5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Benim çok ayrıntılı bilgim yok yanlız çalışamaz raporunu dün verdi bana doktoRum.. hatta geç kalmışım öyle dedi

tüm kontrole gidem arkadasşarın gözü aydın darısı diğer herkese
işte çok deli bi gün valla bende bır an önce ızne ayrılmak ıstıyorum olaganustu hal uzatıldıgı ıcın durumlar bıraz sıkıntılı

devlet dairesi hastalık dogum vb. daha rahat olması gerek sanırım ama durumlar karısık olunca size rastladı maalesef. hayırlısıyla sizde çıkarsınız inşAllah problemsizce.

devlet dairesi hastalık dogum vb. daha rahat olması gerek sanırım ama durumlar karısık olunca size rastladı maalesef. hayırlısıyla sizde çıkarsınız inşAllah problemsizce.
inşallah eşim dün akşam bızım kız hem darbe tesebbusu hem olaganustu hal gördu baya hayat konusunda deneyımlı artık dedı:)

valla banada gelmıyor o haftalar yerımde sayıyorum sankı

aynısı bende de var inan ben gidip şunu alallım demesem bebk için bişey aldığımız yok ben dürtüyorum aldıgım cogu sey ınternet uzerınden zaten. sözde ailesi benı cok sever bızı evlendırıken babasının cektıgı bı kredı vardı nedense bunu odeyememısler aylardır bıze kıtledıler ama sorsan bı havalar bı havalar her tatılı fırsat bılıp ankara dısına cıkarlar ama cektıklerı kredıyı odeyemezler keyfe gelınce parada var enerjıde bıze yok bı tek bıkac hafta once acıllık oldum cok yorulmustum geldı baktı bıkac saat yemek yaptı o kadar sankı benım dogurdugum onların soyadını tasımayacak ama lafa söze geldımı magalda kül bırakmazlar

Allaha havale ettim gülüm ben beddua etmem ama Rabbim bana yaptığını görüyor seni Allaha havale ediyorum dedim bugün öğle molasında gelmiş şirinlik yapmaya çalışıyor aklı sıra oğlum sana iyi bakıyormu diyor öpmeye çalışıyor bilmem ne 2 canlı insanlarız böyle yapılır mı ya.bekarken böyle ana babamı olur derdi evlendi anası babası ailesi oldukız varya bu devirde kötü olan kazanıyor ya eltim kv me dünyanın hakaretini ediyor kv orda bişey yiyor o da b...k ye diyor kaynım bu gibi hakaretlerin çoğunu duyuyor ses etmiyor benimki süpermen sanki herşeylerine koşar kendini heder eder ama onlar kaynımdanda karısındanda it gibi korkar.helal etmiyorum ben eğer 1 kuruş dahi benden habersiz onlara gidiyorsa çocuğumun hakkını helal etmiyorum.

benım hem erke tarafından hem kendı aılemden cekıyorum annemde gelınden çok korkar oda anneme kötu davranır ama hıc ses edemezler herkesın gucu bana yetıyor zaten haftasonu tartısmamızında nedenı bıraz benım aılem. benım esımde bızım hakkımızı onlara yedırırı hıc hakkını aramazlar su halımde calısıyorum bana yazık demıyorlarda baskalrına dıyorlar ya ben sızın torununuzu tasıyorum karnımda sankı babamın evınden getırdım ınsan bı ılgılenır . kayınvalıdem bızım dugun hedıyesının ustune yattı daha ne dıyeyım evınde kullanmadıgı yoz baglamıs seylerı bana ıtelemeye kalktı neler var neler bıde görmüş geçirmiş okul okumus meslek sahıbı ınsanlar okumakla adam olunmuyor bende cok doldum

kızlar ınstagramda bı sayfa takıp edıyorum bu arada huzurludogum ısmınde 22-23 ekımde doguma hazırlık ve nefes calışmaları egıtımı varmıs ılgılenenlere duyurulur

bugün öğrendim 31+6 da da alsan 32 yazıyormuş 32+6 da da ama 32+6 da alırsan 32 yazınca fazladan 6 gün daha çalışman gerekiyormuş. 31+6 daha mantıklıymış. sanırım en doğrusu 32+0 da almak benimkide 32+2 ye denk geliyor

kızlar sizlere bi sorum olacak. benim bebiş buralarda okuduklarıma göre biraz zayıf. zayıf olsun sağlıklı olsun o sıkıntı değilde anne olarak kilo aldıracak besleyecek şeyler yemek istiyorum. her gece bardak bardak süt içmeye başladım, muz, ceviz,kaşar bunları tüketiyorum başka neler tüketmem lazım? bide şeker diyeti yapanlara neler yasak, neler şekeri yükseltiyor, bunu merakımdan ve o besinleri az tüketmek için soruyorum. bide çok şiştim, ödem var sanırım, tuzu azaltmaktan başka önerileriniz var mı?

Bi forumda erken doğum riski olan bi bayanın badem sütü içerek bebişini kilo aldırıdığını duymuştum günde bi bardak içmek gerekiyomus hatta bi araştır istersen canım

kv tarafında bir eşim okumuş kör cahiller eşim okumuşta nolmuş kaynımın yemediği halt yok cin gibi.ben bunu bilir bunu söylerim erkek eğer adam olamazsa kadın ne yaparsa yapsın ne kadar sıkıntıya katlansada boşşş.akıl olsa tedavi görürken karımın yüzüğünü sattım birine avuç açmadım ama onlar en en ufak bişeyde benden yemeğe çalışıyolar diye düşünmesi lazım kv eltimin korkusundan benim çocuğa bişey alamıyor dün söylüyorum annem yalan söylüyodur diyor anasına kötü desem abim kötü der öyle öyle geçiştiriyor.eltim kocasından para saklar ailesine götürr yedirir kaynımın arkasından iş çevirir ben kuruş saklamıyorum ondan ama şansım kör kocama yaranamıyorum.erkeğe beş parmağını mu et boşşş

anladım canım benimkide 1 hafta önde gidiyor bu 1 haftalık farkın bir zararı yoktur inşallah
Yok tatlım ama ben ısrarla normal istediğim içün endişeli doktor böle devam ederse benek 4 kg üst0ne cıkar ve normal doğuma alamam dedi her ikiside ama ben normal yapmak istiyorum

Bende sıkıntılarımı artık bu akşam paylaştım maddi manevi ilgisiz olduklarından dem vurdum hamileyken benimle ilgilenmeyen doğunca da bebegımle ilgilenmesinler dedim haklısın ama çok beklentiye girme o yğzden üzülüyorsun dedi al kocanı karşına konuş bu evin erkegı o sonuçta hamile halimizle bide maddı konuları mı düşünelim zaten yeterince sey düşünüyoruz her bebek rızkıyla gelir bunu biliyorum ama yinede dikkatli olmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…