Benimkide sağda bakalim ne olacak daha 14 gün var öğrenmeyeGözünüz aydın canımtespit doğruymuş demek ki. Gittiğim doktorlardan biri ilgisi yok demişti ama bal gibi ilgisi var bence
Aynen ya bu haftalarda neler oluyor bizlere boyle, zamanlarimiz ayni sayilir sikayetlerimizde ayni. Oturmuyorum bile, yatiyorum ama korkuyla yatiyorum, acaba ilacin dozunu iki kereye mi cikarmak gerekiyor, yoksa bu agrilarla nasil olcak ki boyle, gecmiyorda agri, su icmiyorum tuvalete gitmemek icin. Rabbim korusun hepimizin bebeklerini ve bu sıkıntılı donemleri inslh cabucak atlatiriz hayirlisiylaCanım benim de aynı Zaman'larda ve benim de Ağrı'm çok oluyor fitil verdi bana da ödüm patlıyor her lavaboya gittiğimde kanama olacak diyedinleneceğiz başka çaresi yok bebişlerimiz Nazlı...
Yaaa ise gitmesek olmaz mi, 3 ay dolana bari hamileyken calismasak, evde oturmuyoruz yatiyoruz ama ise gitmk zorunda kaliyoruz, bende bisure raporluyum ama ise doncem sonraKorkma yat dinlen ben bugun ise basladim maalesef
Ya benim solda benimkide erkekbenimde yumurtam sağda bnmki de erkek :)
Bende ilgisi olmadigini dusunuyorum benimki solda benimkide erkek limon yiyorum tatliyi gormekGözünüz aydın canımtespit doğruymuş demek ki. Gittiğim doktorlardan biri ilgisi yok demişti ama bal gibi ilgisi var bence
Kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu bugün oğlum oluyorEşimle isim tartışması yaşamış olmamıza rağmen erkek olmasına çok sevindim Ne isim koyarsa koysun serbest bıraktım yeter ki yavrum sağlıklı olsun da. Maviş maviş cicileri hazırlamaya başlayayım bari
Babasının ismini koymak istiyor canım ''Adem''hayırlı sağlıklı olsun inşAllah hangi isimi koymak istiyor du? :)
Babasının ismini koymak istiyor canım ''Adem''
Aynen ya bu haftalarda neler oluyor bizlere boyle, zamanlarimiz ayni sayilir sikayetlerimizde ayni. Oturmuyorum bile, yatiyorum ama korkuyla yatiyorum, acaba ilacin dozunu iki kereye mi cikarmak gerekiyor, yoksa bu agrilarla nasil olcak ki boyle, gecmiyorda agri, su icmiyorum tuvalete gitmemek icin. Rabbim korusun hepimizin bebeklerini ve bu sıkıntılı donemleri inslh cabucak atlatiriz hayirlisiyla
ikinci isim istemiyor ''o zaman hep 2.yi kullanırsın'' demişti bana bu yüzden istemiyormuşhatırladım şimdi. sağlıklı hayırlı evlat olsunda gerisi çözülür ek bir isim için bişey diyormu?
Aynen ya bu haftalarda neler oluyor bizlere boyle, zamanlarimiz ayni sayilir sikayetlerimizde ayni. Oturmuyorum bile, yatiyorum ama korkuyla yatiyorum, acaba ilacin dozunu iki kereye mi cikarmak gerekiyor, yoksa bu agrilarla nasil olcak ki boyle, gecmiyorda agri, su icmiyorum tuvalete gitmemek icin. Rabbim korusun hepimizin bebeklerini ve bu sıkıntılı donemleri inslh cabucak atlatiriz hayirlisiyla
Bu arada bende sagdan yumurtlayanlardanim bakalim cinsiyeti neymis yarin ogrenicwm bende
Bende sağdan yumurtladım :) ilk günden beri içime kız doğuyor ama genelde sağdan yumurtlayanların erkek deniliyor sanırım bende merak ettim doğum tarihim seninle aynı canım bende cumartesi gideceğim ikili tarama için bakalım bana da söyleyecek mi...
İnşa Allah o günleri de göreceğizbulantılarının azalması normal artık 16.haftandasın,hareketlerin ben günde be kere hissediyorum böyle balık dokunması gibi çok tatlı birşey ,sırtüstü yatınca veya oturunca hiç konuşmayınca yapıyor sende hissedersin biraz sakinlikte.Bu iş büyük bir sabır işiymiş bunu anladım
Bende ilgisi olmadigini dusunuyorum benimki solda benimkide erkek limon yiyorum tatliyi gormek
Bile istemiyorum cok bulantim var suratim sivilce doldu vs vs aslinda kiz belirtileri toplumun bildigi ne varsa hepsini tasiyorum ama erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?