5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım bozma moralini benimki de 28. haftada 1 hafta önden gidiyordu doktorum geride kalmasındansa önden gitmesi daha iyi dedi. Bir de bak bu sitede hesaplayıcı var oraya son adet tarihini girip hesapla istersen normal ağırlık aralıkları var

http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_haftalarina_gore_agirlik.asp

lohusalığıda 40 gun hesapla öldü bizimkiler
Bizimki daha loğusalığı bilmiyoo 40 gün sürecek olduğundanda haberi yok belkide var ama konuşmadık hiçç en son 1ay önceydi sordum da seni bekliyorum sen istediğin zaman olur ben zorlamak istemiyorum diyo da halbuki korkuyo çocuğa bişi olcak diyee şunun şurasında 1-2 ay daha sabretçekler

acı gercegı öğrensın bır an önce en az 40 gun bıde
bızı bosayıp baskasını almasınlarda zaten hemılelıkte yedım adamın basını

Kızlar ben çok entrikalar a girmeden arada sürpriz yapıyorum. .. çok hoşuna gidiyor... şuana kadar normal seyrindeydi herşey. .. doğuma kadar da bir iki serpiştiririm Ohh mis

Bende logusa döneminde çok sıkıntı olmaz... gece uyku haram olacağı için her fırsatta uyumak isteyecektir :) bence aklına gelemeyecek bile

Kızlar ben çok entrikalar a girmeden arada sürpriz yapıyorum. .. çok hoşuna gidiyor... şuana kadar normal seyrindeydi herşey. .. doğuma kadar da bir iki serpiştiririm Ohh mis
Ben korkuyorum bizimki benden korkak bişey olursa sen benden bilirsin diyo

Biz hamileligin basindan beri bisey yapmioz kizlarr bunun lohusaligida var daha dusunun artik :)))))ben cok rahatimda bizimkindede mubarek ne sabir varmis adamin basindan beri giki cikmio masallah :))))
bizimde öyle bebek aşağıda olduğu için en başından beri birliktelik yasak.eşimde ğek oralı değil yeter ki sağlıklı olsun diyor hatta geçen haftaydı sanırım dr izin verseydi bile şu haline kıyamazdım dedi çok hoşuma gitti açıkçası.yavrumuz sağlıklı olsunda beklesinler işleri ne

Haklısın canım da artık doğumdan sonra söylerim, şimdiden kafasına takmasın bide bazen sırf başkasına bakmasın aklına başka şeyler gelmesin diye ben istiyorum eminmisin die 2 kere soruyo evet diyorum, olaya başlıyoruz adam tam seviniyo derken ya benim sol bacak kasılıyo ya belim ağrıyo yada göbeğimden dolayı hareket edemeyip sonunda vazgeçiyoo

Bizde son 2 haftadır yapmadıkmeşim grip die ama benim libido zaten yüksekti hamişlikle tavan yaptı
Maşallah canım maşallah benim hamile kalır kalmaz tabanlrdaydı kiii hamiş kalmadan önce ben herzaman isterdim eşimin istemesine fırsat bırakmazdım yazık adam o halimi özlüyo sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…