Zaten normal istiyorum ama bebişim sağlıklı olsun yeterki. Normalde 17 kasım doğum ama erken geliceği için kasım başı olcak gibi görünüyo canım.sağlıkla gelsin inşallah da. normal sezeryan önemli değil. sağlıkla kucağına al inşallah :) o zaman kasımda gelecek bebeğin
Sağol canım 37-38 iyi yaa hakikaten inşallah 1 ayda kilo aldırıcı şeyler yedim yedim yemedim zayıf doğmaz inşallah. Maşallahı var inşallah doğana kadar da 1 kilo daha alırGözün aydın canım 37 çok da geç değil bebek miadında oluyor küvezde bile kalmaz kilosu sağlığı da iyi maşallah :)
Kızlarr doktordan çıktım bebişim iyi Allaha şükür. Sıpam 2045 gr olmuşş :)) 33 haftamdayım, plesantadaki kireçlenmeden dolayı inşallah 37.haftayı görürüz dedi vee 4 hafta varrrrrrrrnormal doğum yapıcak gibi görünüyosun ama ne olacak bilemeyiz bebeği tehlikeye atmayalım bişey olursa sezeryana alırız hemen dediiiii. Yusuff yusufff oluyorumm artııkkk
Bizde geldik kizlar kontrolden herseyi normal dedi hamd olsun kilomuzda 1405 gr olmusuz haftasina gore nasil kizlar bide migde eksimesi icin rennie duo die bi surup verdi
Seninde gözün aydın canım kilosu faln iyi canım zayıf olsun ama sağlıklı olsunn. Mide yanması benimde çok oluyo ve söylemedim doktoraBizde geldik kizlar kontrolden herseyi normal dedi hamd olsun kilomuzda 1405 gr olmusuz haftasina gore nasil kizlar bide migde eksimesi icin rennie duo die bi surup verdi
Evet canım yaa sağlık en önemlisi, inşallah bekler canım 37 görsek çok çok güzel olcak.Maşallah ikinizde iyi sağlıklı olunda muhim olan o inşAllah 37 haftaya kadar bekler bebecik :))
eşim kızıyor bazen e çocuk gelişmicek bu nasıl beslenme diyor şansımız buda ya geçen pazardan geldik eşimle canım havuç çekti turuncu turuncu mis gibi koktu küçük bir havuç yedim aman Allahım şekerim 240 oldu gözüme inanamadımaynen canım. bazen tam diyete uygun 8 kaşık sebze yemeği 3 kepek ekmeği ve yoğurt yiyorum mesela sonra bi ölçüyorum 170 civarı.. ya da geçen sabah canım tatlı bişeyler istedi çıldırdım artık 1 kaşık yedim hoop hemen 176 oluverdi çok dengesiz bişey. Biz elimizden geleni yapıyoruz hamile halimizle buna da şükür bebişler sağlıklı olsun da yeter ki
amiinnnBen de bebeğimin sağlık haberini aldım çok şükür kızlar. Hepimizin gözü aydın. Şeker yüzünden ben de sürekli tedirginlik yasayanlardanim malesefcanım bir çok şey çekiyor ama tadına bile bakmaya vicdanım el vermiyor çok zormuş çok yaşamayan bilemez. Allah yardımcımız olsun sabırlar versin.
Esim bugun beni ario bu cocuk ne zaman 3 kilo olacak die gul gul elmacik kemiklerim agridi resmen :))))Ben de gaviscon içiyorum canım mide için bir de mide koruyucum var sabahları aç karnına. kilosu güzel maşallahbundan sonra hızlanır kilo alımları zor günler bizi bekler
Tabi cnm yeterki saglikli olsunlar ben migde yanmasinda idare ediodum cnm ama son zamanlarda artik geceleri uykudan migde yanmasiyla uyanmaya basladim insallah faydasi olur seninde dayanamiacan sekilde olursa doktoruna sole cnmSeninde gözün aydın canım kilosu faln iyi canım zayıf olsun ama sağlıklı olsunn. Mide yanması benimde çok oluyo ve söylemedim doktora
Sağol canım 37-38 iyi yaa hakikaten inşallah 1 ayda kilo aldırıcı şeyler yedim yedim yemedim zayıf doğmaz inşallah. Maşallahı var inşallah doğana kadar da 1 kilo daha alır
Aynen canım Amin... Aş ererken diyet yapmak feciiBen de bebeğimin sağlık haberini aldım çok şükür kızlar. Hepimizin gözü aydın. Şeker yüzünden ben de sürekli tedirginlik yasayanlardanim malesefcanım bir çok şey çekiyor ama tadına bile bakmaya vicdanım el vermiyor çok zormuş çok yaşamayan bilemez. Allah yardımcımız olsun sabırlar versin.
O zaman akrep burcu geliyorZaten normal istiyorum ama bebişim sağlıklı olsun yeterki. Normalde 17 kasım doğum ama erken geliceği için kasım başı olcak gibi görünüyo canım.
Mahnezyumda kabızloğa ççzüm valla mis :)Kızlar kabızlığa süper çözüm buldum. hep anlatıyorlardı bunu gerçi ama ben ilk defa denedim bugün ve şükür geçti. kuru kayısıyı geceden sıcak suya ıslattım. ertesi gün yıkayıp kaynattım ve tanelerini robottan geçirdim. suyu ile karıştırıp bir şişeye koydum (şeker eklemedim) sabah 1 bardak içtim ve gün boyu rahatım eğer kabızlık kabusunuz oluyorsa sizin de bir deneyin. doğum zamanı da yapıp hastaneye götüreceğim o zor günlerde faydalı olacağına inanıyorum
Amaaaaannnn akrepmi olacak yaaaaO zaman akrep burcu geliyor)
Aaa magnezyumda kabızlığı önlüyo dimiiiMahnezyumda kabızloğa ççzüm valla mis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?