Selam kızlar bugun bebek şekerlerini koymak için annem sepet yapma malzemesi alacak :) bitince resmini atarım size birde bir sorum var yakında doktora giden arkadaşlar doktor cinsellikle ilgili birşey söyledimi ?
gunaydın kızlar
bı arkadasım en ıyı kaynana ölü kaynana demişti şimdi o aklıma geldi
Bende gecen ay gittiğimde doktor herşeyi yap demişti ama dün sormayı unuttum 8. Aydayız nettede son 3 ay önerilmez vs yazılmış şaşırdım :)Hiç aramızda konusu geçmedi... ilk aylarda konuşmuştuk en son... hErsek yolunda dediğine göre sorun olmaz diye düşünüyorum. ..
Ben yaptım sepet alıp süsledik, fakat resim atamiyorum
gecmıs olsun canım ıdrarla bırlıkte gaıta tahlılı de ısteseymıs keske prdan anlasılır bıde kan degerlerıne bakılsaydı crp dıye bı test var vucuttakı enfeksıyonu belırtırkızlar istifra ettim hemde çok kötü eşimi aradım geldi acile götürdü polikliniğe sevk ettiler reflün varmı falan diye sordu sonra ultrason yaptı bebeğin normal görünüyor dedi 33 haftalık olmuş dedi bizimki 1 hafta önden gidiyor.yediğin bişey dokunmuş olabilir dedi tahlil falan istedi ama yaptırmadım idrar tahlili yapalım bir dedi idrarla mide ne alaka.dahiliyeye git bir miden için bebeğin iyi dedi midem hala bulanıyor ama
çok teşekkürler canım tüm sorduklarıma teker teker cevap vermişsin Allah razı olsun. suda içiyorum aslında2,5-3 litre ama daha çok özeneyim o zamanCanım sabahları 2şer yumurta ve her öğünde 1 kase yoğurt da eklersen süper olur yediklerin çok iyi kilo aldıran şeyler. şeker diyeti yapıyorum beyaz ekmek hamur işi kızartma tatlı olan her şey her türlü meyve suyu asitli içecek (maden suyu hariç) light ürünler de dahil ve aşırı yağ yasak. sütü yoğurdu da yağsız alıyorum. ödem atmak için de 3 lt civarı su içebilirsin işe yarar.
benım solda olur o dedıgın batma gıbı agrı ayaklarını yukarı uzatarak bı 10 dk yatma sansınvarsa dene bana doktorum rahım buyuyor demıstıkızlar sağ kasığımda batma var dünden beri gecmişti tekrar basladı sabahtan oyle asırı bi agrı yok ama yürüdkçe batıyo agrıyo dayanılmıcak sekilde değil ama geçmiyorda bi türlü normalmidir yada yasayan oldu mu ne yapmak lazım btn gün sandalye tepesindeym acaba ondan mı oluyo kafam karıstı
inşallah canım hepimizin başlasın. ben çalışabilir raporu alacağım bide okulda doğrmaktan çok korkuyorum yaçok tesekkurler canım. bende bugün randevu aldım 32+1 için inşAllah biran önce zaman gecer ve izinim başlar.
anca akşama canım işteyim eve gidince yapayımbenım solda olur o dedıgın batma gıbı agrı ayaklarını yukarı uzatarak bı 10 dk yatma sansınvarsa dene bana doktorum rahım buyuyor demıstı
eşim dost kitabevınden almısNerden aldin cnm
rahım buyumesındendır o için ferah olsun ben ondan dolayı acıle gıtmıstım herseye bakıldı dr kanama olursa yada dınlenme halınde de gecmeyen agrın olursa gel demıstıanca akşama canım işteyim eve gidince yapayım
o crp testini 2 kere yaptılar 2 sinde de yüksek çıktı ama o zaman dr demişti ki ayağını burksan bu crp yükselir ona çok fazla kafayı takma dediği için umursamadım geri.üstü açık yatmışım gece eşim ondanda olabilir kaç kez üstünü kapattım sen geri açtın dedi.pr dediğin ne gülümgecmıs olsun canım ıdrarla bırlıkte gaıta tahlılı de ısteseymıs keske prdan anlasılır bıde kan degerlerıne bakılsaydı crp dıye bı test var vucuttakı enfeksıyonu belırtır
Çok sağol canım iş yerim sıkıntılı ha deynce doktora gdemrm acile de hic gidesim yok içim rahatladı en azndan bi nebzerahım buyumesındendır o için ferah olsun ben ondan dolayı acıle gıtmıstım herseye bakıldı dr kanama olursa yada dınlenme halınde de gecmeyen agrın olursa gel demıstı
kızlar istifra ettim hemde çok kötü eşimi aradım geldi acile götürdü polikliniğe sevk ettiler reflün varmı falan diye sordu sonra ultrason yaptı bebeğin normal görünüyor dedi 33 haftalık olmuş dedi bizimki 1 hafta önden gidiyor.yediğin bişey dokunmuş olabilir dedi tahlil falan istedi ama yaptırmadım idrar tahlili yapalım bir dedi idrarla mide ne alaka.dahiliyeye git bir miden için bebeğin iyi dedi midem hala bulanıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?