tahmınımce dediğiniz kaburga agrısı dr um gazın olabilir demişti bide kilodan dolayı yapıyr demıştıKızlar öksürünce karnımın üst sol tarafı acıyor hani bu yalancı kasılmaların geldiği arada toplanıp sertleşen yer. size de oluyor mu yoksa anormal bir şey mi merak ettim doktorum da izinde bu aralar 2 gündür bu haldeyim geçmedi hala
hadi gör bebişini hasret giderGünaydın kizlar...
Bugün doktora gidiyoruz biz... kızımı çok özledim inşallah herşey yolundadır, kaşık ağrılarım oldu biraz birde dün bayagi bir halsiz bitkindim..
Bebeğimi çok merak ediyorum
Ben aldım canım ama onunla erkek içinde gezemem sanırım cok yumuşak ve ucunu belli ediyor bir tane südyenli atlet aldım emzirme südyenli onun südyeni daha iyi ucları falanda belli olmasın die aparat varHadi bakalım hepimiz mis haberler le fotolarla döneriz inşallah
Bu arada kızlar ben emzirme sütyeni almak istemiyorum çok itici geliyor normal alsam sorun olmaz heralde .. siz aldınız mı?
ben bı tane aldım ne olur ne olmaz dıye ucları baya bellı oluyor benımkılerın pıjamadanHadi bakalım hepimiz mis haberler le fotolarla döneriz inşallah
Bu arada kızlar ben emzirme sütyeni almak istemiyorum çok itici geliyor normal alsam sorun olmaz heralde .. siz aldınız mı?
Benimde öyle canim toplanıyor taş gibi oluyor toplanan yer.canım senin tokluk şeker kaç çıkıyor geneldeKızlar öksürünce karnımın üst sol tarafı acıyor hani bu yalancı kasılmaların geldiği arada toplanıp sertleşen yer. size de oluyor mu yoksa anormal bir şey mi merak ettim doktorum da izinde bu aralar 2 gündür bu haldeyim geçmedi hala
çok iyi yapmışsın benim aldıklarımında ikisi kargoda birini mağazadan almıştım en çok para verdiğimi giyiyorum aslında diğerleri gelince bunu yıkayıp ütüleyip onlardan giyebilirim. morhipo da siyah inci diye bi marka var fiyatları çok uygun ben yedekleri oradan aldım internet alışverişi yapanlar oradan bakabilirler benceMantıklı bencede tatlım ben kendime bi takım aldım eltim ve yengemde 1 er takım verdi şimdi onlarınkini giyiyorum kendi aldıgıma daha kıyamadım :)
Aslinda gidilse cok ii olurda esim pazar izinli tek basima nasil bulcam orayiankarada bulunan sevgılı hamışler
bu cumartesı çukurambar koru hastanesinde saat 15 de 30, hafta ve uzerındekı gebelere yönelik dogum anne sütü- emzırme bebek bakımı ve cocuk gelısımı konularına yönelik gebe eğitimi verilecekmiş. katılım ücretsiz. eşlerle katılabiliniyor. kayıt gerekli değil yer:koru ankara hastanesi çukurambar 2,kat toplantı salonu sure 2.5 saat
ben bi öncekine gitmiştim çok eğitici oluyor Allah tan bi terslik çıkmazsa cumartesi yine gidicem bi kaynaşma ortamı oluyor minik minik hediyelerde veriliyor
bilginize
Bende e bebekten hediye çeki vermişti firmam öle gidip aldım yoksa eski usul gögüsler fora emzirirdim kesin :)çok iyi yapmışsın benim aldıklarımında ikisi kargoda birini mağazadan almıştım en çok para verdiğimi giyiyorum aslında diğerleri gelince bunu yıkayıp ütüleyip onlardan giyebilirim. morhipo da siyah inci diye bi marka var fiyatları çok uygun ben yedekleri oradan aldım internet alışverişi yapanlar oradan bakabilirler bence
benımde eşim pazar izinli ben öveçlerde oturuyorum artık taksiyle giderim heraldeAslinda gidilse cok ii olurda esim pazar izinli tek basima nasil bulcam orayi
canım morphıpodan aldıkalrın nasıl memnun kaldınmıçok iyi yapmışsın benim aldıklarımında ikisi kargoda birini mağazadan almıştım en çok para verdiğimi giyiyorum aslında diğerleri gelince bunu yıkayıp ütüleyip onlardan giyebilirim. morhipo da siyah inci diye bi marka var fiyatları çok uygun ben yedekleri oradan aldım internet alışverişi yapanlar oradan bakabilirler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?