5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bugün çok yoruldum kızlar yaa yine kasilmam var

Canım kendisi dedi erken olursa ve gerek duyulursa eskişehir tıp fak. yönlendirmek gerekir orda küvoz var dedi. Normalde nst ye 34-36.haftalarda girmeye başlanıyomuş galiba seni 2 hafta önceden almaya başlıcam nst ye dedi. Bakalım 4ünde de ayrıntılı sorucam acil durumda ne yapmam gerek diye.

Peki gülüm hiç riske atmadan direk Eskişehir de yapsan orda arastirsan iyi dr zaman kaybı yasamamak açısından.

Su sürekli korku hali varya bişey mi oldu olacak mı diye...Psikolojik olarak daha beter oluyor.naptin duzelmedi mi esinle
O korku hep var bide bi yer agrıyınca tavan yapıyor korku
Yok düzelmedi baya hakaret etti çok düştü gözünden bütün gün çıkmadım yatakdan hasta gibiyim
Yorulduysan kasılman ondandır uzan biraz dinlen bebiş tepki verecektir sana

Peki gülüm hiç riske atmadan direk Eskişehir de yapsan orda arastirsan iyi dr zaman kaybı yasamamak açısından.
Canım orası öyle de eskişehir 1saat 15 dk mesafede oraya gidene kadar burda en azından önlem alınır burdan sevk yaparlar diye düşündüm. Birde burdaki dr rahatlatıyo açıklamalarıyla. Bakalım ne diyecek kontrolümde.

Canım kaç yıllık evlisiniz? Sonuçta senin özel bi durumun var ve sana özen göstermesi gerekiyo. Seni bukadar üzmesine izin verme. Sonuçta onun çocuğunu taşıyosun ve en güzel zamanımızdayız eşin bile olsa kendini yıpratmaya üzmeye değmez. Bebişinde etkileniyo ve hissediyo onu bari üzmee ://

Daha 1 yıllık evliyiz
Bebek etkilendiği için daha çok üzülüyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum şu anda bıraktı maç yapmaya gitti mesala normalde böyle güçsüz değilim ama bu haldeyken konuşup hakkımı arayacak güç bile bulamıyorum

Canım ne biliyim bizde 2. Senemizi doldurduk ama eşim sağ olsun böyle bişi yaşatmadı daha hiç. 1 sene daha yeni sayılır aslında ama eşin biraz fazla rahat gibi, Sen istediğin kadar üz kendini veya bebişini ama o maç yapmaya gitsin, belkide kafasını rahatlatmak içinde gitmiştir. Yada ikinci seçenek seni bukadar üzdüğünün farkında değil. Hamilelik hormonlarıda fazla çalışıyo şu an belki biz kadınlar fazla abartıyoda olabiliriz bu özel durumdan dolayı. 4.-5. Ayımda eşime babama nasıl hırslanıp bağırıp çağırıyodum, kırdığımı daha sonra farkediyodum sonra ikisiylede konuştum, nedenini bilmediğim şekilde sinirleniyorum kızmayın bana diye açıklma yaptıktan sonra sanırım dahada rahatladım ve bana tavır yapmadıklarını farkettim. Yada bişey söylediklerinde alınganlık yapıodum ama düşününce hatanın bende olduğunu anlıyodum. Demek istediğim hormonlarla alakalı da eşine kızmış olabilirsin. Çalıştığın için kafan rahat dağılır sıkma bu kadar canını. Bebişini düşün ilerisini hayal et, sonuçta sevdiğin adamın bebeğini taşıyosun. Bukadar yataklara düşecek kadar üzme kendini

Sağol csnım denicem

Iyi geceler herkese
Yarın tetanoz aşım var tek doz mu 2 doz mu hala karar vermiş değilim yrn bi yaptırayım düşünmek için 1 ayım olucak
Inşallah ateş Yada kol ağrısı yapmaz
Bebeklere kavuşmaya 1 günü daha azalttık
Herkese hayırlı geceler

bide kendimi hakaret ediyorrrsabaha kadar bel ağrısı kasılma vardı inşallah kötü bişey olmaz

Canım 27-28 haftadan itibaren sakıncalı oluyor yazmışsın.Böyle birşeyden haberim yoktu doktorumda uyarmadı sen nerden öğrendin acaba ?

bide kendimi hakaret ediyorrrsabaha kadar bel ağrısı kasılma vardı inşallah kötü bişey olmaz
içini ferah tut birsey olmaz kaılmalar senın aylarında normal dıye bılıyoum vücut jendını doguma hazırlıyor kanama ve su gelmedıkce endıselenmeyın dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…