odasını amcası ben alıcam değince bende beleşe gelicek die aldım :) yoksa benimde niyetimde oda hiç yoktu vallaBen
Şimdilik oda almadım sadece beşik aldım yanımda yatsın diye daha sonra oda yapıcam kısı atlatınca inşallah bi de yalnız yatırabılırsem çok alıstırmadan ne ala :)
Arada oda fıyatın neydi canım? Çok güzel country tarzı şeyler gördüm ama 5000e yakın bi fiyatı vardı almadım alamam zaten :/dedim bende erkek heralde bizimkisi erkek bizde yavaş yavaş alalım diyoruz ama daha odasını sipariş verebildik sadece :)
6000 tl verdik biz yatak cibindirik ve nevresim takımı içinde 9 taksit yaptılarBu
Arada oda fıyatın neydi canım? Çok güzel country tarzı şeyler gördüm ama 5000e yakın bi fiyatı vardı almadım alamam zaten :/
Ana kucağına da maksimum 7-8 ay dedi satan çocuk. 1 yaş yazıyo ama kullanamazsınız o kadar dıyoaynen ya valla bende cok kararsızım ama cevremdeki arkadaşlardanda kaynaklı 3 yaşına kadar kullanacak sonucta daha sonra binmek istemiyorlar bile
aynen kullanılmıyor daha sonra mecbur oto koltugu alıyorsun o yüzden uygun birşey alıyım diyorumAna kucağına da maksimum 7-8 ay dedi satan çocuk. 1 yaş yazıyo ama kullanamazsınız o kadar dıyo
Ne güzel yaa. Ben de aldık diyorum ama biz seçtik halası aldıodasını amcası ben alıcam değince bende beleşe gelicek die aldım :) yoksa benimde niyetimde oda hiç yoktu valla
ben bakım ürünlerine bakıyorum eltim dediki mustela al ben mustela kullandım cok pahalı mustela ürünleriNe güzel yaa. Ben de aldık diyorum ama biz seçtik halası aldışanslı çocuk bizimkiler ben de ufak tefek kıyafet çorap falan aldım onlar da tamam. Sadece bakım ürünleri kaldı alınacak. Bi de biberon dönence falan
Cokmus baya. Ama uzun süre kullanılacaksa şimdiden almak mantıklı. Benim bi odam var zaten 2 tek kisilik yatak ve gardırop var misafir yatak odası olarak kullanıyordum artık orayı düzenleyip çocuk odası yaparım.6000 tl verdik biz yatak cibindirik ve nevresim takımı içinde 9 taksit yaptılar
valla seninkide şanslıymış baya bende halayım yeğenlerimin ikisinede beşiklerini ve genç odalarını ben almıştım ama dayısından bize hiç bir fayda yokNe güzel yaa. Ben de aldık diyorum ama biz seçtik halası aldışanslı çocuk bizimkiler ben de ufak tefek kıyafet çorap falan aldım onlar da tamam. Sadece bakım ürünleri kaldı alınacak. Bi de biberon dönence falan
sende ben gibi yeni evlisin sanırım benimde öyle bi yatak odam var bende orayı bozup vericem ihyacı olanlara . oraya koyucam bebişin odasınıCokmus baya. Ama uzun süre kullanılacaksa şimdiden almak mantıklı. Benim bi odam var zaten 2 tek kisilik yatak ve gardırop var misafir yatak odası olarak kullanıyordum artık orayı düzenleyip çocuk odası yaparım.
Ben alsam almazdım herhalde çok beğendim ama pahalı geldi yani. Bebek arabasını 4 yaşına kadar kullanır diyor da bence kullanamaz . Araç koltuğu kaç yaşına kadar zorunlu biliyor musun?aynen kullanılmıyor daha sonra mecbur oto koltugu alıyorsun o yüzden uygun birşey alıyım diyorum
Evet mustela çok pahalı. Gorumcem nıvea kullanmış bana sebamed de iyi gelıyor.ben bakım ürünlerine bakıyorum eltim dediki mustela al ben mustela kullandım cok pahalı mustela ürünleri
valla bilmiyorum ama benim arkadaşım ilkokula giden cocuklarını bile oto koltugunda seyehat ettiriyor ki cocugunun biri 3. sınıfa gidiyor :)Ben alsam almazdım herhalde çok beğendim ama pahalı geldi yani. Bebek arabasını 4 yaşına kadar kullanır diyor da bence kullanamaz . Araç koltuğu kaç yaşına kadar zorunlu biliyor musun?
Ben de dayıdan bi şey görmedim henüz beklemiyorum da açıkçasıvalla seninkide şanslıymış baya bende halayım yeğenlerimin ikisinede beşiklerini ve genç odalarını ben almıştım ama dayısından bize hiç bir fayda yok
Büyüdükçe değiştirmesi var o zaman bir devalla bilmiyorum ama benim arkadaşım ilkokula giden cocuklarını bile oto koltugunda seyehat ettiriyor ki cocugunun biri 3. sınıfa gidiyor :)
sanırım oto koltugu sürekli büyüyen bişiBen de dayıdan bi şey görmedim henüz beklemiyorum da açıkçasıbenden istemesin yeter :)
Sayılır canım kasımda 3 yıl bitecek. Çok kullanışlı oluyor ama yatak aç topla derdin yok misafire buyrun odanız diyorum çekiyorum kapıyı yatağını ister toplasın ister dağıtsınsende ben gibi yeni evlisin sanırım benimde öyle bi yatak odam var bende orayı bozup vericem ihyacı olanlara . oraya koyucam bebişin odasını
Baktım da şimdi yaş sınırı yokmuş boy ve kilo sınırı koymuşlar. 150 cmden kısa 36 kg dan zayıflara zorunluymusvalla bilmiyorum ama benim arkadaşım ilkokula giden cocuklarını bile oto koltugunda seyehat ettiriyor ki cocugunun biri 3. sınıfa gidiyor :)
bende öle ya 5 yılı doldurmadıysa evlilik benim için yeni demekdirSayılır canım kasımda 3 yıl bitecek. Çok kullanışlı oluyor ama yatak aç topla derdin yok misafire buyrun odanız diyorum çekiyorum kapıyı yatağını ister toplasın ister dağıtsınama artık vedalasıcaz
o zaman ilkolda full kullanırlar en azında 4. sınıfa kadar falan :) artık alırız napalımBaktım da şimdi yaş sınırı yokmuş boy ve kilo sınırı koymuşlar. 150 cmden kısa 36 kg dan zayıflara zorunluymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?