5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

inşallah canım hepimizin başlasın. ben çalışabilir raporu alacağım bide okulda doğrmaktan çok korkuyorum ya
inşAllah... bişey olmaz Allahın izniyle içini rahat tut sen yinede çok yorma kendini fırsat buldugunda boll bol dinlenmeye bak.

sana da geçmiş olsun canım benimm ben bebeğe zararı oldumu yada bebişe zarar mı geldi diye endişelendim.Allaha emanetler ya hayırlısıyla doğum haftamızı tamamlasaydık

kızlar bişey sorucam şimdi ALLAH kısmet ederse aralıkda doğurucaz ya benımkı aralık sonu acaba nufusa 2017 de gecırsem ne olur yasal bı sıkıntı varmı bılen varmı

yok canım olmuyor hastane doğum belgesiyle nufus cüzdanı çıkartılıyor.

Selam kızlar bugun bebek şekerlerini koymak için annem sepet yapma malzemesi alacak :) bitince resmini atarım size birde bir sorum var yakında doktora giden arkadaşlar doktor cinsellikle ilgili birşey söyledimi ?
Annişlerde olmasa yandık valla :)) canım doktora gittim geçen ama ben bişi sormadım oda söylemedi zaten. ama artık bişiler yapmıyoruz zaten erken doğum riskim var, eşimde tedirgin onun için bi süreliğine rafa kaldırdık

Geçmiş olsun canım bende dün sabah istifra ettim ama çok önemsemedim. Mide bulantısı ara ara oluyo ama aç karnına limonlu su ile kan ilacımı içiyorum sanırım midem artık kaldırmıyo. Umarım hiç bişey yoktur en kısa sürede kendine gelirsin.

Asyacım merhaba tecrübelisin diye sana sormak istedim bugün kan şekeri ölçümlerine başladım da sabah açlık 90 1.saat 134 2.saat 92 çıktı öğlen açlık 90 çıktı devam edeceğim ölçümlere de merak ettim çok sence Nasıl bu sonuçlar?

Selam kızlar bugun bebek şekerlerini koymak için annem sepet yapma malzemesi alacak :) bitince resmini atarım size birde bir sorum var yakında doktora giden arkadaşlar doktor cinsellikle ilgili birşey söyledimi ?
dr ılk 3 ay yasaklamıstı ıkılıye gıttıgımızde serbest dedı ama son haftalarda da benım kasık agrım oldugu ıcın otomatıkman durduk bıde enfeksıyon rıskı artıyor

Bende gecen ay gittiğimde doktor herşeyi yap demişti ama dün sormayı unuttum 8. Aydayız nettede son 3 ay önerilmez vs yazılmış şaşırdım :)
ben son doğuma yakın yapılırsadogum kolay gecer dıye okumustum gebelık egıtımlerınde soylemıslerdı kegel egzersızlerı dıye bı egzersız var sankı wc dekı gıbı ıdrarı tutat bırakır gıbı o bolgedekı kasları tutun bırakın demıstı son aylarda ya parmakla egzersız yapın yada esınızle yakınlasın secım sızın demıslerdı

doktorun oyle dedıyse doğrudur
ordan yazmak ıstemıstım pr yazmısım:)

kızlar cinsellik demişken bu kasık agrıları hanı sımdı hepımızde varya hemen hemen o yuzden yapmamak gerek dımı
bız daha bır yıllık evlıyız benım adam bır yıldır sureklı hamılesın dıyor adam isyanlarda

Çok iyi canim korkulacak bişey yok.

Sanada geçmiş olsun gülüm.bebis için korktum gulum

Kızlar şimdi kontrolden geldim, bebişin kilosunu biraz fazla buldu doktor (1760 gr - 40,6 cm) tekrar tokluk kan şekeri için kan verdim.
Halbuki 1 ay önce yapılan şeker testinden beri felaket dikkat ediyorum dedim doktoruma.
Canım istediği halde tatlılardan, hamur işlerinden, kızartmalardan uzak duruyorum. Tadımlık yiyorum çok canım istediğinde.
Çok moralim bozuldu.

Eklentiler

• 20161006_152611.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 25
biz son 3 ay yapmama kararı aldık benimki çok temkinli bebeğe bişey olmasın da biz sabrederiz diyor benimki ne zaman isyan edecek merak ediyorum daha bunun doğum sonrası var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…