Günaydın canım valla gece uyuyamadim şimdi uyandım hala uykulu uykuluGünaydınnn kızlarr nasılsınuz ?
Bende uyuyamadım sırt ağrılarım var cok cok kötü tam dalıyorum lavabo ihtiyacım oluyorGünaydın canım valla gece uyuyamadim şimdi uyandım hala uykulu uykulu
Bi de tekmeliyor sıpaBende uyuyamadım sırt ağrılarım var cok cok kötü tam dalıyorum lavabo ihtiyacım oluyor
Aynen ve 2 gündür cok hareketli :) uykusundada vuruyorlar sanırımBi de tekmeliyor sıpa
Çok özledim yaa yumuk yumuk kucağıma almak istiyorumAynen ve 2 gündür cok hareketli :) uykusundada vuruyorlar sanırım
Bende uyuyamadım sırt ağrılarım var cok cok kötü tam dalıyorum lavabo ihtiyacım oluyor
Kötüyü cagırmayalım belki hepsi çok uslu bebekler olacaklarAynen 3 ay sonra inşallah hepimizin kucagında olacak bebeiiler bu seferde yok gazdan uyumadı yok emmedi onları yazmaya başlarız
Haha aynen... birde o var demı. .. ozaman uyuyamayacagiz ama öpüp koklamak var ya işin ucunda bütün herşey bu yuzdenAynen 3 ay sonra inşallah hepimizin kucagında olacak bebeiiler bu seferde yok gazdan uyumadı yok emmedi onları yazmaya başlarız
Bende uyuyamadım sırt ağrılarım var cok cok kötü tam dalıyorum lavabo ihtiyacım oluyor
Oyyy canım ben onları 1 aydır çekiyorum :))) dün akşam 3 yastıkla nasıl yatıcamı bilemedim :)) bide rahatsız oluyolar ya içeride vuruyolar, sanki biz rahatsız olmuyomuşuz gibi :)))) baya zorrmuşş yaaaa, babası da sabah sabah çokk rahat uyumuşum demesi yokmu sinirden ağlamamk elde değilAynen ve 2 gündür cok hareketli :) uykusundada vuruyorlar sanırım
bende 4. aydan bu yana var bel ağrıları giderek arttı Rabbim sağlıklı nasip etsin yeter ki napalım idare edicez bir öyle bir böyleOyyy canım ben onları 1 aydır çekiyorum :))) dün akşam 3 yastıkla nasıl yatıcamı bilemedim :)) bide rahatsız oluyolar ya içeride vuruyolar, sanki biz rahatsız olmuyomuşuz gibi :)))) baya zorrmuşş yaaaa, babası da sabah sabah çokk rahat uyumuşum demesi yokmu sinirden ağlamamk elde değil
İdare edicez canım napalım Rabbim öyle bi sevgisini koymuşki içimize evlat sevgisi mecburen katlanıyoruz ağrısına acısına. Sonunda kucağımıza alalımda sağ salim yüzlerini görelimde İnşallahbende 4. aydan bu yana var bel ağrıları giderek arttı Rabbim sağlıklı nasip etsin yeter ki napalım idare edicez bir öyle bir böyle
Oyyy canım ben onları 1 aydır çekiyorum :))) dün akşam 3 yastıkla nasıl yatıcamı bilemedim :)) bide rahatsız oluyolar ya içeride vuruyolar, sanki biz rahatsız olmuyomuşuz gibi :)))) baya zorrmuşş yaaaa, babası da sabah sabah çokk rahat uyumuşum demesi yokmu sinirden ağlamamk elde değil
İnşallah canım inşallahİdare edicez canım napalım Rabbim öyle bi sevgisini koymuşki içimize evlat sevgisi mecburen katlanıyoruz ağrısına acısına. Sonunda kucağımıza alalımda sağ salim yüzlerini görelimde İnşallah
Evet canım ağırlaştığımız için zor dönüyoruz ama kordon dolanmasını duymamıştım hiç. Hatta geçende burda bi arkadaş yazmıştı dönmekte sıkıntı olmaz bebeğe bi sıkıntısı olmaz diye. Kim yazdığını hatırlamıyorum ama bakalım bayramdan sonra ayrıntılı usg var sorarım doktoruma.Bildiğin nispet bu... ah şöyle yüzüstü yatmaya hasret istedişim gibi sere serpe az kaldı diyetek avutuyorum bende kendimi... gece aşırı agirlasiyorum... Bir de gece ben çok dönerim rahat edemediğim için ekstra daha çok dönüyorum. .. annem özellikle uyarıyor her döneceğin zaman otur öyle dön diye kordon dolanması olmamasi için. .. çok huzursuz oluyorum zaten ağırlaştıgim için dönmekte zorlanırken birde oturup dönme meselesini yapamiyorum...
Bilginiz var mı bu konuda, doktoruma danisacaktim unuttum
Ben de doktorumu dgistirmek istiyorum suan nereye gidiyorsun?bu arada Ankaradaydin degil mi?Benimki de öyleydi 300 alıyordu son kontrollerde artık memnun kalmadım başka yere geçtim sgk da var 70 tl muayene tahlilleri falan da karşılıyor daha iyi oldu sanki
Evet canım ankaradayım özel eryamana gidiyorum hastane hakkında çok olumsuz yorum vardı ama şu ana kadar memnunum Dr yaklaşımı da iyiydi. Tabi eski doktorumla kıyaslanamaz ben hastane politikasından dolayı değiştirdim. Eşime göre de doktor 70 tl lik muamele yapıyorBen de doktorumu dgistirmek istiyorum suan nereye gidiyorsun?bu arada Ankaradaydin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?