teşekkürler canım
Haklısın canım da artık doğumdan sonra söylerim, şimdiden kafasına takmasın bidebazen sırf başkasına bakmasın aklına başka şeyler gelmesin diye ben istiyorum eminmisin die 2 kere soruyo evet diyorum, olaya başlıyoruz adam tam seviniyo derken ya benim sol bacak kasılıyo ya belim ağrıyo yada göbeğimden dolayı hareket edemeyip sonunda vazgeçiyoo
Aynen yaa ilk 3 ay yasaktı sonra bi kere yaptık sadece ama sarmadıBiz hamileligin basindan beri bisey yapmioz kizlarr bunun lohusaligida var daha dusunun artik :)))))ben cok rahatimda bizimkindede mubarek ne sabir varmis adamin basindan beri giki cikmio masallah :))))
Aynen yaa ilk 3 ay yasaktı sonra bi kere yaptık sadece ama sarmadıbekliyoruz artık napalım
Bence sen yavaştan hazırla.. Sonra birden ağır gelmesin
Bende çok sıkıldım saçımın renginden boyundan, kilolu olmaktan, eski kıyafetlerimin içine sığamamaktanKızlar ben sac rengimden çok sıkıldım... boyatmak değişiklik yapmak istiyorum... Bir yandan da ha gayret az kaldık logusa daha bunalımlı geçer değişikliği ozaman à saklayalım diyorum...
Sizlerin fikirleri neler bu konuda?
Ayyy napçemmmm ben yaaaa
Bende çok sıkıldım saçımın renginden boyundan, kilolu olmaktan, eski kıyafetlerimin içine sığamamaktangeçsin gitsin bitsin hepsi bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum artık, tamda kışa geliyo kışın boyatsammı boyatmasammı bilemiyorum bende? Kararsızım
Aynen yaa ben rahat hareket etmyi özledim en çok. Lcw hamile pantalonlarından sıkıldım artıkAma en çok yavrum a sarılmak istiyirum... sağ salim kavuşalim insallah
Aynen yaa ben rahat hareket etmyi özledim en çok. Lcw hamile pantalonlarından sıkıldım artıkbacak ağrısı bel ağrısı istemiyorum artıkkk gerçekten kocamıda özledim az kaldı az kaldı diye adamı sakinleştiriyorumm şu 40 gün konusunuda atlatırsakk sorun yokk daa bu sefer özlemden dolayı 2. çocuk gelmesin 1, 5 senede 2 çocukk düşüncesi bile korkunçççç
Bencede yüreğine inmedenAyyy napçemmmm ben yaaaa
Hakkaten şaka maka oluyo böle şeyler 4 aylıkken tıp fak.gittiğimde bi kızla tanıştım bebeği daha 3 aylık kucağında ve 1,5 aylık hamileydiiAhahaa şaka bir yana da olmayacak birşey değil. .. bizim bebiş korkunurken oldu nasıl bir aşkla sevistiysek artık oyuzden kii olabilir aman dikkat diyorum. ..
40 günde az değil hee
Valla bence ben ihmal edildim :) ben çok istedim ama o istemiyor neymiş içerde bebek varmışSizleri okudukça eşimi ihmal mi ediyorum dusuncesi den sıyrıldım he.. masallah im varmış benim de
Hiç rahat durmamışim
Canım ben tam ombre yaptırmıştım hayrını göremeden hamile kaldım dip boyası yaptıramadım uzadııı uzadıı topluyorum artık mecburenKızlar ben sac rengimden çok sıkıldım... boyatmak değişiklik yapmak istiyorum... Bir yandan da ha gayret az kaldık logusa daha bunalımlı geçer değişikliği ozaman à saklayalım diyorum...
Sizlerin fikirleri neler bu konuda?
Valla bence ben ihmal edildim :) ben çok istedim ama o istemiyor neymiş içerde bebek varmış
Canım ben tam ombre yaptırmıştım hayrını göremeden hamile kaldım dip boyası yaptıramadım uzadııı uzadıı topluyorum artık mecburendoğumdan sonra lohusalık geçince boyatacağım tekrar işe başlarken de moral olur hem diye.
GünaydınGunaydinlar bu arada.... çok güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?