Süper olmuş canım. Güle güle kullanEşim ve annemin kırmızı bulamayıp beraber yaptıkları lohusa terlik ve tacım :) erkek die mavi takmak istemiyorumnasıl olmuş kızlae
Canım gittiğim perinatolog prof. uyarmıştı beni, onada bacak ağrım çok var diye anlattım ozaman söyledi bu haftalardan itibaren sırtüstü yatmak sakıncalı oluyo, artık sol tarafına yatman gerek die. Birde daha hamile kaldığım zamanlar internette okuduğum yazılarda hep solunuza alıştırın kendinizi diye yazılar vardı, ozamandan beri sola yatmaya çalışıyorum işte.Canım 27-28 haftadan itibaren sakıncalı oluyor yazmışsın.Böyle birşeyden haberim yoktu doktorumda uyarmadı sen nerden öğrendin acaba ?
Sırt üstü yatmak sakıncalı canım.ne sakıncalı oluyor bende anlamadım
sagdan gecen damardan dolayı evet sola yatmak gerekıyor benımde sol kasıkta var agrı acaba sürekli sola yatıyorum ondan mı diye düşünüyorum agrısa da yapacak bişey yok sola yatmaya devamCanım gittiğim perinatolog prof. uyarmıştı beni, onada bacak ağrım çok var diye anlattım ozaman söyledi bu haftalardan itibaren sırtüstü yatmak sakıncalı oluyo, artık sol tarafına yatman gerek die. Birde daha hamile kaldığım zamanlar internette okuduğum yazılarda hep solunuza alıştırın kendinizi diye yazılar vardı, ozamandan beri sola yatmaya çalışıyorum işte.
ben pijama takım aldım gülüm daha tahat ederim onla.kızlar hastane için pijama mı yoksa gecelik mi aldınız sonda takılma mevzusu varya hangisi olmalı
senınkı sana dayak atmıştır içerden ondandır:)kızlar napıyorsunuz nasılsınız?her yerim dökülüyorr ya sanki sabaha kadar dayak yemiş gibiyim
bende 2 takım pijama alayım diye düşündüm yedekli olsun evde de giyerim diye ama sonda olayı kafama takıldı kışın dogum yapıcaz gecelikle üşürüzben pijama takım aldım gülüm daha tahat ederim onla.
Ben bi gecelik bi de pijama aldım sabahlık da var benim hastanem pıjamaya izin vermiyor hastaneyle görüşmek lazım aslındabende 2 takım pijama alayım diye düşündüm yedekli olsun evde de giyerim diye ama sonda olayı kafama takıldı kışın dogum yapıcaz gecelikle üşürüz
bende 2 takım pijama alayım diye düşündüm yedekli olsun evde de giyerim diye ama sonda olayı kafama takıldı kışın dogum yapıcaz gecelikle üşürüz
Neden izin verilmiyor merak ettimBen bi gecelik bi de pijama aldım sabahlık da var benim hastanem pıjamaya izin vermiyor hastaneyle görüşmek lazım aslında
hemen çıkarıyorlarsa sorun yok tamam tatlım pijama takımı iyidirSonda ameliyattan kısa bir süre sonra cikariliyor. .. gece lige gerek yok pijama ok daha rahat
bildiğim kadarıyla acil bir müdalade de pijama olmasın diyeNeden izin verilmiyor merak ettim
Ben ilkinde hiç gecelik almadım. .. hasta kendime gelince sonda çıkarılıyor temiz pijamalar giyiliyor ve hasta kendi yardımla lavaboya götürülüyor. .. sadece ilk gün zor oluyor daha sonra hareket ettikçe daha çabuk toparlaniliyorhemen çıkarıyorlarsa sorun yok tamam tatlım pijama takımı iyidir
Teşekkür edrim tatlım :) inşallah zaman çabucak geçsinSüper olmuş canım. Güle güle kullan
kızlar geldim dr dan ayrıntılıya girdim herşey yolunda görünüyor dedi şekerimden dolayı sıkıntı yaşıyorum dedim baya baktı sıkıntı görünmüyor dedi herşeyi normal miş şükürrrdevletteki dr cinsiyeti söylememişti dedimki dr umcinsyeti söylemedi baktı erkek dedi.sonucu alıp kendi dr uma götürdüm sıkıntı yok 1 ay sonra gel dedi.yalnız dediğim gibi 1 hafta önde gidiyor.yalnız varya kızlarrr dökülüyorummmmm dayak yemiş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?