- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Bebişimizi gördük ama yüzünü elleri ile kapatmış göstermedi yüzünü kerataya 1900 gram olmuş doktorlar iri bebek iri bebek diyor :)
Saolasın tatlım neyseki artık 2 haftada bir gideceğizmaşallah Allah nazarlardan korusun canım sağlıkla kucağına al. benim ki de en baştan beri göstermiyor ve elleri yumruk şeklinde hep
tabii öncesine bakınca nohut kadarlardı şimdi hepsi kocaman oldu allah bir an önce kucağımıza almayı nasip etsin bnde göremedim diye midir bir sabırsızım bu ara birde izne cıkma hevesim var 32 olmuyor bana :)Geliyor tatlım hemen valla 7 hafyalıkkenki halimi düşünüyorum resmen :)
maşallah canım tombuk tombuk dogsun ne tatlı olurlar onlar gözun aydınBebişimizi gördük ama yüzünü elleri ile kapatmış göstermedi yüzünü kerataya 1900 gram olmuş doktorlar iri bebek iri bebek diyor :)
Burçlar değişti diye bi yazı okumuştum benimki sırf bu yüzden yay değil de akrep olcak sanırım. Bi bak bakalımKeşke akrep değilde başka burç olaydıı ahh keşkeeişin şakası neden böyle bi ön yargım var bilmiyorum ama bi arkadaşım akrepti ve fesattı sanırım onun için istemiyorum
Sağlıklı olsun yükselen burcu bakalım ne olacak? Onunda etkisi olacak inşallah
Bizimki de öyle yapmıştıBebişimizi gördük ama yüzünü elleri ile kapatmış göstermedi yüzünü kerataya 1900 gram olmuş doktorlar iri bebek iri bebek diyor :)
o zaman benimkide iri tam olarak kaç hafta kaç günlük senin kuzu canımBebişimizi gördük ama yüzünü elleri ile kapatmış göstermedi yüzünü kerataya 1900 gram olmuş doktorlar iri bebek iri bebek diyor :)
ilgileri batsın ya inanki tak etti artık canıma ailesine bile kendini kullandırıyor yaaa çıldırmamak elde değil arkanı düşün çocuk yolda masraflar ihtiyaçlar var diyorum kışın boşta kalıyor bazen adam ben düşünüyorum diyor ama tık yok abisinin başına gelmeyen iş kalmadı adamın altında 50 milyar parası var düğünde karısı takmış takıştırmış kadın fors atıyor o zaman dile bile getirmedim dün çıkardım içimden tedavi gördüğüm sıra ilaç için nişan yüzüğümü sattım 2 sene olucak daha yüzüğümü almadı.ben dile getirmedikçe o daha habire aile de aile diyor kimse ailesini at demiyor ama evin içinde zorluğu çekende benimiyi yapmışsın tutma içinde valla bız mı hamıleyız onlar mı hamıle bılemedım ben sankı can taşımıyıruz sımarıklık degıl bu benımkı de dun ıyıydı tetanozdan sonra ıshal oldum baktı hastayım ılgılendı ama daha hesaplaşma yapmadım
30 haftalık canım bugun bitti 30 haftamızo zaman benimkide iri tam olarak kaç hafta kaç günlük senin kuzu canım
Sorma ama meraktan ölüyor böldde insan Doktorum cok iyi Allahtan yatın yarından sonra müsait olursan istediğinde gel bakım vok merak ve tedirgin oluyorsan dedi :) belki giderim yarınBizimki de öyle yapmıştıgöstermedi yüzünü sıpa
31. haftaya girdin yani.benimkide sana yakın gülüm dr dan kaynaklı olabilir bak bana özeldeki dr suyun az dedi daha 25. haftalıktan bu yana devlette ayrıntılıya aldılar 2 defa daha amnion sıvısı normal miktarda yazıyor o belki dr dan dr a fark ediyor da iri diyor30 haftalık canım bugun bitti 30 haftamız
Semin ki kaç hafta oldu kilosu ne kadar ?o zaman benimkide iri tam olarak kaç hafta kaç günlük senin kuzu canım
Ben 2 doktora gidiyorum ikiside özel canım diğer doktora da gecen hafta gitmiştim 1820 gram cıktı oda haftasına göre iri demişti 1 haftada 80 gtam almış demekki baştan beri biraz önde bizimkisi normalde 31 haftada 1600 en fazla 1700 gram oluyormuş31. haftaya girdin yani.benimkide sana yakın gülüm dr dan kaynaklı olabilir bak bana özeldeki dr suyun az dedi daha 25. haftalıktan bu yana devlette ayrıntılıya aldılar 2 defa daha amnion sıvısı normal miktarda yazıyor o belki dr dan dr a fark ediyor da iri diyor
anladım canım benimkide 1 hafta önde gidiyor bu 1 haftalık farkın bir zararı yoktur inşallahBen 2 doktora gidiyorum ikiside özel canım diğer doktora da gecen hafta gitmiştim 1820 gram cıktı oda haftasına göre iri demişti 1 haftada 80 gtam almış demekki baştan beri biraz önde bizimkisi normalde 31 haftada 1600 en fazla 1700 gram oluyormuş
Maşallah kuzum iri olsun zayıf olsun sağlıklı olsun yeterki. Doğunca süpriz yapcak demekki anne babayaBebişimizi gördük ama yüzünü elleri ile kapatmış göstermedi yüzünü kerataya 1900 gram olmuş doktorlar iri bebek iri bebek diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?