5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

tahmınımce dediğiniz kaburga agrısı dr um gazın olabilir demişti bide kilodan dolayı yapıyr demıştı

Günaydın kızlarr bugün bizde oğluşumla hasret gidericez 1.30 randevum var bakalım kaç kilo olmuş sıpam bu gece de uyku yoktu bana , bi yandan sıpam tepikliyo bi yandan bacak ağrısı sabah nasıl oldu anlamadım, uyumakkk isssttiiiyooooruummm

Hadi bakalım hepimiz mis haberler le fotolarla döneriz inşallah

Bu arada kızlar ben emzirme sütyeni almak istemiyorum çok itici geliyor normal alsam sorun olmaz heralde .. siz aldınız mı?

Bu arada kızlar ben emzirme sütyeni almak istemiyorum çok itici geliyor normal alsam sorun olmaz heralde .. siz aldınız mı?
Ben aldım canım ama onunla erkek içinde gezemem sanırım cok yumuşak ve ucunu belli ediyor bir tane südyenli atlet aldım emzirme südyenli onun südyeni daha iyi ucları falanda belli olmasın die aparat var

Günaydın kızlar maşallah bugün baya hasret giderecek arkadaşlarımız var bende inşAllah c.tesi günü gideceğim umarım hepimiz güzel sağlıklı haberler getiririz.
Ben emzirme atleti alacağım emzirme sütyenini kullanamamıştım sütyende emzirirken hem sırtı üşüyor insanın hemde bazıları çok kullanıslı olmuyor gögüsu çıkartırken. alırken emzirme atletlerinede bir bakmanızı tavsiye ederim. :*

ben bı tane aldım ne olur ne olmaz dıye ucları baya bellı oluyor benımkılerın pıjamadan

ankarada bulunan sevgılı hamışler
bu cumartesı çukurambar koru hastanesinde saat 15 de 30, hafta ve uzerındekı gebelere yönelik dogum anne sütü- emzırme bebek bakımı ve cocuk gelısımı konularına yönelik gebe eğitimi verilecekmiş. katılım ücretsiz. eşlerle katılabiliniyor. kayıt gerekli değil yer:koru ankara hastanesi çukurambar 2,kat toplantı salonu sure 2.5 saat
ben bi öncekine gitmiştim çok eğitici oluyor Allah tan bi terslik çıkmazsa cumartesi yine gidicem bi kaynaşma ortamı oluyor minik minik hediyelerde veriliyor
bilginize

Benimde öyle canim toplanıyor taş gibi oluyor toplanan yer.canım senin tokluk şeker kaç çıkıyor genelde

Mantıklı bencede tatlım ben kendime bi takım aldım eltim ve yengemde 1 er takım verdi şimdi onlarınkini giyiyorum kendi aldıgıma daha kıyamadım :)
çok iyi yapmışsın benim aldıklarımında ikisi kargoda birini mağazadan almıştım en çok para verdiğimi giyiyorum aslında diğerleri gelince bunu yıkayıp ütüleyip onlardan giyebilirim. morhipo da siyah inci diye bi marka var fiyatları çok uygun ben yedekleri oradan aldım internet alışverişi yapanlar oradan bakabilirler bence

Aslinda gidilse cok ii olurda esim pazar izinli tek basima nasil bulcam orayi

Bende e bebekten hediye çeki vermişti firmam öle gidip aldım yoksa eski usul gögüsler fora emzirirdim kesin :)

kontrole giden arkadaşlardan iyi haberler bekliyorum hasret giderin bebişlerle

canım morphıpodan aldıkalrın nasıl memnun kaldınmı

bu arada kızlar emzırme haftasına yönelik e bebekte ındırım var haberınız oldun

kızlar benim ayaklar iyiden iyiye şişmeye başladı tuzu zaten sevmem ben ödem yapıyor vucut.bu gece kabus gördüm çığlık çığlığa bağarıyordum eşim uyandırdı sakinleştirmeye çalıştı tir tir titriyordum öyle korkmuştum ki anlatamam.hayatımda ilk defa böyle oldu ya avaz avaz bağırıyordum bildiğin yani

Bizim de randevumuz 15.30 insaallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz sevgili hamisler bulunduğum şehirde bir tane özel hastane var hamileligin başımdan beri oraya gidiyorum yalnız ultrason cihazı güzel değil yüzünü net göstermiyor En son başka şehirde detaylı ultrasona girmiştim o zaman net gorebilmistim kızımı. Her kontrolde görebilenler çok şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…