5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben

Şimdilik oda almadım sadece beşik aldım yanımda yatsın diye daha sonra oda yapıcam kısı atlatınca inşallah bi de yalnız yatırabılırsem çok alıstırmadan ne ala :)
odasını amcası ben alıcam değince bende beleşe gelicek die aldım :) yoksa benimde niyetimde oda hiç yoktu valla

Bu
dedim bende erkek heralde bizimkisi erkek bizde yavaş yavaş alalım diyoruz ama daha odasını sipariş verebildik sadece :)
Arada oda fıyatın neydi canım? Çok güzel country tarzı şeyler gördüm ama 5000e yakın bi fiyatı vardı almadım alamam zaten :/

odasını amcası ben alıcam değince bende beleşe gelicek die aldım :) yoksa benimde niyetimde oda hiç yoktu valla
Ne güzel yaa. Ben de aldık diyorum ama biz seçtik halası aldı şanslı çocuk bizimkiler ben de ufak tefek kıyafet çorap falan aldım onlar da tamam. Sadece bakım ürünleri kaldı alınacak. Bi de biberon dönence falan

ben bakım ürünlerine bakıyorum eltim dediki mustela al ben mustela kullandım cok pahalı mustela ürünleri

6000 tl verdik biz yatak cibindirik ve nevresim takımı içinde 9 taksit yaptılar
Cokmus baya. Ama uzun süre kullanılacaksa şimdiden almak mantıklı. Benim bi odam var zaten 2 tek kisilik yatak ve gardırop var misafir yatak odası olarak kullanıyordum artık orayı düzenleyip çocuk odası yaparım.

valla seninkide şanslıymış baya bende halayım yeğenlerimin ikisinede beşiklerini ve genç odalarını ben almıştım ama dayısından bize hiç bir fayda yok

sende ben gibi yeni evlisin sanırım benimde öyle bi yatak odam var bende orayı bozup vericem ihyacı olanlara . oraya koyucam bebişin odasını

aynen kullanılmıyor daha sonra mecbur oto koltugu alıyorsun o yüzden uygun birşey alıyım diyorum
Ben alsam almazdım herhalde çok beğendim ama pahalı geldi yani. Bebek arabasını 4 yaşına kadar kullanır diyor da bence kullanamaz . Araç koltuğu kaç yaşına kadar zorunlu biliyor musun?

Ben alsam almazdım herhalde çok beğendim ama pahalı geldi yani. Bebek arabasını 4 yaşına kadar kullanır diyor da bence kullanamaz . Araç koltuğu kaç yaşına kadar zorunlu biliyor musun?
valla bilmiyorum ama benim arkadaşım ilkokula giden cocuklarını bile oto koltugunda seyehat ettiriyor ki cocugunun biri 3. sınıfa gidiyor :)

Ben de dayıdan bi şey görmedim henüz beklemiyorum da açıkçası benden istemesin yeter :)
sanırım oto koltugu sürekli büyüyen bişi bizdede yengeme diyorum amcası sunu alıcak bunu alıcak eltim sunu alıcak ama resmen kulak kaşıyor denir bizim orda sadece dinliyor dayısı yengesi :)

sende ben gibi yeni evlisin sanırım benimde öyle bi yatak odam var bende orayı bozup vericem ihyacı olanlara . oraya koyucam bebişin odasını
Sayılır canım kasımda 3 yıl bitecek. Çok kullanışlı oluyor ama yatak aç topla derdin yok misafire buyrun odanız diyorum çekiyorum kapıyı yatağını ister toplasın ister dağıtsın ama artık vedalasıcaz

valla bilmiyorum ama benim arkadaşım ilkokula giden cocuklarını bile oto koltugunda seyehat ettiriyor ki cocugunun biri 3. sınıfa gidiyor :)
Baktım da şimdi yaş sınırı yokmuş boy ve kilo sınırı koymuşlar. 150 cmden kısa 36 kg dan zayıflara zorunluymus

bende öle ya 5 yılı doldurmadıysa evlilik benim için yeni demekdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…