Valla canm benim kendi doktorum deil doktorum bursada ben ailemin yanina geldim ceyhana ama bu bacagimla kasigim birlestigi nokta ayaga kalktim mi boyle hamlamis gibi agrioCanım benim bebişte çok hareketli maşallahı var ama geçen hafta doktordaydım herhangi bişi demedi gayet iyi, suyu iyi dedi. Herzaman gittiğin doktor ise sözüne güveniyorsan kalkma hiç ayağa uzan dinlen sürekli. Ama bazı doktorlarda korkutmayı biliyo sadece, İnşallah bebişler vakitlerinde gelirler. Allah korusun hepsini
Allah razi olsun tatlim ya rabbim hepimizin bebislerini korusun insallahLütfen hiç kendini yorma...
Ayaklarini yüksege uzat, bu çok iyi gelir... Allah korusun canim
Canim asagi yerlesmis iste ne bilim benimdekipir kipr die hosuma gidiodu acikcasi ama cok korkuyorum ya ne bilim duarinizda unutmayin lutfen bide benim oglusum tup bebek denemesi sonrasi kendiliginden oldu bise olcak die cok korkuyorumçok geçmiş olsun inşAllah erken doğmaz bol bol dinlenin. bende korktum şimdi benim bebeğimde maşallah çok hareketli bende seviniyordum içimi bir korku kapladı çarşamba kontrolum var konusayım iyice. umarım sağlıkla doğar tüm bebişlerimiz.
Aaa o bende de vardı bi kaç gün sürdü geçti sadece sağ tarafta oldu. Neden oldu ki acaba?Valla canm benim kendi doktorum deil doktorum bursada ben ailemin yanina geldim ceyhana ama bu bacagimla kasigim birlestigi nokta ayaga kalktim mi boyle hamlamis gibi agrio
Aaa o bende de vardı bi kaç gün sürdü geçti sadece sağ tarafta oldu. Neden oldu ki acaba?
Günaydın kızlar. Şekerim yüksek çıkmıştıbugün tekrar yükleme yapılacak. Sabaha kadar rüyamda gördüm. Dr diyor bebeği hemen almalıyız falan beni hazırlıyorlar ameliyata ayy çok ağladım
Gülüm kaç saat sonra ölçtu ler ve kaç çıktı sekerinGünaydın kızlar. Şekerim yüksek çıkmıştıbugün tekrar yükleme yapılacak. Sabaha kadar rüyamda gördüm. Dr diyor bebeği hemen almalıyız falan beni hazırlıyorlar ameliyata ayy çok ağladım
Ayy canım benimde aynı şekilde özellikle sol tarafımdaki ilk etapta ayağa kalkamıyorum bile ama kendi doktorum olsun, perinatolog profosörüm olsun herhangi bişi demedi bu konuyla ilgili. Bende çocuğu biraz aşağıda hissetmiyo değilim ama bakalım ayın 17 sinde ayrıntılım var prof. ta. Nedicek çok merak ediyorum.Valla canm benim kendi doktorum deil doktorum bursada ben ailemin yanina geldim ceyhana ama bu bacagimla kasigim birlestigi nokta ayaga kalktim mi boyle hamlamis gibi agrio
Canim valla benim iki tarafta var ama sol tarafta daha cokAaa o bende de vardı bi kaç gün sürdü geçti sadece sağ tarafta oldu. Neden oldu ki acaba?
Canım içini ferah tut sen stres yaptıkça moralmen daha kötü hissedersin, Allahın izniyle bişey olmaz.Canim asagi yerlesmis iste ne bilim benimdekipir kipr die hosuma gidiodu acikcasi ama cok korkuyorum ya ne bilim duarinizda unutmayin lutfen bide benim oglusum tup bebek denemesi sonrasi kendiliginden oldu bise olcak die cok korkuyorum
Canım sanırım doğurana kadar bu tarz rüyalardan kurtulamıcaz. Her akşam farklı bi senaryoGünaydın kızlar. Şekerim yüksek çıkmıştıbugün tekrar yükleme yapılacak. Sabaha kadar rüyamda gördüm. Dr diyor bebeği hemen almalıyız falan beni hazırlıyorlar ameliyata ayy çok ağladım
1 saat sonra ölçütler telefonda görüştük yüksek çıkmış diyince hiç sormadım şimdi 100 yukledıler ilk kanı verdim ikinciyi vercem şimdi 1 saat sonra da 3. Yu. Senin de vardı şeker di mi? Napıcak ki yüksek çıkınca? Diyet mi veriyor?Gülüm kaç saat sonra ölçtu ler ve kaç çıktı sekerin
Amin canım inşallahCanım sanırım doğurana kadar bu tarz rüyalardan kurtulamıcaz. Her akşam farklı bi senaryoRabbim sağ salim kavuştursun hepimizi bebişlerine
Canım telaş yapma diyet uygular ssdece bebek hemen almıyorlarAmin canım inşallah
Rüyamda öyle gördüm canım daha çok küçük diye ağlıyordum. Dr da 2-3 hafta erken alabiliriz demişti zaten ama şimdi görüşmedim öğleden sonra gorusurum artıkCanım telaş yapma diyet uygular ssdece bebek hemen almıyorlar
İnsülin baslatabilir ama çok korkulacak gibi değilse diyet verir gulum1 saat sonra ölçütler telefonda görüştük yüksek çıkmış diyince hiç sormadım şimdi 100 yukledıler ilk kanı verdim ikinciyi vercem şimdi 1 saat sonra da 3. Yu. Senin de vardı şeker di mi? Napıcak ki yüksek çıkınca? Diyet mi veriyor?
İnsülin baslatabilir ama çok korkulacak gibi değilse diyet verir gulum1 saat sonra ölçütler telefonda görüştük yüksek çıkmış diyince hiç sormadım şimdi 100 yukledıler ilk kanı verdim ikinciyi vercem şimdi 1 saat sonra da 3. Yu. Senin de vardı şeker di mi? Napıcak ki yüksek çıkınca? Diyet mi veriyor?
İnşallah gerek kalmaz ya sonuç Pzt ye kaldı son kanı da verdim sımdıİnsülin baslatabilir ama çok korkulacak gibi değilse diyet verir gulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?