5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar aranızda cleaxne kan sulandırıcı kullanan var mı varsa tetanoz yaptırdınız mı

kızlar eğer normal doğum yapacaksanız gecelik istiyorlar diye biliyorum pansuman kolay olsun diye. ben ilk hamileliğimde pijama tk. almıştım sezeryan oldugu için yine pijama takımı alacağım.

kızlar eğer normal doğum yapacaksanız gecelik istiyorlar diye biliyorum pansuman kolay olsun diye. ben ilk hamileliğimde pijama tk. almıştım sezeryan oldugu için yine pijama takımı alacağım.
Bazıları da ameliyat yerine pijama altı denk gelmesin ve rahatsız etmesin diye sezeryan da gecelik istendiğini söylüyor. Bir pijama takımı iki gecelik aldım hepsini yanıma alırım artık

Kızlar bende 2 pijama takım 1 tanede gecelik uzun kollu aldım. Hangisi lazım olursa artık,
Bu arada bebek bezinide aldım carrefourda fırsat paketleri var, prima normal 1 numara yeni doğan 156 lı paket 43 tl, birde premium care yeni doğan 88li paket 43tl. 6 ekime kadar ben 156 lı olanı aldım, ilk başta çok gidecek die inşallah bebişimde rahat kullanır.

çok iyiymiş iyi yapmıssın sağlıkla kullanır inşAllah.

Kızlar lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı?
Ben dün aldim, ordaki Bayam hemen kullanmaya başlamamı söyledi. .. günde bir defa mutlaka sür çok işe yarayacak dedi

Ben dün aldim, ordaki Bayam hemen kullanmaya başlamamı söyledi. .. günde bir defa mutlaka sür çok işe yarayacak dedi
Ben başladım 2 haftadır sürüyorum gögüsümün biri meme ucu içindeydi benim genç kızken vakum ameliyatı ile cıkardılar mecbur biraz erken başladım kullanmaya inşallah yara olmaz işe yarar

Merhaba annisler:)
Bencede pijama daha rahat olur gibi ama ben hizla kilo aliyorum ve lohusa pijamalarinin bedenleri cok kucuk sinir oluyorum bu duruma.

Bende alt üst sabahlıklı kırmızı bir takım aldım birde içine gecelik alıp aynı sabahlıkla kullanmayı düşünüyorum zaten doğum sonrası için onları kullanmayız sanırım düğmeli bir sürü eşofman picamam var :)

Ben başladım 2 haftadır sürüyorum gögüsümün biri meme ucu içindeydi benim genç kızken vakum ameliyatı ile cıkardılar mecbur biraz erken başladım kullanmaya inşallah yara olmaz işe yarar

Bende hemen başlayayım. .. insallah ise yarar

bende 2 takım pijama alayım diye düşündüm yedekli olsun evde de giyerim diye ama sonda olayı kafama takıldı kışın dogum yapıcaz gecelikle üşürüz
2 takım aldım gülüm dedim yedekte olsun da kız sondayı niye takıyolar

evet gülüm hemde 2 gündür düğün vardı ona koşturdum eşimin akrabasıydı sabah yüzüm gözüm balon olmuştu

Canım bende almayı düşünüyorum göğüs ucu kremide doğumdan öncedemi kullanılıyomuş doğum öncesinde ne işe yarıcak ki??

Canım bende almayı düşünüyorum göğüs ucu kremide doğumdan öncedemi kullanılıyomuş doğum öncesinde ne işe yarıcak ki??

Bayanın söylediğine göre doğum öncesi 7. Aydan itibaren kullanılıyordu böylece engelliyormuş çatlak ve yaraları. .. yara olduktan sonra kesinlikle ise yaramiyormus..
Yani iyileştirici değil yaraları olmadan engelleyici bi ilaç. ..
Ben ilk hamileliğimde kullandım ama yaralar olduktan sonra hiç ise yaramamış ti bu yüzden mantıklı geldi erkenden kullanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…