çok şükür içim rahatladı gülümmHadi canım gözün aydınn bebişinin iyi olmasına çok sevindimm :) bi prens annesi dahaaAllaha şükür bi problemi yokmuş boşuna strese giriyosun canım sen. Artık rahatla
Aynen canım bakalım ne çıkacak benimde erken doğum sorunum var yaa inşallah sorunsuz olur. Normalde 34 den sonra nst alıolarmış ama doktorum riske atmayalım nst ye erken alıcam dedi. Ayyyy bebişlere bişiler almak çok güzel oluyoo yaaa. Bende 2 gündür yıkadım aldıklarımı ve ütüleyip hurçlara koyuyorum, normalde ütü yapmayı sevmiyorum hiç ama bu minnak giysileri ütülemek tamamen çok farklı bi duyguymuş. İnşallah haftaya dolabımız ve şifonyerimiz de gelicek dolabı temizleyip yerleştirivercemm. Hem korku hem heycan var bendeee :))çok şükür içim rahatladı gülümmgelirken çarşıda ayaküstü bir kaç bişey aldım hemen.halim yoktu yoksa bakınıcaktım daha.hadi sıra sizde artıkk şu nts çok heycanlı değil mi yaa
geldiğimden beri uzanıyorum öyle bir uyumak istiyorum ki ama yatamıyorum.aşım da var bugün son aşı sanırım bu
bende sezeryan olmuştum canımKızlar ben büyük ıhtımal sezeryan olucam kan sulandırıvı kullanıyorum çünkü sezeryandan sonra beline kuşak bağlayacak olan var mı
gözün aydın canımkızlar geldim dr dan ayrıntılıya girdim herşey yolunda görünüyor dedi şekerimden dolayı sıkıntı yaşıyorum dedim baya baktı sıkıntı görünmüyor dedi herşeyi normal miş şükürrrdevletteki dr cinsiyeti söylememişti dedimki dr umcinsyeti söylemedi baktı erkek dedi.sonucu alıp kendi dr uma götürdüm sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi.yalnız dediğim gibi 1 hafta önde gidiyor.yalnız varya kızlarrr dökülüyorummmmm dayak yemiş gibiyim
Allahın izniyle bir sorun çıkacağını düşünmüyorum gülüm ben sağsağlim nasip eder Rabbim inşallahh.hani doğum falan ya böyle insan düşününce heycan yapıyorr eee korkuda oluyor yanii.ben daha odayı hazırlamadımAynen canım bakalım ne çıkacak benimde erken doğum sorunum var yaa inşallah sorunsuz olur. Normalde 34 den sonra nst alıolarmış ama doktorum riske atmayalım nst ye erken alıcam dedi. Ayyyy bebişlere bişiler almak çok güzel oluyoo yaaa. Bende 2 gündür yıkadım aldıklarımı ve ütüleyip hurçlara koyuyorum, normalde ütü yapmayı sevmiyorum hiç ama bu minnak giysileri ütülemek tamamen çok farklı bi duyguymuş. İnşallah haftaya dolabımız ve şifonyerimiz de gelicek dolabı temizleyip yerleştirivercemm. Hem korku hem heycan var bendeee :))
sağol canımmgözün aydın canım
acırsa bende baglayamambende sezeryan olmuştum canım
istesende bağlayamıyorsun çok açımıştı benim dikişlerim ama kalmayınca kalmıyor işte karnım eskisi gibi oluyor normal kilona gelince
ben buyuk ıhtımal 38 de doguracagım için 30da ayrılcam valla çok bunaldım hem ev hem iş he hamileleikİnşallah canım ya. uyumasın yani keşke dürtme ile uyansa. ahhh babam ahh uykusu çok hafiftir. 32 den sonra 1-2 daha çalışabilsem sonrası için iyi olacak bakalım nasip ya o zamanları görelim de
benımde aynı kızlar gunduz tık yok aksam baslıyorbenim ki de aynı. tüm gün hareket etmiyor kafamı yastığa koyayım tamam. bi de rock müzik açıyorlar burada arada onu duyunca durmuyor sıpa
hadı gözun aydın rahatladınya ondan da dökülüyorsundur gevsemıssındırkızlar geldim dr dan ayrıntılıya girdim herşey yolunda görünüyor dedi şekerimden dolayı sıkıntı yaşıyorum dedim baya baktı sıkıntı görünmüyor dedi herşeyi normal miş şükürrrdevletteki dr cinsiyeti söylememişti dedimki dr umcinsyeti söylemedi baktı erkek dedi.sonucu alıp kendi dr uma götürdüm sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi.yalnız dediğim gibi 1 hafta önde gidiyor.yalnız varya kızlarrr dökülüyorummmmm dayak yemiş gibiyim
ben buyuk ıhtımal 38 de doguracagım için 30da ayrılcam valla çok bunaldım hem ev hem iş he hamileleik
İnşallah canım yaa heycan korku karışık duygular içindeyim çokk. Kv 9 aya gir öyle alırız dolabını diodu 2 doktor da erken doğum olacak deyince kv tutuştuuAllahın izniyle bir sorun çıkacağını düşünmüyorum gülüm ben sağsağlim nasip eder Rabbim inşallahh.hani doğum falan ya böyle insan düşününce heycan yapıyorr eee korkuda oluyor yanii.ben daha odayı hazırlamadımyıkama ütüleme işlemide var ama biraz daha geçsin diyorum.geçsin deyip duruyomda bir baktın doğuma kaldırılmışım
30 da cıkılıyor mu bende merak ettimöyle bişey var mı ki canım ? sonuçta kanunda geçen 32 hafta
bahsetmiştim kaçırdın sanırım canımsağol canımmsen nasılsın
hem ondan hemde 1 saatlik uykunun üstüneyim gülüm bütün gün sarhoş gibiydimhadı gözun aydın rahatladınya ondan da dökülüyorsundur gevsemıssındır
inşallah almıştır gülüm Allahın izniylebahsetmiştim kaçırdın sanırım canım
moralimi iyi tutmaya çalışıyorum 2 hafta gerideydi karın bölgesi, kilosuda düşüktü
salı günü randevum var tekrardan bakalım nasıl olacak sondurum
bebeğe kilo aldırıcı şeyler yiyorum,10 günde 2 kilo aldım
inşallah bebekte almıştır
bebişin durumu nasılmış peki 32 haftalık doğum yapan Rabbim ona bağışlasın yavrusunuİnşallah canım yaa heycan korku karışık duygular içindeyim çokk. Kv 9 aya gir öyle alırız dolabını diodu 2 doktor da erken doğum olacak deyince kv tutuştuunezaman alcaz dolabını eşyalarını falan demeye başladı. Kendi annemde dün yarısını bende diğer yarısını üyü yaptım. Bitti sayılır çoğu şeyi bi dolabı gelsin hastane çantamıda hazırlıcaz hazırda dursun. Kasım anneleri grubunda dün bi arkadaş 32 haftalık doğum yaptı onuda görünce daha bi stres bastı bana :/ Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?