5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar bişey rica edicem
bı yakınım yenı dogum yaptı calıştııgım hastanede sarılıktan dolayı kuvezdo kaldı bende o vesileyle biliyrum 23 haftalık dogan 500gr bı bebıs varmıs yogun bakımda ismi cismi ne bilmiyorum drlar yasatmaya calışıyor hamılelerın duası kabul olurmus mubarek gunde bu bebıs ıcın bı dua edermısınız

valla bilmiyorum canım kullanmadan oluyor mu sadece suyla mı yıkayacaksın
evet sadece suyla yıkayayım dıyorum poposu ıcın belkı sabun kullanırım çok hassas tenlerı bende bıraz arastırdım her markada şikayeti olan bır suru ınsan var sıkayetsız bır urun bulamadım

evet sadece suyla yıkayayım dıyorum poposu ıcın belkı sabun kullanırım çok hassas tenlerı bende bıraz arastırdım her markada şikayeti olan bır suru ınsan var sıkayetsız bır urun bulamadım
haklı olabilirsin de ne bileyim temizlenmez gibi geliyor, kendimize her banyoda 2 şer defa şampuanlanıp, sabunlanınca. belki de sadece alışkanlıktan öyle geliyor

32. haftada ne tahlili yapılıyormuş canım

haklı olabilirsin de ne bileyim temizlenmez gibi geliyor, kendimize her banyoda 2 şer defa şampuanlanıp, sabunlanınca. belki de sadece alışkanlıktan öyle geliyor
bende öyleyım hergun dus alıyorum bıde calısıyoruz herkesın kullandıgı wclerı kullanıyoruz enfeksıyon kapmamak için mecbur kullanıyoruz ama bende bulamadım her markanın sıkayetınde alerjı yaptıgı yada zararlı kımyasal oldugu yazılıyor

evet canım bakalım araştıralım sebamed dediler göz yakıyormuş dalin zaten konak vs yapıyormuş tek tek hepsine bakayım bari. mustelaya ve chicco ya bakacağım şimdi

Canım ben mustela aldım kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar...
evet canım bakalım araştıralım sebamed dediler göz yakıyormuş dalin zaten konak vs yapıyormuş tek tek hepsine bakayım bari. mustelaya ve chicco ya bakacağım şimdi

kızlar belediyenın verdıgı yenı dogan sepetlerı ıle ılgılı bılgısı olan var mı

Kızlar meraba...
Çok yoğun bir gün geçirdim, eve yeni girdim..
Eltilerimin ikisi de hamile idi..
Her birimizin arasın da 15 gun ve ya 3 hafta var...
Bugün bir eltim sancı ile hastaneye gitti, doğuma aldılar. ..
Bende hemen yanına gittim tabi, nasıl heyecanlandım elim ayağım tutmadı. .. sanırım anı oldu ondan ve hamileligin verdiği hassasliktan olmalı. ..
Bebegirişi görür görmez öyle ağladım ki maşallah Allah korusun içim gitti resmen...
Şimdi ikisi de iyi bu gece hastane de yatacaklar, sezeRyan ile doğum oldu...
Allah hepimize bebisleimizi kucağımiza almayı nasip etsin insallah

Kac haftalik dogum oldu canim.ya benimde ozel bolgede icten ice agri var kasilma galiba cok korkuyorumm

Kızlarlar burun akıntısı için önerisi olan varmı resmen burnumhem tıkalı hemde akıyor ballı limon içtim ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…