Ahhh ahhh tüm özellikleri dış görünüşünü huylarını babasından alırda uyku düzenini almaz kesin. Benim eşimde uyumaya bayılıyo ve akşamları yatıoruz benim yaramaz oğlum hareketlenmeye başlıyo. Kesin geceleri uyutmayacak bizi diyorumdönmüştür inşallah canım ya. benim de yarın randevum bakalım minik paşa napıyor ? azcık babasına çekse de geceleri uyusa özellikle okula gidene kadar
Ahhh ahhh tüm özellikleri dış görünüşünü huylarını babasından alırda uyku düzenini almaz kesin. Benim eşimde uyumaya bayılıyo ve akşamları yatıoruz benim yaramaz oğlum hareketlenmeye başlıyo. Kesin geceleri uyutmayacak bizi diyorumHakkımızda hayırlısı bakalım,
Yarın inşallah güzell güzel haberler alır bebeişini görürsün canım. Haber vermeyi unutmaaaadönmüştür inşallah canım ya. benim de yarın randevum bakalım minik paşa napıyor ? azcık babasına çekse de geceleri uyusa özellikle okula gidene kadar
Rockçı olacak anlaşılan senin veledbenim ki de aynı. tüm gün hareket etmiyor kafamı yastığa koyayım tamam. bi de rock müzik açıyorlar burada arada onu duyunca durmuyor sıpa
Rockçı olacak anlaşılan senin veledbenimki tüm gün boyunca hareketli ama gece yatayım tamam geldiler yine senin oğluna diyorum da babası aferin benim oğluma diyo. İkisi iş birliği yapıolar şimdiden
kızlar geldim dr dan ayrıntılıya girdim herşey yolunda görünüyor dedi şekerimden dolayı sıkıntı yaşıyorum dedim baya baktı sıkıntı görünmüyor dedi herşeyi normal miş şükürrrdevletteki dr cinsiyeti söylememişti dedimki dr umcinsyeti söylemedi baktı erkek dedi.sonucu alıp kendi dr uma götürdüm sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi.yalnız dediğim gibi 1 hafta önde gidiyor.yalnız varya kızlarrr dökülüyorummmmm dayak yemiş gibiyim
Benimde 4 ekimde kontrolum var cnmNebiliyim canım yaa. Dün mesela daha bi büyüktü, bugün sanki 6 aylık hamile gibi hissediyorum. 4 ekimde randevum var sabırsızlıkla bekliyorum. Doğum pozisyonuna dönmüşmüdür kiii
kızlar geldim dr dan ayrıntılıya girdim herşey yolunda görünüyor dedi şekerimden dolayı sıkıntı yaşıyorum dedim baya baktı sıkıntı görünmüyor dedi herşeyi normal miş şükürrrdevletteki dr cinsiyeti söylememişti dedimki dr umcinsyeti söylemedi baktı erkek dedi.sonucu alıp kendi dr uma götürdüm sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi.yalnız dediğim gibi 1 hafta önde gidiyor.yalnız varya kızlarrr dökülüyorummmmm dayak yemiş gibiyim
duruşla alakalı demişti dr um bide sabah aç oluyoruz ödemimiz daha az oluyor gnün sonuna dogru su içtiğimizden daha şişkin görünüyor göbüşler bebek pozisyon değiştirmiştirKızlar yaa benim göbeğim sanki bugün biraz küçülmüş gibi geldi. Diğer günlere bakış daha ufak geliyo? Neden olabilirki bu, bebeğimin duruşuylamı alakalı acaba??
geceleri uyumayan bebekler babalarına düşkün olurmuş onlar tüm gün işte ya babalarını özlermiş eve gelincede uyumazlarmış gbdüz uyurlarmışAhhh ahhh tüm özellikleri dış görünüşünü huylarını babasından alırda uyku düzenini almaz kesin. Benim eşimde uyumaya bayılıyo ve akşamları yatıoruz benim yaramaz oğlum hareketlenmeye başlıyo. Kesin geceleri uyutmayacak bizi diyorumHakkımızda hayırlısı bakalım,
geceleri uyumayan bebekler babalarına düşkün olurmuş onlar tüm gün işte ya babalarını özlermiş eve gelincede uyumazlarmış gbdüz uyurlarmış
Evet ödem olmuyomuş gibi geliyo bana ama tartıda bile sabahki kilomla akşamki kilom arasında 2 kilo farkediyo.duruşla alakalı demişti dr um bide sabah aç oluyoruz ödemimiz daha az oluyor gnün sonuna dogru su içtiğimizden daha şişkin görünüyor göbüşler bebek pozisyon değiştirmiştir
Hadii yaa heber verelim birbirimizeeBenimde 4 ekimde kontrolum var cnm
Hadi canım gözün aydınn bebişinin iyi olmasına çok sevindimm :) bi prens annesi dahaakızlar geldim dr dan ayrıntılıya girdim herşey yolunda görünüyor dedi şekerimden dolayı sıkıntı yaşıyorum dedim baya baktı sıkıntı görünmüyor dedi herşeyi normal miş şükürrrdevletteki dr cinsiyeti söylememişti dedimki dr umcinsyeti söylemedi baktı erkek dedi.sonucu alıp kendi dr uma götürdüm sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi.yalnız dediğim gibi 1 hafta önde gidiyor.yalnız varya kızlarrr dökülüyorummmmm dayak yemiş gibiyim
evet edıyor canım bende farkettımEvet ödem olmuyomuş gibi geliyo bana ama tartıda bile sabahki kilomla akşamki kilom arasında 2 kilo farkediyo.
Baya uzun olmuş canım yaa ben dayanamam okadar. Kızçende kardeşini özlemiş belliki :))Kızlar bende doktora gitmeyeli 25 gun oluyor, yarın gitmek istiyorum... aslında hafta içi düşünmüştüm ama kizim da benimle gelmek istediği için haftasonu na kaldı. ..
Çok özledim melegimi, inşallah yüzünü gosterir
o konuda bişey demedi ama geçen gidişimde o an ters bir durum olmazsa normal demişti ama özeldeki dr direk sezeryan dedi gülümAyy masallah Allah nazarlardan saklasın...
Bir daha ki gidişte doğum tarihı aşağı yukarı belli olur heralde... normal mi olacak sezeryan mi?
geldiğimden beri uzanıyorum öyle bir uyumak istiyorum ki ama yatamıyorum.aşım da var bugün son aşı sanırım bugözün aydın canım. hayırlısı ile gelir inşallah bebeşi. paşa için hazırlıklar başlasın o zaman :) şimdi evde huzurluca dinlen canım uzan biraz uyumasanda iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?