İçini ferah tut tatlım inşallah diyetle şekerin düzelirRüyamda öyle gördüm canım daha çok küçük diye ağlıyordum. Dr da 2-3 hafta erken alabiliriz demişti zaten ama şimdi görüşmedim öğleden sonra gorusurum artık
Canım ben hem insülin hem diyet uyguluyorum korkacak bir şey değil gün içinde 3-4 defa ölçüyorum kendim iyi gidiyor bu şekilde. hiç stres yapma1 saat sonra ölçütler telefonda görüştük yüksek çıkmış diyince hiç sormadım şimdi 100 yukledıler ilk kanı verdim ikinciyi vercem şimdi 1 saat sonra da 3. Yu. Senin de vardı şeker di mi? Napıcak ki yüksek çıkınca? Diyet mi veriyor?
Hayirli olsun tebrikler bende 30.12.2016 diye dogum gosteriyor ama Allah Kerim....Kızlar benim gibi çok yeni hamile olduğunu öğrenen aralıkta doğum yapacakları bekliyorum hadi paylaşalım mutluluklarımızı veya sorunlarımızı .yarın doktor randevum var tam beş aylık ama çok tecrübesizim ne olacak bişey belli olacak mı kese falan hiç bişey bilmiyorum
Sayfa hamişlerimizin bilgileri;
Elisanın-annesi:yaş 27, ilk hamilelik, Kocaeli
Duygucan:yaş 32,ikinci hamilelik,Antalya
Karaböcek:34,ikinci hamilelik,İstanbul
Rubii:30,ilk hamilelik,İzmir
Durulavinya:26,ilk hamilelik,Bilecik
Canchu:26,ilk hamilelik,.......
Bebekaycalı:32,ilk hamilelik,Adana
Uhibbuki:24,ilk hamilelik,İzmit
Bu-cat:29,ilk hamilelik,İstanbul
Pdr12345:24,ilk hamilelik,Konya
Base2012:33,ikinci hamilelik,Ankara
Ozlemdeniz:21,ilk hamilelik,Çanakkale
Vinim:37,ilk hamilelik ,Kayseri
Canim cok gecmis olsun insallah sonuclar cok guzel cikar dualarim seninle allahin izniyleİnşallah gerek kalmaz ya sonuç Pzt ye kaldı son kanı da verdim sımdı
inşLLh gerek kalmaz gülüm iyi düşün iyi olsun Allahın izniyleİnşallah gerek kalmaz ya sonuç Pzt ye kaldı son kanı da verdim sımdı
İnsülin de mi kullanıyorsun ikinci yüklemeyi de yaptırmış miydin? Diyette ne var mesela?Canım ben hem insülin hem diyet uyguluyorum korkacak bir şey değil gün içinde 3-4 defa ölçüyorum kendim iyi gidiyor bu şekilde. hiç stres yapma
Yorulduğum zaman çok hareket etmiyor benimki de canım. Akıntı çok ama ya günlük pede alerjim var çamaşır yetıstıremıyorum allahtan evdeyim de sık sık değiştiriyorumkızlar akıntınız ne durumda benim yumurta akı gibi akıntım geliyor gün içinde.bide bebeğin hareketleri bir gün fazla bir gün az oluyor
Ikinciyi de yaptirdim canim tokluk degerlerim 200un ustundeydi hatirladigim kadariyla. Diyette 3 ana 3 ara ogun var seker hamurisi kizartma tamamen yasak. Kepek cavdar ekmegi var 8 kasik sebze yemegi yogurt gibi seyler var. Ornek listeye ihtiyacin olursa atayim listeyiİnsülin de mi kullanıyorsun ikinci yüklemeyi de yaptırmış miydin? Diyette ne var mesela?
Canim benim de ayni. Akinti hep varkızlar akıntınız ne durumda benim yumurta akı gibi akıntım geliyor gün içinde.bide bebeğin hareketleri bir gün fazla bir gün az oluyor
Canim insulini de her yemekten once 10 doz kullaniyorum kalem gibi bisey minicik de bi ignesi var bissedilmiyor bileİnsülin de mi kullanıyorsun ikinci yüklemeyi de yaptırmış miydin? Diyette ne var mesela?
benimde yumurta akı gibi oluyor canım.2 gündür hissetmeye çalışıyorum hep ama biraz koşturmalı geçti korkuyorum inş iyidirYorulduğum zaman çok hareket etmiyor benimki de canım. Akıntı çok ama ya günlük pede alerjim var çamaşır yetıstıremıyorum allahtan evdeyim de sık sık değiştiriyorum
Rabbim sağsağlim nasip etsin yavrularımızı ya psikolojim iyi değil hep evde hep evde bir yere gittiğim yok ancak bana geliyor misafir.çok bunaldım eşimin iş sıkıntısı çıkıyor bir yandan kucağımıza aldığımızda rahat edicez heraldeCanim benim de ayni. Akinti hep varbebek de 1 gun cok hareketli 2 gun sakin gidiyo
hemen heemen hepimizde var o zaman normal bişey bu akıntının böyle olmasıBenim de akıntı çok. .. Gün icinde sürekli yeniliyorum... normal dır heralde bu durum
bende 10 doz alıyorum insülini ama pazara falan çıkamadığım için pek çeşit yapamıyorum yemeği ya çok sıkıntıdayım o konudaCanim insulini de her yemekten once 10 doz kullaniyorum kalem gibi bisey minicik de bi ignesi var bissedilmiyor bile
Goruseyım alırım listeyi belki o da hazırlar bilemiyorum. Meyve sınırlaması var mıIkinciyi de yaptirdim canim tokluk degerlerim 200un ustundeydi hatirladigim kadariyla. Diyette 3 ana 3 ara ogun var seker hamurisi kizartma tamamen yasak. Kepek cavdar ekmegi var 8 kasik sebze yemegi yogurt gibi seyler var. Ornek listeye ihtiyacin olursa atayim listeyi
Tüp bebekten biliyorum canım o iğneyi hep.ınsulın iğnesi gibi diye tarif ediyordu doktorlar :)Canim insulini de her yemekten once 10 doz kullaniyorum kalem gibi bisey minicik de bi ignesi var bissedilmiyor bile
meyve en fazla 2 porsiyon oluyor gülüm bende ki listede meyvede de şeker var ya o yüzden istediğin kadar yiyemiyorsun.üzüm,muz,karpuz kavun gibi şekeri fazla olan meyveleride tüketemiyorsunTamam canım Pzt doktorla
Goruseyım alırım listeyi belki o da hazırlar bilemiyorum. Meyve sınırlaması var mı
En sevdıklerımmeyve en fazla 2 porsiyon oluyor gülüm bende ki listede meyvede de şeker var ya o yüzden istediğin kadar yiyemiyorsun.üzüm,muz,karpuz kavun gibi şekeri fazla olan meyveleride tüketemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?