Nasıl olayım canım yaaa annemler kendi evini tadilat yapıolar biraz yardım ediyim diye gidiyorum eşimde yardımcı oluyo tüm gün evde canım sıkılmasın diye bende ordayım ama iki şey yapıorum hemen yoruluyorum. Bişeyde yaptırmıolarrr öyle dolanıyorum etrafta :)) anca şimdi bakabildim tlf :)))
DygBlueÜyeÜye
Yeni
Arkadaşlar günaydın hayırlı günler tecrubeli hamileler olarak birşey sormak istiyorum sizlere ben bebeğim olsun istiyorum ama bir senedir olmuyor bütün değerlerim normal cıktı ama fsh 12 cıktıdeğerim sizde bu değer cıkıp hamile kalabildinizmiyok sa yüksekmi değerim.
Kızlar nefes alamıyorum sanki yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo uyuyamıyorum karnım ağır geliyo sanki taşıyamıyorum gibi bi his... şikayet etmek de istemiyorum çok uğraştım bu bebek için çok şükür rabbime ama bi tuhafım ya
Kızlar nefes alamıyorum sanki yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo uyuyamıyorum karnım ağır geliyo sanki taşıyamıyorum gibi bi his... şikayet etmek de istemiyorum çok uğraştım bu bebek için çok şükür rabbime ama bi tuhafım ya
benimde kontrolüm vardı şükür kızımız iyi şeker yüklemesi yaptık ama ilk bir saat iyiydim kanı verdim 15 dakika sonra kustum yani tamamlanamadı doktor yeterli dedi.tatlı şeyleri yeme sana faydası yok dedi.dondurma,çikolata,pekmez,bal,reçel dikkatli ol dedi hemde kilo açısından 11kilo aldım çünkü
kan ilacı,omega3,d vitamini bunlara devam.1 ay sonra tekrar kontrol zaman hızla geçiyo bakalım hayırlısıyla doğum yaptığımız günleride yazmak dileğiyle
ya gülüm ruh hali değişikliği yapıyor bu hailelik insanda benimde bugün sabahtan beri bir korku bebeğime bişey mi oldu hareket ediyormu diye kendimi dinliyorum sürekliresmen psikolojimin bozulduğunu hissedebiliyorum yani.sol bacağım da uyuşuk ama hep uyuşuk yengemgil yel giriyor öyle hamilelere ondandır diyor ama çok fena 24 saat uyuşuk halde
benimde kontrolüm vardı şükür kızımız iyi şeker yüklemesi yaptık ama ilk bir saat iyiydim kanı verdim 15 dakika sonra kustum yani tamamlanamadı doktor yeterli dedi.tatlı şeyleri yeme sana faydası yok dedi.dondurma,çikolata,pekmez,bal,reçel dikkatli ol dedi hemde kilo açısından 11kilo aldım çünkü
kan ilacı,omega3,d vitamini bunlara devam.1 ay sonra tekrar kontrol zaman hızla geçiyo bakalım hayırlısıyla doğum yaptığımız günleride yazmak dileğiyle