5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bebişin durumu nasılmış peki 32 haftalık doğum yapan Rabbim ona bağışlasın yavrusunuya siz benden iyisiniz neredeyse herşey tamam benim eksikler falan var daha baya
Canım bebiş iyiymiş yalnız kuvözdeymiş solunum sıkıntısı varmış ama inşallah iyi olacak. En kısa sürede çıkar inşallah. Benim bi mobilyam gelicek bide hastane çantamı hazırlıcam okadar pek bişi kalmadı. Bebişimin eşyaları, cildi için bakım ürünleri vs hazır bi tek bebek bezine karar veremedim sanırım prima alıcam. Gerçi eksik bitmez hiç ama zaten dört dörtlükte olmasın iyi değil derler bizde.

Rabbim yavrusunu ona bağışlasınbezi ben molfiks aldım gülüm prima az tuzlu geldi bana

Yarın sorucam doktora benim 2 düşük olduğundan Dr kıymetli bebek riske atmıcam 38 de alıcam ona göre sende izin alırsın demıştı
Canım ben sgk da yasal doğum öncesi izni 32. haftada veriyolar die biliyorum. 38. haftada doğum yaparsan da genelde doğumlar 40 hafta olarak varsayıldığından 40 hafta olarak sayılacak. Sen yine bi araştır istersen.

Rabbim yavrusunu ona bağışlasınbezi ben molfiks aldım gülüm prima az tuzlu geldi bana
Öyle canım da huggies yada prima düşündüm ilk başta, evet fiyatı biraz tuzlu ama yeni doğanda kime sorsam prima dediler, yakın arkadaşında huggies dedi kararsız kaldım. Molfiks hiç düşünmedim de bi araştırayım bakalım.

Canım ben sgk da yasal doğum öncesi izni 32. haftada veriyolar die biliyorum. 38. haftada doğum yaparsan da genelde doğumlar 40 hafta olarak varsayıldığından 40 hafta olarak sayılacak. Sen yine bi araştır istersen.
Dr öylem söyleyince ben hiç araştırmadım

Ya kizlar benim yine sinirlerim gerildi. Annem iyidir hostur cok fedakar bi annedir ama 30 yasima geldim hala bir seyleri beceremeyecegimi dusunuyor. Bu gune kadar bana hep boyle davrandi sen yapamazsin edemezsin modunda. Simdi de bebekle ilgili basladi dirdirdir.. Helikopter ebeveynlikte çığır açtı Allahtan kmlerce uzaktayim memlekete de yilda bir gidiyoruz yoksa delirebilirim.. Bugun bana ciddi ciddi bebegi surekli soyup giydirme kolunu bacagini cikarirsin nasil bakacaksin bilmiyorum dedi ya guleyim mi agliyayim mi simdi

Ananelik iç güdüsü demekki ( annemin lafı ) Anne olunca anlarsın. Sürekli bunu söyler. Belki anne olunca kucağımıza alınca annemizi daha iyi anlayabiliriz boşuna sinirlerini bozma onlar daha duygusallar.

Ananelik iç güdüsü demekki ( annemin lafı ) Anne olunca anlarsın. Sürekli bunu söyler. Belki anne olunca kucağımıza alınca annemizi daha iyi anlayabiliriz boşuna sinirlerini bozma onlar daha duygusallar.
Belki de oyledir canim ne bileyim bende yetersizlik algisi olusturmasindan biktim sanirim. Tabi ki butun iyi niyetiyle yapıyordur bunlari ama kendimi hic iyi hissettirmiyor bana

Belki de oyledir canim ne bileyim bende yetersizlik algisi olusturmasindan biktim sanirim. Tabi ki butun iyi niyetiyle yapıyordur bunlari ama kendimi hic
ben hala limoni yım annem ile normal de hayatta kusluk yapmam ama yordu beni.annedir atsan atilmiyor satsan satilmiyo.idare edicez artık büyükler le küçükler rol değiştiriyor

kızlar bu parol ne kadar süre sonra tekrar içilebilir acaba 2,5 saat önce içtim başımın ağrısı hala devam ediyor uyutmayacak tekrar içsem bişey olur mu ki?

ben de oyle yaptım 19 eylülden 19 ekime kadar 1 aylık heyet raporu aldım 19 ekimde de doğum iznini başlatacağım tam 8 hafta kalmış oluyor o zaman
Olağanüstü halden dolayı raporlar kapalı kimse vermiyor hastanedeki Dr um bile yatırırım ama rapor veremem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…