5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

dönmüştür inşallah canım ya. benim de yarın randevum bakalım minik paşa napıyor ? azcık babasına çekse de geceleri uyusa özellikle okula gidene kadar
Ahhh ahhh tüm özellikleri dış görünüşünü huylarını babasından alırda uyku düzenini almaz kesin. Benim eşimde uyumaya bayılıyo ve akşamları yatıoruz benim yaramaz oğlum hareketlenmeye başlıyo. Kesin geceleri uyutmayacak bizi diyorum Hakkımızda hayırlısı bakalım,

benim ki de aynı. tüm gün hareket etmiyor kafamı yastığa koyayım tamam. bi de rock müzik açıyorlar burada arada onu duyunca durmuyor sıpa

benim ki de aynı. tüm gün hareket etmiyor kafamı yastığa koyayım tamam. bi de rock müzik açıyorlar burada arada onu duyunca durmuyor sıpa
Rockçı olacak anlaşılan senin veled benimki tüm gün boyunca hareketli ama gece yatayım tamam geldiler yine senin oğluna diyorum da babası aferin benim oğluma diyo. İkisi iş birliği yapıolar şimdiden

Rockçı olacak anlaşılan senin veled benimki tüm gün boyunca hareketli ama gece yatayım tamam geldiler yine senin oğluna diyorum da babası aferin benim oğluma diyo. İkisi iş birliği yapıolar şimdiden

aynen ya sorma . bi de hareket etmeyince kızıyon çocuğa diyo. gol yap oğlum diyor

kızlar geldim dr dan ayrıntılıya girdim herşey yolunda görünüyor dedi şekerimden dolayı sıkıntı yaşıyorum dedim baya baktı sıkıntı görünmüyor dedi herşeyi normal miş şükürrrdevletteki dr cinsiyeti söylememişti dedimki dr umcinsyeti söylemedi baktı erkek dedi.sonucu alıp kendi dr uma götürdüm sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi.yalnız dediğim gibi 1 hafta önde gidiyor.yalnız varya kızlarrr dökülüyorummmmm dayak yemiş gibiyim

Ayy masallah Allah nazarlardan saklasın...
Bir daha ki gidişte doğum tarihı aşağı yukarı belli olur heralde... normal mi olacak sezeryan mi?

gözün aydın canım. hayırlısı ile gelir inşallah bebeşi. paşa için hazırlıklar başlasın o zaman :) şimdi evde huzurluca dinlen canım uzan biraz uyumasanda iyi gelir

Kızlar yaa benim göbeğim sanki bugün biraz küçülmüş gibi geldi. Diğer günlere bakış daha ufak geliyo? Neden olabilirki bu, bebeğimin duruşuylamı alakalı acaba??
duruşla alakalı demişti dr um bide sabah aç oluyoruz ödemimiz daha az oluyor gnün sonuna dogru su içtiğimizden daha şişkin görünüyor göbüşler bebek pozisyon değiştirmiştir

geceleri uyumayan bebekler babalarına düşkün olurmuş onlar tüm gün işte ya babalarını özlermiş eve gelincede uyumazlarmış gbdüz uyurlarmış

geceleri uyumayan bebekler babalarına düşkün olurmuş onlar tüm gün işte ya babalarını özlermiş eve gelincede uyumazlarmış gbdüz uyurlarmış
yok kuzum yok gündüz de maşallahı var ama dediğin gibi olabilir akşam babasını özlüyodur onun için bi tık fazla yapıo olabilir :)))

duruşla alakalı demişti dr um bide sabah aç oluyoruz ödemimiz daha az oluyor gnün sonuna dogru su içtiğimizden daha şişkin görünüyor göbüşler bebek pozisyon değiştirmiştir
Evet ödem olmuyomuş gibi geliyo bana ama tartıda bile sabahki kilomla akşamki kilom arasında 2 kilo farkediyo.

Hadi canım gözün aydınn bebişinin iyi olmasına çok sevindimm :) bi prens annesi dahaa Allaha şükür bi problemi yokmuş boşuna strese giriyosun canım sen. Artık rahatla

Baya uzun olmuş canım yaa ben dayanamam okadar. Kızçende kardeşini özlemiş belliki :))

Ayy masallah Allah nazarlardan saklasın...
Bir daha ki gidişte doğum tarihı aşağı yukarı belli olur heralde... normal mi olacak sezeryan mi?
o konuda bişey demedi ama geçen gidişimde o an ters bir durum olmazsa normal demişti ama özeldeki dr direk sezeryan dedi gülüm

gözün aydın canım. hayırlısı ile gelir inşallah bebeşi. paşa için hazırlıklar başlasın o zaman :) şimdi evde huzurluca dinlen canım uzan biraz uyumasanda iyi gelir
geldiğimden beri uzanıyorum öyle bir uyumak istiyorum ki ama yatamıyorum.aşım da var bugün son aşı sanırım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…