5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar belki destek olur bütçenize diye söyleyim dedim ben Bebefon,Ateş ölçer ve süt sağma makinesini meşhur bi yabancı internet sitesi var ordan aldım yurtdışı normalde 450-500tl civarı tutacak ürünlerin hepsini 170tl ye mal ettim bilginiz olsun belki faydası olur

Hangi site ki o

Hevesim kursağımda kaldı ben bu halde çalışmak istemiyorum
Bende aynı senin gibiyim sürünerek geliyorum işe bi patronum 24 haftada çalışabilir rapou aldırttı bana doktorum hatta hastane bile sasırdı nasıl bi kafa da patronunn diye :) bi ayım kaldı ama keşke diyorum rapor falan ayarlayıp kalabilsem evde

Günaydın kızlarr sizin bebişlerde benim ki gibi gündüz sakin gece masallahı var hele ki tam dalacak olayım başlıyor gerinmeye tekmelemeye :):) Birdee normalde bugün işte olduğumda sabhlaarı hareketsiz olur dolapta asiti kaçmış kola vardı bildiğin şekerli su olmuş cok canım istedi soguk sguk yarım bardak içeyim dedim benm velet çoştu şekerden midir acaba tatlı yerim tepki vermez sasırdım bugün :) karnımı izlemekten işimi yapamıyorum :)

kızlar akıntı durumunuz nasıl ya benim yumurta akı gibi akıntım var dün akşamdan bu yana.normal mi acaba ya dün yoruldum biraz onun etkisi de var galiba

Iyiymiş bebek kızlar 720 gr olmuş haftasına göre boyumuz kilomuz yerinde Pazartesi tetanoz olucam Dr tek doz yapılır dedi gecen sene işyerinde parmağım kesilmişti o zaman acilde tetanoz yapılmıştı çıkışta biraz bebişe alışveriş yaptım valla ne aldım göZe görünür bilmiyorum baya para bıraktım geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…