5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım ben hem insülin hem diyet uyguluyorum korkacak bir şey değil gün içinde 3-4 defa ölçüyorum kendim iyi gidiyor bu şekilde. hiç stres yapma

Hayirli olsun tebrikler bende 30.12.2016 diye dogum gosteriyor ama Allah Kerim....

kızlar akıntınız ne durumda benim yumurta akı gibi akıntım geliyor gün içinde.bide bebeğin hareketleri bir gün fazla bir gün az oluyor

kızlar akıntınız ne durumda benim yumurta akı gibi akıntım geliyor gün içinde.bide bebeğin hareketleri bir gün fazla bir gün az oluyor
Yorulduğum zaman çok hareket etmiyor benimki de canım. Akıntı çok ama ya günlük pede alerjim var çamaşır yetıstıremıyorum allahtan evdeyim de sık sık değiştiriyorum

İnsülin de mi kullanıyorsun ikinci yüklemeyi de yaptırmış miydin? Diyette ne var mesela?
Ikinciyi de yaptirdim canim tokluk degerlerim 200un ustundeydi hatirladigim kadariyla. Diyette 3 ana 3 ara ogun var seker hamurisi kizartma tamamen yasak. Kepek cavdar ekmegi var 8 kasik sebze yemegi yogurt gibi seyler var. Ornek listeye ihtiyacin olursa atayim listeyi

Yorulduğum zaman çok hareket etmiyor benimki de canım. Akıntı çok ama ya günlük pede alerjim var çamaşır yetıstıremıyorum allahtan evdeyim de sık sık değiştiriyorum
benimde yumurta akı gibi oluyor canım.2 gündür hissetmeye çalışıyorum hep ama biraz koşturmalı geçti korkuyorum inş iyidir

Canim benim de ayni. Akinti hep var bebek de 1 gun cok hareketli 2 gun sakin gidiyo
Rabbim sağsağlim nasip etsin yavrularımızı ya psikolojim iyi değil hep evde hep evde bir yere gittiğim yok ancak bana geliyor misafir.çok bunaldım eşimin iş sıkıntısı çıkıyor bir yandan kucağımıza aldığımızda rahat edicez heralde

Canim insulini de her yemekten once 10 doz kullaniyorum kalem gibi bisey minicik de bi ignesi var bissedilmiyor bile
bende 10 doz alıyorum insülini ama pazara falan çıkamadığım için pek çeşit yapamıyorum yemeği ya çok sıkıntıdayım o konuda

Tamam canım Pzt doktorla
Goruseyım alırım listeyi belki o da hazırlar bilemiyorum. Meyve sınırlaması var mı

Tamam canım Pzt doktorla

Goruseyım alırım listeyi belki o da hazırlar bilemiyorum. Meyve sınırlaması var mı
meyve en fazla 2 porsiyon oluyor gülüm bende ki listede meyvede de şeker var ya o yüzden istediğin kadar yiyemiyorsun.üzüm,muz,karpuz kavun gibi şekeri fazla olan meyveleride tüketemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…