5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bende bebek arabası ve ana kucagı için 1800 lük bi bütce ayarladım bebek arabasını hemen almasam ana kucagını alsam bebek doğduktan sonra da araba alsam diyorum model karar verip
Bence nü şekilde yapabilirsin... ana kucagi çok kullanılıyor özellikle ilk zamalarla. .. arabanın yokluğunu bile hissetmeywcwksin... ki kia zateb arabalık pek bir durum olmayacak

Bence nü şekilde yapabilirsin... ana kucagi çok kullanılıyor özellikle ilk zamalarla. .. arabanın yokluğunu bile hissetmeywcwksin... ki kia zateb arabalık pek bir durum olmayacak
Ana kucagınıda sadece 8 ay falan kullanılıyormuş cok kaliteli birşey almama gerek yok die düşündüö 8 ay için 1000 tl para hiç manyıklı gelmedi

bende bebek arabası ve ana kucagı için 1800 lük bi bütce ayarladım bebek arabasını hemen almasam ana kucagını alsam bebek doğduktan sonra da araba alsam diyorum model karar verip
Canım bence arabasıyla birlikte al derim. İlk aylarda sağlık ocağına vs giderken pusetini takıp arabaya o şekilde götürürsün taşımak zorunda kalmazsın. Tabi senin kararın. Ben o şekil düşündüğüm için pusetli model aldım.

Ben de dedim nasıl olsa heryere arabamla gidiyorum puseti arabaya bağlar gidrrim sağlık ocagı evimize yürüme mesafesinde değil cğnküm

anakucağının markası ne canım bakim bende netten
Anakucağı olarak evde kullanılan bu modelden aldım kırmızısı sadece baya yumuşak ve 3 kademeli.
Puset olarak da graconun araba ve pusetini aldım. Oda kırmızı oldu :))) oto koltuğu olarakta kullanılabiliyormuş.

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 36
bende dün vauva ya baktım beğendim görüntüsünü güle güle kullansın inşallah canım sağol

Çok güzelmiş canım güle güle kullansın minnak

Güle güle kullansın bebiş inşallah sağlıklı sıhatli tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…