kızlar ben şampuana karar veremedim ne alacaksınız sizler bebek için
Bende normal dogum olsun istiorum cnm carsamba kontrolum var doktora bi sorcam bakalim ne diecekbenimde demedi daha ama ben normal istiyorum ya o yüzden dedim tarihte 40 haftaya göre hesaplıyoruz ya
ben ilk dönemde sampuan kullanmayı düşünmüyorum gerek var mı sizce kızlarkızlar ben şampuana karar veremedim ne alacaksınız sizler bebek için
valla bilmiyorum canım kullanmadan oluyor mu sadece suyla mı yıkayacaksınben ilk dönemde sampuan kullanmayı düşünmüyorum gerek var mı sizce kızlar
evet sadece suyla yıkayayım dıyorum poposu ıcın belkı sabun kullanırım çok hassas tenlerı bende bıraz arastırdım her markada şikayeti olan bır suru ınsan var sıkayetsız bır urun bulamadımvalla bilmiyorum canım kullanmadan oluyor mu sadece suyla mı yıkayacaksın
haklı olabilirsin de ne bileyim temizlenmez gibi geliyor, kendimize her banyoda 2 şer defa şampuanlanıp, sabunlanınca. belki de sadece alışkanlıktan öyle geliyorevet sadece suyla yıkayayım dıyorum poposu ıcın belkı sabun kullanırım çok hassas tenlerı bende bıraz arastırdım her markada şikayeti olan bır suru ınsan var sıkayetsız bır urun bulamadım
Benimde tam tersi oldu nedenseMaşallah canım maşallah benim hamile kalır kalmaz tabanlrdaydıkiii hamiş kalmadan önce ben herzaman isterdim eşimin istemesine fırsat bırakmazdım yazık adam o halimi özlüyo sanırsam
32. haftada ne tahlili yapılıyormuş canımMerhaba kızlar hayırlı cumalar.
Kendi dr. kontrolum iptal oldugundan bugun devlet hastanesine gittim çok tatlı bir dr denk geldim bebişim gayet iyiymiş çok şükür rabbime 1451 gr olmus ve boyu 41 cm dedi maşallah içim rahatladı 32 haftaya kadar yapılcak tahlil vb yokmuş inşAllah kendi dr. 32 hafta çalışamaz raporumu alıcam ve dinlenicem çok ihtiyacım var
Rabbim cümlemize hayırlısıyla, sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamımızı nasip etsin :) Amin...
bende öyleyım hergun dus alıyorum bıde calısıyoruz herkesın kullandıgı wclerı kullanıyoruz enfeksıyon kapmamak için mecbur kullanıyoruz ama bende bulamadım her markanın sıkayetınde alerjı yaptıgı yada zararlı kımyasal oldugu yazılıyorhaklı olabilirsin de ne bileyim temizlenmez gibi geliyor, kendimize her banyoda 2 şer defa şampuanlanıp, sabunlanınca. belki de sadece alışkanlıktan öyle geliyor
evet canım bakalım araştıralım sebamed dediler göz yakıyormuş dalin zaten konak vs yapıyormuş tek tek hepsine bakayım bari. mustelaya ve chicco ya bakacağım şimdibende öyleyım hergun dus alıyorum bıde calısıyoruz herkesın kullandıgı wclerı kullanıyoruz enfeksıyon kapmamak için mecbur kullanıyoruz ama bende bulamadım her markanın sıkayetınde alerjı yaptıgı yada zararlı kımyasal oldugu yazılıyor
evet canım bakalım araştıralım sebamed dediler göz yakıyormuş dalin zaten konak vs yapıyormuş tek tek hepsine bakayım bari. mustelaya ve chicco ya bakacağım şimdi
Ben unibaby aldım canım bakalım denicem çoğu atkadaşım memnundu.kızlar ben şampuana karar veremedim ne alacaksınız sizler bebek için
Ben chicco aldım. . Kokusu mis tavsiye ederimkızlar ben şampuana karar veremedim ne alacaksınız sizler bebek için
Kac haftalik dogum oldu canim.ya benimde ozel bolgede icten ice agri var kasilma galiba cok korkuyorummKızlar meraba...
Çok yoğun bir gün geçirdim, eve yeni girdim..
Eltilerimin ikisi de hamile idi..
Her birimizin arasın da 15 gun ve ya 3 hafta var...
Bugün bir eltim sancı ile hastaneye gitti, doğuma aldılar. ..
Bende hemen yanına gittim tabi, nasıl heyecanlandım elim ayağım tutmadı. .. sanırım anı oldu ondan ve hamileligin verdiği hassasliktan olmalı. ..
Bebegirişi görür görmez öyle ağladım ki maşallah Allah korusun içim gitti resmen...
Şimdi ikisi de iyi bu gece hastane de yatacaklar, sezeRyan ile doğum oldu...
Allah hepimize bebisleimizi kucağımiza almayı nasip etsin insallah
37. Hafta suan... dünde sancıları oldu bugun artmış açılması olmuş.. normal doğum istemediği için direk sezeryan a aldilarKac haftalik dogum oldu canim.ya benimde ozel bolgede icten ice agri var kasilma galiba cok korkuyorumm
Canim bende chicco aldım ama ablam da sebamed kullandı oda memnundukızlar ben şampuana karar veremedim ne alacaksınız sizler bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?