5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

E
İnşallah hersey yolunda gider yaa.suan nasıl peki
eve çıkardılar Dr da farketti kan alırken sizi çok hırpaladık eve geçin dedi dün gelip kan vermişler enfeksiyon düşüyor çok şükür bi görseniz bebek bi ağlıyor anası bi ağlıyor benim çalıştığım hastanede doğum yaptılar yalnızlardı ben neredeyse karnı burnunda çok fenaydı

Ben bişeye niyet ettiğim zaman mutlaka kötü bişe olur o yüzden akışına bırakmış durum dayım. Şöyle yapim bunu böyle hazirlayayim demiyorum diyemiyorum daha doğrusu gülüm.
Iyi düşün iyi olsun kötü düşünüp kötüyü çağırma benimde 2 kaybım oldu bazen bende anne oluyorum galiba diyorum ama hersey Allah tan ona emanetiz hepimiz inşallah sağ salim kavuşucaz bebişlere hamilelerin duası tutarmış

Çok şükür demek iyiye gidiyor ki çıkarmış.canım yaa cabucak iyilesir insallah

İnşallah canım Allah in izniyle görürüz hep birlikte o gunler i.bazen öyle insanlarla karşılaşıyor um ki şok oluyorum hiç bir şey i takmiyorlar ve onlara hiçbişey olmuyor.hafta sonu dugundeydim ya eşimin akrabasindan kız hamile 3. Ye saklabanligina karnina balonu vurdu patlattı ben şok oldum bide bir kahkaha atıyor bana trilyon verseler o hareket i yapmam ya ALLAH ıslah etsin dedim

Yok artık

Ben bişeye niyet ettiğim zaman mutlaka kötü bişe olur o yüzden akışına bırakmış durum dayım. Şöyle yapim bunu böyle hazirlayayim demiyorum diyemiyorum daha doğrusu gülüm.
Iyi düşün iyi olsun kötü düşünüp kötüyü çağırma benimde 2 kaybım oldu bazen bende anne oluyorum galiba diyorum ama hersey Allah tan ona emanetiz hepimiz inşallah sağ salim kavuşucaz bebişl
Çok şükür demek iyiye gidiyor ki çıkarmış.canım yaa cabucak iyilesir insallah
inşallah canım

Ben hapşururken Bile korkuyorum iyiymiş valla

Can'ım merak ettim her carrefour olan şehirde var mı bu kampanya bende alıyım hemen çok hesaplı yeni mi şimdi gitsek alırmıyız?
Canım sanırım tüm carrefourlarda geçerli. 6 ekime kadar az öncede primanın kendi sitesinde gördüm, premium care 1 numara 88* 2 paket toplam 65.99₺ İstersen bide ona bak ama carrefourdaki daha mantıklı geldi bana.

Bebeklerin harekete geçip bizi tüm gece uyutmayacağı halde iyigeceler herkese

Kızlar öksürünce karnımın üst sol tarafı acıyor hani bu yalancı kasılmaların geldiği arada toplanıp sertleşen yer. size de oluyor mu yoksa anormal bir şey mi merak ettim doktorum da izinde bu aralar 2 gündür bu haldeyim geçmedi hala

Hapşururken bana da öyle oluyor, elimi kasiklarim a koyuyorum sanki tutarmis gibi yoksa ağrı hissediyorum... bence normal yine de bir doktora sormak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…