5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ay okurken rahatladım canım benim yapamadığım her şeyi yapmışsın süper ya benimki de tek isim olarak babasının ismini koyacak hala ara ara kavga ediyoruz ve tabii 1 kuruş faydaları hala yok. 2 isim bile istemiyor eşim o derece. doğuma kadar bir şekilde ikna edemezsem kendi sevdiğim isimle çağırırım çocuğumu göbek adı derim herkese de öyle düşünüyorum. borçlar hafiflesin maaştan zırnık vermeme olayı benim de aklımda az burnu sürtmeli

Bende mesafe koyucam aman tatsızlık olmasın diye sustukca ıyıce enayı yerıne konmaya başlandık çok pis gaza geldim

Hayır yani çocuklar kendi imkanlarıyla bişiler yapmaya çalışıolar helal olsun elimizden geldiğince bizde yardım edelim demek yokk bide büyüklere sorulur diolar. Hakikaten nedir bu yaa. İyi yapmışsın para almakla isimde boşver yaa iki isim olunca istediğini söyle çocuğa sonuçta nüfus kağıdında ismi varmı var. Akıllılık yapmışsın canım. Bende bu akşam eşime yarın dolabın siparişini veriyosanız verin yoksa ben kendim gidip alıcam yeter babanı beklediği dedim, kp kalsa çocuk doğduktan sonra alıcakmışş saçmalığa bak, bende sert çıkıştım tabii baba ozaman alcaksan hiç alma ben bebek gelmeden en az bir ay önce herşeyini hazırlamak istiyorum sen bilirsin dedim, sonradan tamam tamam dedi hala tık yok işte. Eşimle kendi kendime tartıştım ben söylenirim eşim susar kavga edemiyoruz biz ağız tadıyla, kendim söylüyorum kendim daha fazla sinirleniyorum durum bu. Fazla küste kalmıyo benimle geldi öptü ısırdı falan barıştık yarın halledicem dedi bakalım nasıl olacaksa ??? Nokacak bilemiyorum hayırlısı diyorum artıkk

Valla tatlım kendileri bilir ben kp parayı verirken dedim sırf sizin gönlünüz olsun die 2. İsmi sizin adınızı veririm ama cocuguma yiğit denmesini istiyorım die yoksa alın paranızı geri dedim masanın üstüne koydum .bazen erkekleri tehdit etmek gerekiyor sanırım doğumamada annen gelip kalmasın annem gelicek zaten dedim oda annesine sölemiş 40 cıkana kadar annesimkalıcakmış die kv arada gelir görür gideriz bebeği dedi ses etmedim artık.Cok zıt olma sen söleme istemediklerini eşin sölesin annesine sen söylediğin zaman olayyy cok büyür eşini ikna et .Hamişsin sen azcık kullan hamişliğini istemediğin bi ismi beneğine koymak zorunda değilsin 9 ay sen taşıyorsın karnında

Benim eşimde evlendiğimizde öyleydi hele ilke hamiş aylarımda cıldırtıyordu beni kavga edemiyorduk 3. Ayımda ailen böle sen böle beni üzüyosun ben bu cocugu istemiyorum dedim aldırıcam dedim Babamı aradı hatta kendi babamı istemiyorum bebeğide kocamıda die herşeye karışıyordu annesi hemde iğne almadığı evde benim :) bi gün dediki burası benim oğlumun evi istediğim zaman gelirim dedim tapusu benim evin oğlunun nedden oluyor ev benim . Daha sonrada kaynana sus pus oldu ben daha ne dedimse torun göstermicem die küsmüyoda ses de etmiyor

Eşim kedi gibi onlara karşı hiç karşı gelemez ensesine vururlar lokmasını alırlar öyle yetiştirmişler onun kükremesi genelde bana oluyor ne hikmetse. bebeğin nüfus cüzdanı nasıl çıkarılıyor benden habersiz yapabilir mi hastanede?

Evet doğum belgesi ile yapabilir ama sende aynı nufus cuzdanı ile 2 gün sonra gidip beneğin ismini 2 dk değiştirebilirsin .:)

Bizim şu anda çakultıpı
aynı benimki bunların modeli böyle galiba

Yok canım yok biz 2 senedir evliyiz ağız tadıyla kavga edemiyorum. Annesi babası öle pek bişeye karışmazlar Allahtan. Aslında çok da problemim yok ama bukadar torun isteyipte hiç bişi yapmamaları sinir bozucu oluyo işte. Gerçi kv kendi kızına görümceme dahi bişi yapmamış almamış, kendi kızına yapmayan banamı yapçak?? Bakalım bebk beziydi falan isticem ama. En azından onu yapsınlar. Bende inatçıyımyaptırana kadar uğraşıcam. Bakalım eşimin ananesi kasımda amerikadan gelicek ne getirecek çok merak ediyorum, eğer bişi getirmez etmez ise yüzlerine vurucam. Bukadarmı hiç bişey haketmiyorum bebeğimde mi haketmiyo diye tavrımı belli edicem. Sus sus bi yere kadar.

Canım benim görümcenin kocasına araba alındı, evlerinde ne eksik olsa alır götürürler. çocuklarına bisiklet almış geçen yaz onu anlatıyordu kp gülerek.. hem de kızım sen hamilesin bi eksiğin var mı demeden. damada yaranmak daha önemli tabi gelin önemli değil nasıl olsa ya kaç çocuk olursa olsun yenisi daha kolay bulunuyor 2 çocuklu kıza damat bulmak daha zor zihniyet bu. seninkiler görümceye de yapmamış ama tabi o zihniyetin de değişmesi lazım gönül almak hoş davranmak o kadar zor olmamalı.

Aynen öle canım bana mesela bi emzik dahi veya biberon yada ayakkabı bile almış olsa içim bukadar acımazdı ama dükkanımda hepsi var hepsini ordan aldım ama dediğim gibi düşünce yok gönül almak yok. Ne diyeyim kendi kızına yapmayan elin kızına hiç yapmıyor iştee.

Evet doğum belgesi ile yapabilir ama sende aynı nufus cuzdanı ile 2 gün sonra gidip beneğin ismini 2 dk değiştirebilirsin .:)
aha bunu duyduğum iyi oldu bakalım o zaman gelsin en kötü öyle yaparım. bebeğimi hiç sevmediğim bir insanın adıyla çağırmak kabuslarıma giriyor geçen yine kabus gördüm tv kanalıyla röportaj yapıp anlatıyordum dertli dertli tam uyandım eşim işten gelmiş çemkirdim bi ton öyle rahatladım

çok tesekkurler canım. bende bugün randevu aldım 32+1 için inşAllah biran önce zaman gecer ve izinim başlar.

gülüm vermiyolar ama bari istemiyolar da bizimkiler vermiyor bide üstüne istiyolar.ancak kendi yağımızda kavruluyoruz onların külfetini çekmek zorunda değiliz kendi adıma konuşayım bizden yeyip eltime de akıtıyolar

kızlar benim miedem bulanıyor hemde çok fenaaa

Kızlar günaydınn, günaydın diyorum çünkü saat 5ten 8 e kadar uyuyamadım sonra bi güzel uyumuşum, saat 5 te uyandım bebişte bi hareketlenme olmadı saat 6 gibi kalbini dinledim atıyo az önceden beride göbeğimi anca sıkıştırınca hareket etti korkmaya başladım hiç bukadar sakin hatırlamıyorum bebeğimi. Acaba sırtımı bana dönük de hissedemiyorum, böyle giderse birde sağlık ocağına gitçem meraklandım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…