Acil durumlar için canım müdahale kolay olsun dıyeNeden izin verilmiyor merak ettim
Bazıları da ameliyat yerine pijama altı denk gelmesin ve rahatsız etmesin diye sezeryan da gecelik istendiğini söylüyor.kızlar eğer normal doğum yapacaksanız gecelik istiyorlar diye biliyorum pansuman kolay olsun diye. ben ilk hamileliğimde pijama tk. almıştım sezeryan oldugu için yine pijama takımı alacağım.
Ayyyy inşallah inşallah. Zaten şunun şurasında ne kaldıkiiiTeşekkür edrim tatlım :) inşallah zaman çabucak geçsin
Kızlar bende 2 pijama takım 1 tanede gecelik uzun kollu aldım. Hangisi lazım olursa artık,
Bu arada bebek bezinide aldım carrefourda fırsat paketleri var, prima normal 1 numara yeni doğan 156 lı paket 43 tl, birde premium care yeni doğan 88li paket 43tl. 6 ekime kadar ben 156 lı olanı aldım, ilk başta çok gidecek die inşallah bebişimde rahat kullanır.
Sağol tatlım inşallah :))çok iyiymiş iyi yapmıssın sağlıkla kullanır inşAllah.
Ben başladım 2 haftadır sürüyorum gögüsümün biri meme ucu içindeydi benim genç kızken vakum ameliyatı ile cıkardılar mecbur biraz erken başladım kullanmaya inşallah yara olmaz işe yararKızlar lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı?
Ben dün aldim, ordaki Bayam hemen kullanmaya başlamamı söyledi. .. günde bir defa mutlaka sür çok işe yarayacak dedi
Ben başladım 2 haftadır sürüyorum gögüsümün biri meme ucu içindeydi benim genç kızken vakum ameliyatı ile cıkardılar mecbur biraz erken başladım kullanmaya inşallah yara olmaz işe yarar
2 takım aldım gülüm dedim yedekte olsun da kız sondayı niye takıyolarbende 2 takım pijama alayım diye düşündüm yedekli olsun evde de giyerim diye ama sonda olayı kafama takıldı kışın dogum yapıcaz gecelikle üşürüz
evet gülüm hemde 2 gündür düğün vardı ona koşturdum eşimin akrabasıydı sabah yüzüm gözüm balon olmuştuGünaydın kizlar...
Çok halsizim bugün, sanırım dün kendimi çok yordum... uyumam lazım biraz...
Ben her şekil yatıyorum, gece okadar dönüyorum kı korkuyorum bebise zarar gelecek diye.. ama elimde değil
Yastık la da destek veriyorum... bu hafta doktora gitmem lazım, merak ediyorum melegimi... sizce doğum hakkında konuşmak için erken mı?
Asya sanırım enerjimiz azalıyor, yeterince rahat uyuyamamaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben
senınkı sana dayak atmıştır içerden ondandır:)
Canım bende almayı düşünüyorum göğüs ucu kremide doğumdan öncedemi kullanılıyomuşKızlar lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya başladınız mı?
Ben dün aldim, ordaki Bayam hemen kullanmaya başlamamı söyledi. .. günde bir defa mutlaka sür çok işe yarayacak dedi
evet gülüm hemde 2 gündür düğün vardı ona koşturdum eşimin akrabasıydı sabah yüzüm gözüm balon olmuştu
Canım bende almayı düşünüyorum göğüs ucu kremide doğumdan öncedemi kullanılıyomuşdoğum öncesinde ne işe yarıcak ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?