5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hadi canım gözün aydınn bebişinin iyi olmasına çok sevindimm :) bi prens annesi dahaa Allaha şükür bi problemi yokmuş boşuna strese giriyosun canım sen. Artık rahatla
çok şükür içim rahatladı gülümm gelirken çarşıda ayaküstü bir kaç bişey aldım hemen.halim yoktu yoksa bakınıcaktım daha.hadi sıra sizde artıkkşu nts çok heycanlı değil mi yaa

çok şükür içim rahatladı gülümm gelirken çarşıda ayaküstü bir kaç bişey aldım hemen.halim yoktu yoksa bakınıcaktım daha.hadi sıra sizde artıkkşu nts çok heycanlı değil mi yaa
Aynen canım bakalım ne çıkacak benimde erken doğum sorunum var yaa inşallah sorunsuz olur. Normalde 34 den sonra nst alıolarmış ama doktorum riske atmayalım nst ye erken alıcam dedi. Ayyyy bebişlere bişiler almak çok güzel oluyoo yaaa. Bende 2 gündür yıkadım aldıklarımı ve ütüleyip hurçlara koyuyorum, normalde ütü yapmayı sevmiyorum hiç ama bu minnak giysileri ütülemek tamamen çok farklı bi duyguymuş. İnşallah haftaya dolabımız ve şifonyerimiz de gelicek dolabı temizleyip yerleştirivercemm. Hem korku hem heycan var bendeee :))

Kızlar ben büyük ıhtımal sezeryan olucam kan sulandırıvı kullanıyorum çünkü sezeryandan sonra beline kuşak bağlayacak olan var mı
bende sezeryan olmuştum canım
istesende bağlayamıyorsun çok açımıştı benim dikişlerim ama kalmayınca kalmıyor işte karnım eskisi gibi oluyor normal kilona gelince

gözün aydın canım

Allahın izniyle bir sorun çıkacağını düşünmüyorum gülüm ben sağsağlim nasip eder Rabbim inşallahh.hani doğum falan ya böyle insan düşününce heycan yapıyorr eee korkuda oluyor yanii.ben daha odayı hazırlamadımyıkama ütüleme işlemide var ama biraz daha geçsin diyorum.geçsin deyip duruyomda bir baktın doğuma kaldırılmışım

İnşallah canım ya. uyumasın yani keşke dürtme ile uyansa. ahhh babam ahh uykusu çok hafiftir. 32 den sonra 1-2 daha çalışabilsem sonrası için iyi olacak bakalım nasip ya o zamanları görelim de
ben buyuk ıhtımal 38 de doguracagım için 30da ayrılcam valla çok bunaldım hem ev hem iş he hamileleik

hadı gözun aydın rahatladınya ondan da dökülüyorsundur gevsemıssındır

İnşallah canım yaa heycan korku karışık duygular içindeyim çokk. Kv 9 aya gir öyle alırız dolabını diodu 2 doktor da erken doğum olacak deyince kv tutuştuu nezaman alcaz dolabını eşyalarını falan demeye başladı. Kendi annemde dün yarısını bende diğer yarısını üyü yaptım. Bitti sayılır çoğu şeyi bi dolabı gelsin hastane çantamıda hazırlıcaz hazırda dursun. Kasım anneleri grubunda dün bi arkadaş 32 haftalık doğum yaptı onuda görünce daha bi stres bastı bana :/ Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın.

sağol canımmsen nasılsın
bahsetmiştim kaçırdın sanırım canım
moralimi iyi tutmaya çalışıyorum 2 hafta gerideydi karın bölgesi, kilosuda düşüktü
salı günü randevum var tekrardan bakalım nasıl olacak sondurum
bebeğe kilo aldırıcı şeyler yiyorum,10 günde 2 kilo aldım
inşallah bebekte almıştır

hadı gözun aydın rahatladınya ondan da dökülüyorsundur gevsemıssındır
hem ondan hemde 1 saatlik uykunun üstüneyim gülüm bütün gün sarhoş gibiydiminşallah bu akşam uyuyabilirim.

inşallah almıştır gülüm Allahın izniyle Rabbim sağsağlim nasip etsin bizlere inşallahhh

bebişin durumu nasılmış peki 32 haftalık doğum yapan Rabbim ona bağışlasın yavrusunuya siz benden iyisiniz neredeyse herşey tamam benim eksikler falan var daha baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…