- 1 Ağustos 2015
- 499
- 565
- 23
Canım bozma moralini benimki de 28. haftada 1 hafta önden gidiyordu doktorum geride kalmasındansa önden gitmesi daha iyi dedi. Bir de bak bu sitede hesaplayıcı var oraya son adet tarihini girip hesapla istersen normal ağırlık aralıkları varKızlar şimdi kontrolden geldim, bebişin kilosunu biraz fazla buldu doktor (1760 gr - 40,6 cm) tekrar tokluk kan şekeri için kan verdim.
Halbuki 1 ay önce yapılan şeker testinden beri felaket dikkat ediyorum dedim doktoruma.
Canım istediği halde tatlılardan, hamur işlerinden, kızartmalardan uzak duruyorum. Tadımlık yiyorum çok canım istediğinde.
Çok moralim bozuldu.
Çok iyi canim korkulacak bişey yok.
lohusalığıda 40 gun hesapla öldü bizimkilerbiz son 3 ay yapmama kararı aldık benimki çok temkinli bebeğe bişey olmasın da biz sabrederiz diyorbenimki ne zaman isyan edecek merak ediyorum daha bunun doğum sonrası var çünkü.
lohusalığıda 40 gun hesapla öldü bizimkiler
acı gercegı öğrensın bır an önce en az 40 gun bıdeBizimki daha loğusalığı bilmiyoo 40 gün sürecek olduğundanda haberi yok belkide var ama konuşmadık hiçç en son 1ay önceydi sordum da seni bekliyorum sen istediğin zaman olur ben zorlamak istemiyorum diyo da halbuki korkuyo çocuğa bişi olcak diyee şunun şurasında 1-2 ay daha sabretçekler
teşekkürler canımevde canım aksam atarım
Bende logusa döneminde çok sıkıntı olmaz... gece uyku haram olacağı için her fırsatta uyumak isteyecektir :) bence aklına gelemeyecek bileacı gercegı öğrensın bır an önce en az 40 gun bıde
bızı bosayıp baskasını almasınlarda zaten hemılelıkte yedım adamın basını
Allah senden de razı olsun canım benimAllah razı olsun canım çok teşekkürler :)
Ben korkuyorum bizimki benden korkak bişey olursa sen benden bilirsin diyoKızlar ben çok entrikalar a girmeden arada sürpriz yapıyorum. .. çok hoşuna gidiyor... şuana kadar normal seyrindeydi herşey. .. doğuma kadar da bir iki serpiştiririm Ohh mis
Uyku başka o başka canımmmmBende logusa döneminde çok sıkıntı olmaz... gece uyku haram olacağı için her fırsatta uyumak isteyecektir :) bence aklına gelemeyecek bile
Hamilelikte yokluğunu çok hissetmeze logusa döneminde yorgunluk uykusuzluktan aklına gelmez diye düşünüyorum :) yine de varsayım çok emin değilim bundan tabiUyku başka o başka canımmmm
Ilk dogum olcak cnm insallah doktor daha dogumla ilgili bisey demedi cnmaaa evetilk doğum mu canım seninde normal bekliyorsun sanırım
bizimde öyle bebek aşağıda olduğu için en başından beri birliktelik yasak.eşimde ğek oralı değil yeter ki sağlıklı olsun diyor hatta geçen haftaydı sanırım dr izin verseydi bile şu haline kıyamazdım dedi çok hoşuma gitti açıkçası.yavrumuz sağlıklı olsunda beklesinler işleri neBiz hamileligin basindan beri bisey yapmioz kizlarr bunun lohusaligida var daha dusunun artik :)))))ben cok rahatimda bizimkindede mubarek ne sabir varmis adamin basindan beri giki cikmio masallah :))))
Utanmadım doktoruma whatuptan mesaj yazdımcinselliği kanaman ağrın vs hiç birşey yok diğer randevuna kadar devam edebilirsün dedi eşimi bekliyorum :) :) :)
Haklısın canım da artık doğumdan sonra söylerim, şimdiden kafasına takmasın bideacı gercegı öğrensın bır an önce en az 40 gun bıde
bızı bosayıp baskasını almasınlarda zaten hemılelıkte yedım adamın basını
Maşallah canım maşallah benim hamile kalır kalmaz tabanlrdaydıBizde son 2 haftadır yapmadıkmeşim grip die ama benim libido zaten yüksekti hamişlikle tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?