5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bebişimizi gördük ama yüzünü elleri ile kapatmış göstermedi yüzünü kerata ya 1900 gram olmuş doktorlar iri bebek iri bebek diyor :)

maşallah Allah nazarlardan korusun canım sağlıkla kucağına al. benim ki de en baştan beri göstermiyor ve elleri yumruk şeklinde hep

kızlarr ne güzel çoğunuz bebişlerinizi görmüşssünüzz hepside sağlıklı kiloları harika toptan birer maşallah sizee nazar değmesinn :) benm 5 hafta oldu göremedim kızımı izin alamadım haftaya gidicem inş cok merak ediyorum bide şu 30lu haftalar gelmiyor sanki bi türlü

Geliyor tatlım hemen valla 7 hafyalıkkenki halimi düşünüyorum resmen :)

Geliyor tatlım hemen valla 7 hafyalıkkenki halimi düşünüyorum resmen :)
tabii öncesine bakınca nohut kadarlardı şimdi hepsi kocaman oldu allah bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin bnde göremedim diye midir bir sabırsızım bu ara birde izne cıkma hevesim var 32 olmuyor bana :)

Bebişimizi gördük ama yüzünü elleri ile kapatmış göstermedi yüzünü kerata ya 1900 gram olmuş doktorlar iri bebek iri bebek diyor :)
maşallah canım tombuk tombuk dogsun ne tatlı olurlar onlar gözun aydın
benımkı de yuzunu kapatmıstı hatta detaylıda dr sol lens ve dudak sonra ıncelebecek notu düştü
bebekler anne karnında ne pozısyonda çok sık dururlarsa doguncada öyle durmayı severlermış

Burçlar değişti diye bi yazı okumuştum benimki sırf bu yüzden yay değil de akrep olcak sanırım. Bi bak bakalım

o zaman benimkide iri tam olarak kaç hafta kaç günlük senin kuzu canım

ilgileri batsın ya inanki tak etti artık canıma ailesine bile kendini kullandırıyor yaaa çıldırmamak elde değil arkanı düşün çocuk yolda masraflar ihtiyaçlar var diyorum kışın boşta kalıyor bazen adam ben düşünüyorum diyor ama tık yok abisinin başına gelmeyen iş kalmadı adamın altında 50 milyar parası var düğünde karısı takmış takıştırmış kadın fors atıyor o zaman dile bile getirmedim dün çıkardım içimden tedavi gördüğüm sıra ilaç için nişan yüzüğümü sattım 2 sene olucak daha yüzüğümü almadı.ben dile getirmedikçe o daha habire aile de aile diyor kimse ailesini at demiyor ama evin içinde zorluğu çekende benim

Tunaydin kizlar bugun uyuyakalmisim 11 de uyandim saka gibi :))))dun hastane falan kosusturduk bizim kiz yoruldu galiba gece masallah sesi cikmadi :))))

Bizimki de öyle yapmıştı göstermedi yüzünü sıpa
Sorma ama meraktan ölüyor böldde insan Doktorum cok iyi Allahtan yatın yarından sonra müsait olursan istediğinde gel bakım vok merak ve tedirgin oluyorsan dedi :) belki giderim yarın

30 haftalık canım bugun bitti 30 haftamız
31. haftaya girdin yani.benimkide sana yakın gülüm dr dan kaynaklı olabilir bak bana özeldeki dr suyun az dedi daha 25. haftalıktan bu yana devlette ayrıntılıya aldılar 2 defa daha amnion sıvısı normal miktarda yazıyor o belki dr dan dr a fark ediyor da iri diyor

Ben 2 doktora gidiyorum ikiside özel canım diğer doktora da gecen hafta gitmiştim 1820 gram cıktı oda haftasına göre iri demişti 1 haftada 80 gtam almış demekki baştan beri biraz önde bizimkisi normalde 31 haftada 1600 en fazla 1700 gram oluyormuş

anladım canım benimkide 1 hafta önde gidiyor bu 1 haftalık farkın bir zararı yoktur inşallah

Slm kizlar...
Herkesin kontrolü iyi geçmiş çok sukur.
Bizim de şahaneydi
Peri kizim 1.730 gr olmuş, doktorumuz kilonuz haftasına göre ilerde dedi ve boyumuz da uzunmuş, cok sevindik
Öyle güzel pozlar verdik ı bakmaya doyamıyorum tontis ime..
Video da çekti verdi, ilk defa nst ye girdik. .. çok heycanlıydi...
Çok şükür herşey yolunda
Sonra bir güzel alışveriş yaptık ben meleğime ne alsam az geliyor, dunyalari almak istiyorum ona

Merhaba kızlar c.tesi gunu olan randevum iptal oldu p.tesiden sonra randevu alabilirsiniz dedi dr. asistanı. bütün sinirlerim tepemde. ben sizlere bişey sormak istiyorum ben 32 haftada çalışamaz raporu almak istiyorum buna göre bilgisi olan 31+6 damı raporu almam gerekiyor yoksa 32+6 damı ilk hamileliğimde 37 haftaya kadar çalışmıstım ama bu sefer çalışamayacağım. dr. çok sinirlendim 2-3 kere randevum hem iptal edildi hep banamı denk geliyor nedir hastanede olmayacağından dolayı bu kadın beni dogum yaptıramayacak diye korkuyorum. birde bu haftalarda dr. herhangi bir tahlil vb gibi bişey yapılıyormuydu. Hayırlısıyla zaman geçsede izine çıksam çok sıkıldım yoruldum.

Bugun bebişlerini gören arkadaslarım hepinizi tebrik ederim maşallahınız var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…