yaşamış olmamıza rağmen erkek olmasına çok sevindim Ne isim koyarsa koysun serbest bıraktım yeter ki yavrum sağlıklı olsun da. Maviş maviş cicileri hazırlamaya başlayayım bari

hayırlı sağlıklı olsun inşAllah hangi isimi koymak istiyor du? :)

Rubiii cnm sakin suyu bol ihmal etme bana herkes dr um dahil bol su icmelisin su cok onemli dedi. O wc ye gittigimizde kan gelcek mi lekelenme gelcek mi diye yasadigimiz tedirginligin haddi hesabi yok haklisin ama her ne olursa olsun su icmeyi ihmal etme opuldun

hatırladım şimdi. sağlıklı hayırlı evlat olsunda gerisi çözülür ek bir isim için bişey diyormu?
ikinci isim istemiyor ''o zaman hep 2.yi kullanırsın'' demişti bana bu yüzden istemiyormuş haklı aslında. Aman çocuk benim çocuğum bir isimle bu değişmeyecek ya da alıp kaçırmayacak kimse böyle düşündüm. Dediğin gibi canım sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da gerisi çok da önemli değil.

Benim ilaç dozum sabah akşam seviniyordum ne güzel hamileliğim rahat geçiyor diye kendi kendime nazar değdirdim...su tam tersi aslında içmemiz gerek...bu haftalarda olan çok kişi okuyorum sanıyorum normal...bi atlatsaydık şu riskli dönemleri..

Bu arada bende sagdan yumurtlayanlardanim bakalim cinsiyeti neymis yarin ogrenicwm bende

Bende sağdan yumurtladım :) ilk günden beri içime kız doğuyor ama genelde sağdan yumurtlayanların erkek deniliyor sanırım bende merak ettim doğum tarihim seninle aynı canım bende cumartesi gideceğim ikili tarama için bakalım bana da söyleyecek mi...

Benim dr um bana dedi sagdan yumurtlayan hamilelerim hep kiz dogurdular bakalim sende de bu tezim tutcak mi demisti bana 5 haftalikken bakalim bende heyecanla bekliyorum cunku bende kiz istiyorum ama tabiki once hayirlisi olsun benimkisi sadece gonlumden gecen

Bence daha erken hissetmen için :) çünkü daha o çok minik. Senin hissettiğin Bağırsak hareketlerindir. Ben kızım da 18 haftalıkken hissetmeye başlamıştım, o da sanki içimde balon pıtırcıkları patlıyor gibiydi :)
Ama sen ben hissediyorum diyorsan hevesini kırmayayım
Benim evde kalp atışını duymak için aletim var, dün dinledik eşimle ilk defa çok güEl bir duygu gerçekten. Ben de biraz meraklıyım, daha çok var randevuma, kalbinin Attığını bilmek moral veriyor

Bende ilgisi olmadigini dusunuyorum benimki solda benimkide erkek limon yiyorum tatliyi gormek
Bile istemiyorum cok bulantim var suratim sivilce doldu vs vs aslinda kiz belirtileri toplumun bildigi ne varsa hepsini tasiyorum ama erkek

Benim de oğluşum olur inşallah. Ben de hep limon vs. Yiyorum. Normal de tatlıyı çok severim. Ama şimdi ııh ıııı.. Bu yüzden kız olacakmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…