5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

sağlıkla gelsin inşallah da. normal sezeryan önemli değil. sağlıkla kucağına al inşallah :) o zaman kasımda gelecek bebeğin
Zaten normal istiyorum ama bebişim sağlıklı olsun yeterki. Normalde 17 kasım doğum ama erken geliceği için kasım başı olcak gibi görünüyo canım.

Gözün aydın canım 37 çok da geç değil bebek miadında oluyor küvezde bile kalmaz kilosu sağlığı da iyi maşallah :)
Sağol canım 37-38 iyi yaa hakikaten inşallah 1 ayda kilo aldırıcı şeyler yedim yedim yemedim zayıf doğmaz inşallah. Maşallahı var inşallah doğana kadar da 1 kilo daha alır

Maşallah ikinizde iyi sağlıklı olunda muhim olan o inşAllah 37 haftaya kadar bekler bebecik :))

Bizde geldik kizlar kontrolden herseyi normal dedi hamd olsun kilomuzda 1405 gr olmusuz haftasina gore nasil kizlar bide migde eksimesi icin rennie duo die bi surup verdi

Maşallah gözünüz aydın. kilosu sitelerde yazan rakamlar aralıgında maşallah. benimde aşırı miğde yanmam var gavıscon kullanıyorum.

Bizde geldik kizlar kontrolden herseyi normal dedi hamd olsun kilomuzda 1405 gr olmusuz haftasina gore nasil kizlar bide migde eksimesi icin rennie duo die bi surup verdi
Seninde gözün aydın canım kilosu faln iyi canım zayıf olsun ama sağlıklı olsunn. Mide yanması benimde çok oluyo ve söylemedim doktora

eşim kızıyor bazen e çocuk gelişmicek bu nasıl beslenme diyor şansımız buda ya geçen pazardan geldik eşimle canım havuç çekti turuncu turuncu mis gibi koktu küçük bir havuç yedim aman Allahım şekerim 240 oldu gözüme inanamadımkilo verdiğimde düşmüştü ne güzel bu şeker hastalığı mahfetti beni yaa

Ben de bebeğimin sağlık haberini aldım çok şükür kızlar. Hepimizin gözü aydın. Şeker yüzünden ben de sürekli tedirginlik yasayanlardanim malesef canım bir çok şey çekiyor ama tadına bile bakmaya vicdanım el vermiyor çok zormuş çok yaşamayan bilemez. Allah yardımcımız olsun sabırlar versin.

amiinnn

Seninde gözün aydın canım kilosu faln iyi canım zayıf olsun ama sağlıklı olsunn. Mide yanması benimde çok oluyo ve söylemedim doktora
Tabi cnm yeterki saglikli olsunlar ben migde yanmasinda idare ediodum cnm ama son zamanlarda artik geceleri uykudan migde yanmasiyla uyanmaya basladim insallah faydasi olur seninde dayanamiacan sekilde olursa doktoruna sole cnm

Sağol canım 37-38 iyi yaa hakikaten inşallah 1 ayda kilo aldırıcı şeyler yedim yedim yemedim zayıf doğmaz inşallah. Maşallahı var inşallah doğana kadar da 1 kilo daha alır

ben de kilo alsın diye her gün düzenli olarak muz ceviz süt yoğurt yumurta kaşar peyniri yiyorum bakalım ne durumda olacak inşallah işe yarar bunlar

Aynen canım Amin... Aş ererken diyet yapmak fecii

Kızlar bende 29 haftalikken gitmiştim kontrole 1 hafta oldu ve bebeğim 1800grdi sizce nasıl

Kızlar kabızlığa süper çözüm buldum. hep anlatıyorlardı bunu gerçi ama ben ilk defa denedim bugün ve şükür geçti. kuru kayısıyı geceden sıcak suya ıslattım. ertesi gün yıkayıp kaynattım ve tanelerini robottan geçirdim. suyu ile karıştırıp bir şişeye koydum (şeker eklemedim) sabah 1 bardak içtim ve gün boyu rahatım eğer kabızlık kabusunuz oluyorsa sizin de bir deneyin. doğum zamanı da yapıp hastaneye götüreceğim o zor günlerde faydalı olacağına inanıyorum

Mahnezyumda kabızloğa ççzüm valla mis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…