5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

O ağrı bende de var dün Dr a sordum normal dedi bi açıklama yaptı ama anlamadım bağlarla ilgili ağrıyı azaltaca bişey yok malesef dedi

Canım dün eşimle kavga ettik hala küsüz konuşmuyoruz dün yazamadım çok güzel araba iyi günlerde bindin bebiş sorması ayıp ne kadara aldın bende düşünüyorum da

Canım bilmez miyim o kavgaları en anlayışlı olmaları gereken zamanda bir de onlar geliyor üstümüze...çok teşekkür ederiz 1600 e aldık...puseti de var..biraz ağır ama gercekten çok sağlam araştırarak aldım memnun olanlar çok...

Canım dün eşimle kavga ettik hala küsüz konuşmuyoruz dün yazamadım çok güzel araba iyi günlerde bindin bebiş sorması ayıp ne kadara aldın bende düşünüyorum da
Bu erkekler de mantık yok galiba hamile kadına nasıl davranacagini bilmiyor lar.en hassas zamanda odunluklari tutuyor

randevun ne zamandı gülüm?ya bende senin kadar heycanlıyım senin için ilk bebiş haberimiz senden gelecek galiba
Ayyy 4 ekim canım yaa valla nolacak bilmiyorum normalde 17 kasım doğumum olarak görünüyo ama 1 hafta geriden gidiyoruz ve erken doğum olacak yaa nolacak hakketen benim bu durum heycan yapıorum çookkk

O ağrı bende de var dün Dr a sordum normal dedi bi açıklama yaptı ama anlamadım bağlarla ilgili ağrıyı azaltaca bişey yok malesef dedi
Canım bendekii resmen sol bacağım kalçadan kırılmış gibi bi ağrı. Dönsem dönemiyorum, kalksam kalkamıyorum , hareket ettiremiyorum yatarken nolacak bu halim bilmiyorum. Ağrısından ağlıyorum artık doktoruma bende sordum yapıcak bişey yok sadece dinlenceksin dio. Diyo ama gel bana sorrr o ağrıyı

Yok anlayış falan istemiyorum gidicem kendim doğurup gelicem kimse ilgilenmiyor bu hamile halimle

Canım hangi poxısyonda yatıyorsun sen bende şu anda yatıyorum sol çok ağrıyo sağa dönüp yatıyorum acaba yüzüstü yatıp ayağımızın altına yastık koysak işe yarar mı

Canım hangi poxısyonda yatıyorsun sen bende şu anda yatıyorum sol çok ağrıyo sağa dönüp yatıyorum acaba yüzüstü yatıp ayağımızın altına yastık koysak işe yarar mı
Canım genelde sol tarafıma yatmaya çalışıyorum sağ taraftan bebeğe ve kendi vücudumun kan akışını sağlayan ana damar var diye ve sağ tarafımdaki bebeğin kordona giden damarda çentikleşme vardı bunun içinde coraspirin kullanıyorum şu an yok denecek kadar az ama yine de sağ tarafıma yatmak istemiyorum. Sırt üstü zaten 27-28. haftadan itibaren sakıncalı oluyo bebeğe giden oksijen damara baskı oluyomuş ve oksijensiz kalıyomuş. Mecburen soluma yatıyorum geçenden beri artık sağ tarafa yatıyorum ağrımdan dolayı ama yine de sol bacağım ağrıyo. Anlıcam nereye yatarsam yatayım o lanet ağrı var.

Sola yatılması gerektiğini bende biliyorum süreklide öyle yatmaya çalışıyorum işte sol taraf agrıyınca acaba hep o tarafa yatıyoruz ondan mı diye merak ettim

Ayyy 4 ekim canım yaa valla nolacak bilmiyorum normalde 17 kasım doğumum olarak görünüyo ama 1 hafta geriden gidiyoruz ve erken doğum olacak yaa nolacak hakketen benim bu durum heycan yapıorum çookkk
herşey yolundadır Allahın izniyle sen ferah tut içinidr un mutlaka göz önünde bulundurmuştur bu durumu.dr a sordun mu sen küvezde kalma durumu var mı diye.bizim komşu 20 gün önce doğurdu 1 gün küvezde kaldı yani gelişim tamamsa koymazlar bile belki

Öyle odun ki ne odun şu halimle hem ev hem iş hem hamilelik canıma okunuyor millet sefasında
doğrudur gülüm ya olan bize oluyor eşimin akrabasının düğününe gittik bugün adam bıraktı gitti benisaatlerce yok ortada arkadaşının yanına gitmiş çay kahve sohbet ben mahfoldum bu halimle oturmaktan belim kırıldıııağzıma geleni verdim bende senin söylediğine yakın bişey söyledim dedim doğuma gidecek olsam çocuk doğar öyle haberin olur hiç düşünce yok ya hiççç

Kızlar bebeğim doğum pozisyonundaydi ama bugun yine ters döndü acaba tekrar doğum pozisyonu alır mı

Bendede ay
Bendede ayni cnm sol cok agrio hatta uyusuo mecbur saga donup yatiorum

Hamilelik öncesi pek böyle değildi daha anlayışlı olacaklarına onlarda değişiyor anlamadım ben artık beni şu halimle üzen herkesi Allah'a havale ediyorum can taşıyoruz onların canını bide

Bu bacak ağrısı beni de mahvediyor bi de bugün çok başım döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…