5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım 27-28 haftadan itibaren sakıncalı oluyor yazmışsın.Böyle birşeyden haberim yoktu doktorumda uyarmadı sen nerden öğrendin acaba ?
Canım gittiğim perinatolog prof. uyarmıştı beni, onada bacak ağrım çok var diye anlattım ozaman söyledi bu haftalardan itibaren sırtüstü yatmak sakıncalı oluyo, artık sol tarafına yatman gerek die. Birde daha hamile kaldığım zamanlar internette okuduğum yazılarda hep solunuza alıştırın kendinizi diye yazılar vardı, ozamandan beri sola yatmaya çalışıyorum işte.

sagdan gecen damardan dolayı evet sola yatmak gerekıyor benımde sol kasıkta var agrı acaba sürekli sola yatıyorum ondan mı diye düşünüyorum agrısa da yapacak bişey yok sola yatmaya devam

kızlar napıyorsunuz nasılsınız?her yerim dökülüyorr ya sanki sabaha kadar dayak yemiş gibiyim

Günaydın kizlar...
Çok halsizim bugün, sanırım dün kendimi çok yordum... uyumam lazım biraz...
Ben her şekil yatıyorum, gece okadar dönüyorum kı korkuyorum bebise zarar gelecek diye.. ama elimde değil
Yastık la da destek veriyorum... bu hafta doktora gitmem lazım, merak ediyorum melegimi... sizce doğum hakkında konuşmak için erken mı?
Asya sanırım enerjimiz azalıyor, yeterince rahat uyuyamamaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben

bende 2 takım pijama alayım diye düşündüm yedekli olsun evde de giyerim diye ama sonda olayı kafama takıldı kışın dogum yapıcaz gecelikle üşürüz
Ben bi gecelik bi de pijama aldım sabahlık da var benim hastanem pıjamaya izin vermiyor hastaneyle görüşmek lazım aslında

bende 2 takım pijama alayım diye düşündüm yedekli olsun evde de giyerim diye ama sonda olayı kafama takıldı kışın dogum yapıcaz gecelikle üşürüz

Sonda ameliyattan kısa bir süre sonra cikariliyor. .. gece lige gerek yok pijama ok daha rahat

hemen çıkarıyorlarsa sorun yok tamam tatlım pijama takımı iyidir
Ben ilkinde hiç gecelik almadım. .. hasta kendime gelince sonda çıkarılıyor temiz pijamalar giyiliyor ve hasta kendi yardımla lavaboya götürülüyor. .. sadece ilk gün zor oluyor daha sonra hareket ettikçe daha çabuk toparlaniliyor

Masallah cok sevindim gözün aydın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…