5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ay kızlar neler yazmışsınız bende bitek benim diyodum
Bende dün bu bebek doğunca nasıl koruncaz bunu bi çaresini bul dedim adam üstüme ceket atıyor hamile kalıyorum bir yıldır sürekli hamileyim yazık adama

Bence sen yavaştan hazırla.. Sonra birden ağır gelmesin

Kızlar ben sac rengimden çok sıkıldım... boyatmak değişiklik yapmak istiyorum... Bir yandan da ha gayret az kaldık logusa daha bunalımlı geçer değişikliği ozaman à saklayalım diyorum...
Sizlerin fikirleri neler bu konuda?

Biz hamileligin basindan beri bisey yapmioz kizlarr bunun lohusaligida var daha dusunun artik :)))))ben cok rahatimda bizimkindede mubarek ne sabir varmis adamin basindan beri giki cikmio masallah :))))
Aynen yaa ilk 3 ay yasaktı sonra bi kere yaptık sadece ama sarmadı bekliyoruz artık napalım

Bende çok sıkıldım saçımın renginden boyundan, kilolu olmaktan, eski kıyafetlerimin içine sığamamaktan geçsin gitsin bitsin hepsi bebeğimi kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum artık, tamda kışa geliyo kışın boyatsammı boyatmasammı bilemiyorum bende? Kararsızım

Ayyy napçemmmm ben yaaaa

Eşine sohbet doğumdan sonr

Aynen al benden de okadar... yaza kadar bekleyip bir renk patlatsam mi diye de düşünüyorum bazen..
Hamilelik beni dengesiz mi yaptı ne..
Kotlarimi özledim, koşmayı özledim. .. incelmek istiyorum... hoplayıp zıplamak istiyorummmmm yine coştu hormonlarimmm

Ama en çok yavrum a sarılmak istiyirum... sağ salim kavuşalim insallah
Aynen yaa ben rahat hareket etmyi özledim en çok. Lcw hamile pantalonlarından sıkıldım artık bacak ağrısı bel ağrısı istemiyorum artıkkk gerçekten kocamıda özledim az kaldı az kaldı diye adamı sakinleştiriyorumm şu 40 gün konusunuda atlatırsakk sorun yokk daa bu sefer özlemden dolayı 2. çocuk gelmesin 1, 5 senede 2 çocukk düşüncesi bile korkunçççç

Ahahaa şaka bir yana da olmayacak birşey değil. .. bizim bebiş korkunurken oldu nasıl bir aşkla sevistiysek artık oyuzden kii olabilir aman dikkat diyorum. ..
40 günde az değil hee

Ahahaa şaka bir yana da olmayacak birşey değil. .. bizim bebiş korkunurken oldu nasıl bir aşkla sevistiysek artık oyuzden kii olabilir aman dikkat diyorum. ..
40 günde az değil hee
Hakkaten şaka maka oluyo böle şeyler 4 aylıkken tıp fak.gittiğimde bi kızla tanıştım bebeği daha 3 aylık kucağında ve 1,5 aylık hamileydii Olmayacak şey değil

Canım ben tam ombre yaptırmıştım hayrını göremeden hamile kaldım dip boyası yaptıramadım uzadııı uzadıı topluyorum artık mecburen doğumdan sonra lohusalık geçince boyatacağım tekrar işe başlarken de moral olur hem diye.

Ya benn sık rofle den sonra artık sürekli dip boyayla gidecem dedim 3 defa yaptım. .. sonra hamile kaldım. .. saçım suan üç bölüm platin cırtlak sari ve kendi sac rengim kestane görme halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…