bizde iyi haberlerinizi bekliyoruz.hasret giderin kuzucuklarlaBizim de randevumuz 15.30 insaallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz sevgili hamislerbulunduğum şehirde bir tane özel hastane var hamileligin başımdan beri oraya gidiyorum yalnız ultrason cihazı güzel değil yüzünü net göstermiyor En son başka şehirde detaylı ultrasona girmiştim o zaman net gorebilmistim kızımı. Her kontrolde görebilenler çok şanslı
ben daha 3 boyutlu hıc göremedım uns hastanesınde yok ozelde gıttgım yerde en son olaylar yuzunden yarısı kapalı 3 boyutlu cıhaz kapanan terde kalmısBizim de randevumuz 15.30 insaallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz sevgili hamislerbulunduğum şehirde bir tane özel hastane var hamileligin başımdan beri oraya gidiyorum yalnız ultrason cihazı güzel değil yüzünü net göstermiyor En son başka şehirde detaylı ultrasona girmiştim o zaman net gorebilmistim kızımı. Her kontrolde görebilenler çok şanslı
korkutmuşlardır senı bol bol dua etkızlar benim ayaklar iyiden iyiye şişmeye başladı tuzu zaten sevmem ben ödem yapıyor vucut.bu gece kabus gördüm çığlık çığlığa bağarıyordum eşim uyandırdı sakinleştirmeye çalıştı tir tir titriyordum öyle korkmuştum ki anlatamam.hayatımda ilk defa böyle oldu ya avaz avaz bağırıyordum bildiğin yani
uyuyana kadar dua ettim ihlas suresi nas felak okudum sürekli.öyle korktum ki yaakorkutmuşlardır senı bol bol dua et
130 civarinda cikiyor canim bu aralar. Kendi kendine artti seker ilk ciktiginda 100 civariydi. Doktora sordum 160in altindaysa normal dedi ama bilemiyorum azicik diyeti bozsam 170 oluyor zaten. Seninki ne durumda?Benimde öyle canim toplanıyor taş gibi oluyor toplanan yer.canım senin tokluk şeker kaç çıkıyor genelde
Canim fazla ayakta kalmamaya calis.oturdugun zamanda bacaklarını uzat öyle otur hatta ayaklarının altına yastık koy sismeyi engeller.kızlar benim ayaklar iyiden iyiye şişmeye başladı tuzu zaten sevmem ben ödem yapıyor vucut.bu gece kabus gördüm çığlık çığlığa bağarıyordum eşim uyandırdı sakinleştirmeye çalıştı tir tir titriyordum öyle korkmuştum ki anlatamam.hayatımda ilk defa böyle oldu ya avaz avaz bağırıyordum bildiğin yani
tanan canım öyle yapayımmCanim fazla ayakta kalmamaya calis.oturdugun zamanda bacaklarını uzat öyle otur hatta ayaklarının altına yastık koy sismeyi engeller.
bende de öyle çıkıyor ya 2 canlıyız elde değil insanın canı istiyor gülüm 1 lokma ya 1 lokma fazla kaçsa 200 e dayanıyor bazen yemeklede alakası yok kendi çıkıyor130 civarinda cikiyor canim bu aralar. Kendi kendine artti seker ilk ciktiginda 100 civariydi. Doktora sordum 160in altindaysa normal dedi ama bilemiyorum azicik diyeti bozsam 170 oluyor zaten. Seninki ne durumda?
canım henüz gelmedi kargo da elime ulaşınca haber vereyim banada eşimin kuzeni önerdi ona ulaşmış güzel dedi. hani çok çok övmedi ama gayet iyi yeterli dedi az süre kullanılacak zaten diye düşündü sanırımcanım morphıpodan aldıkalrın nasıl memnun kaldınmı
Kızlarr doktordan çıktım bebişim iyi Allaha şükür. Sıpam 2045 gr olmuşş :)) 33 haftamdayım, plesantadaki kireçlenmeden dolayı inşallah 37.haftayı görürüz dedi vee 4 hafta varrrrrrrrnormal doğum yapıcak gibi görünüyosun ama ne olacak bilemeyiz bebeği tehlikeye atmayalım bişey olursa sezeryana alırız hemen dediiiii. Yusuff yusufff oluyorumm artııkkk
çok şükürr canımmm gözün aydınnnKızlarr doktordan çıktım bebişim iyi Allaha şükür. Sıpam 2045 gr olmuşş :)) 33 haftamdayım, plesantadaki kireçlenmeden dolayı inşallah 37.haftayı görürüz dedi vee 4 hafta varrrrrrrrnormal doğum yapıcak gibi görünüyosun ama ne olacak bilemeyiz bebeği tehlikeye atmayalım bişey olursa sezeryana alırız hemen dediiiii. Yusuff yusufff oluyorumm artııkkk
tamam canım bende gördum de onu merak ettımcanım henüz gelmedi kargo da elime ulaşınca haber vereyim banada eşimin kuzeni önerdi ona ulaşmış güzel dedi. hani çok çok övmedi ama gayet iyi yeterli dedi az süre kullanılacak zaten diye düşündü sanırım
gözün aydınKızlarr doktordan çıktım bebişim iyi Allaha şükür. Sıpam 2045 gr olmuşş :)) 33 haftamdayım, plesantadaki kireçlenmeden dolayı inşallah 37.haftayı görürüz dedi vee 4 hafta varrrrrrrrnormal doğum yapıcak gibi görünüyosun ama ne olacak bilemeyiz bebeği tehlikeye atmayalım bişey olursa sezeryana alırız hemen dediiiii. Yusuff yusufff oluyorumm artııkkk
aydın senındeBizde geldik kizlar kontrolden herseyi normal dedi hamd olsun kilomuzda 1405 gr olmusuz haftasina gore nasil kizlar bide migde eksimesi icin rennie duo die bi surup verdi
aynen canım. bazen tam diyete uygun 8 kaşık sebze yemeği 3 kepek ekmeği ve yoğurt yiyorum mesela sonra bi ölçüyorum 170 civarı.. ya da geçen sabah canım tatlı bişeyler istedi çıldırdım artık 1 kaşık yedim hoop hemen 176 oluverdi çok dengesiz bişey. Biz elimizden geleni yapıyoruz hamile halimizle buna da şükür bebişler sağlıklı olsun da yeter kibende de öyle çıkıyor ya 2 canlıyız elde değil insanın canı istiyor gülüm 1 lokma ya 1 lokma fazla kaçsa 200 e dayanıyor bazen yemeklede alakası yok kendi çıkıyor
Gözün aydın canım 37 çok da geç değil bebek miadında oluyor küvezde bile kalmaz kilosu sağlığı da iyi maşallah :)Kızlarr doktordan çıktım bebişim iyi Allaha şükür. Sıpam 2045 gr olmuşş :)) 33 haftamdayım, plesantadaki kireçlenmeden dolayı inşallah 37.haftayı görürüz dedi vee 4 hafta varrrrrrrrnormal doğum yapıcak gibi görünüyosun ama ne olacak bilemeyiz bebeği tehlikeye atmayalım bişey olursa sezeryana alırız hemen dediiiii. Yusuff yusufff oluyorumm artııkkk
Ben de gaviscon içiyorum canım mide için bir de mide koruyucum var sabahları aç karnına. kilosu güzel maşallahBizde geldik kizlar kontrolden herseyi normal dedi hamd olsun kilomuzda 1405 gr olmusuz haftasina gore nasil kizlar bide migde eksimesi icin rennie duo die bi surup verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?