dün ayaklarımın altı yanıyordu gece inanki korkudan şekerimi ölçmedim ben elimden geleni yapıyorum yani bide hamileyken insanın kendini frenlemesi çokkk zorrBütün ağrıları şikayet etmeden cekebiliyorum da beni en çok üzen yoran bu diyet diyet diyetbuna da şükür ne diyelim
Hem de ne zor canım ya hayattan soguyorum bazen. Başka hamilelere bakıyorum tek sorunları park yatak mi alsak mobilya mi alsak onu mu alsak bunu mu alsak. Ne güzel dertleri var diyorum.dün ayaklarımın altı yanıyordu gece inanki korkudan şekerimi ölçmedim ben elimden geleni yapıyorum yani bide hamileyken insanın kendini frenlemesi çokkk zorr
Normalde de seker vardi ya bende hamilelikten oncede ayniydi bende.cok cektim sekerden halada cekiyorum.bunada sukur yapilacak tek sey diyet morali yuksek tutmak.tokluk sekerin kac cikiyor benim 200 lere cikiyo bazenHem de ne zor canım ya hayattan soguyorum bazen. Başka hamilelere bakıyorum tek sorunları park yatak mi alsak mobilya mi alsak onu mu alsak bunu mu alsak. Ne güzel dertleri var diyorum.
Anladım canım allah kolaylik ve şifa versin. Diyet dışına çıktığım zaman benim de 170 180 çıktığı oldu. Ama diyetimde her öğünde 3 dilim ekmek olmasına rağmen çoğu zaman hiç yemiyorum çünkü yiyince de bazen yüksek çıkıyor ister istemez morali bozuluyor insanın.Normalde de seker vardi ya bende hamilelikten oncede ayniydi bende.cok cektim sekerden halada cekiyorum.bunada sukur yapilacak tek sey diyet morali yuksek tutmak.tokluk sekerin kac cikiyor benim 200 lere cikiyo bazen
Normalde de seker vardi ya bende hamilelikten oncede ayniydi bende.cok cektim sekerden halada cekiyorum.bunada sukur yapilacak tek sey diyet morali yuksek tutmak.tokluk sekerin kac cikiyor benim 200 lere cikiyo bazen
Anladım canım allah kolaylik ve şifa versin. Diyet dışına çıktığım zaman benim de 170 180 çıktığı oldu. Ama diyetimde her öğünde 3 dilim ekmek olmasına rağmen çoğu zaman hiç yemiyorum çünkü yiyince de bazen yüksek çıkıyor ister istemez morali bozuluyor insanın.
Aynı sahneyi yasamisiz canım ben de bugun balkabağı görüp iç geçirmiştimBeni anlayan birileri daha var şükür ki...kızlar bende çok yoruluyorum Allah'ıma isyan etmiyorum ama bu diyet beni çok zorluyor bugün kabak gördüm markette resmen iç geçirerek baktım "balkabakları çıkmış" diye...Allah yardımcımız olsun...benim de tokluk 158 e çıkıyor bazen çok canım sıkılıyor...benim 2 dilim ekmek her öğünde sadece çavdar ye dedi diyetisyen onu bile yemiyorum özellikle akşamları
Normalde de seker vardi ya bende hamilelikten oncede ayniydi bende.cok cektim sekerden halada cekiyorum.bunada sukur yapilacak tek sey diyet morali yuksek tutmak.tokluk sekerin kac cikiyor benim 200 lere cikiyo bazen
Beni anlayan birileri daha var şükür ki...kızlar bende çok yoruluyorum Allah'ıma isyan etmiyorum ama bu diyet beni çok zorluyor bugün kabak gördüm markette resmen iç geçirerek baktım "balkabakları çıkmış" diye...Allah yardımcımız olsun...benim de tokluk 158 e çıkıyor bazen çok canım sıkılıyor...benim 2 dilim ekmek her öğünde sadece çavdar ye dedi diyetisyen onu bile yemiyorum özellikle akşamları
İyi tarafından bakmaya çalışın madem... hem çok kilo almazsınız. .. ben kendimi frenliyemiyorum çok pişman oluyorum sonra
Teşhis konduğunda çok üzülüp ağlamıştım doktorum da "iyi tarafından bakalım çok az kilo alacaksınız" demişti 3 haftada 500 gr aldım 400 gr.ını Bebek almış örneğin...günde 3 km de yürümeye çalışıyorum...
Evet gulum annemden almisim bu hastaligi.ne kadar dikkat etsemde sinire bagli da yukseliyor.hep diyorum ya illet bir hastalik.Rabbim sagsaglim nasp etsin yavrumuzu ya uykularim kaciyor cogu kez.Allaha emanetlerÇok çok dikkat et canım. .. şeker gerilemiyor malesef.. aile de varmıydi?
Canım duruş pozısyonundan agrıyabılır cok mu synı sekilde durdunKızlar ya sağ gögüs altı o kadar acıyor ki sizdede varmı ?
ya hele bu çoluklu çocuklu kadınların kıskanması ne ola ki canım ben de anlamıyorum onu. görümcem daha yazın bana laf sokmaya çalışıyordu milletin içinde ''iyi ki gençken doğurmuşum 30unda doğuranlar var bir de o yaşta'' falan diyerek. Orada onu aşağılayabileceğim milyon tane sebep varken sustum sırf eşimin hatırına. Allah'ın verdiğiyle övünmek de nedir ya, Allah'ın vermediğini kınamak ne demek? ne cesaret?ancak akşam yemeğimi yapabildim hiçbişey yapamadım.keşke yapsaymışım milletin boş konuşmasını çektim gülüm yaa.zaten hormonlar tavan bide böyle 4 5 çocuk doğurmuş kadınlar kıskançlık hasetlik yapıyor ya kafasını yere sürüp kıvılcım çıkarasım geliyor resmen
Bayramda baklavaları görünce gözlerim doluyordu şimdi de aşure görünce fenalaşıyorumBeni anlayan birileri daha var şükür ki...kızlar bende çok yoruluyorum Allah'ıma isyan etmiyorum ama bu diyet beni çok zorluyor bugün kabak gördüm markette resmen iç geçirerek baktım "balkabakları çıkmış" diye...Allah yardımcımız olsun...benim de tokluk 158 e çıkıyor bazen çok canım sıkılıyor...benim 2 dilim ekmek her öğünde sadece çavdar ye dedi diyetisyen onu bile yemiyorum özellikle akşamları
Ah canım öyle malesef biliyorum... benim babamda şeker hastası. .. Allah korusunEvet gulum annemden almisim bu hastaligi.ne kadar dikkat etsemde sinire bagli da yukseliyor.hep diyorum ya illet bir hastalik.Rabbim sagsaglim nasp etsin yavrumuzu ya uykularim kaciyor cogu kez.Allaha emanetler
Nasıl bir bosbogazlik bu... hadsizlik... 30 unda ne varmış ki.. sinir oldumya hele bu çoluklu çocuklu kadınların kıskanması ne ola ki canım ben de anlamıyorum onu. görümcem daha yazın bana laf sokmaya çalışıyordu milletin içinde ''iyi ki gençken doğurmuşum 30unda doğuranlar var bir de o yaşta'' falan diyerek. Orada onu aşağılayabileceğim milyon tane sebep varken sustum sırf eşimin hatırına. Allah'ın verdiğiyle övünmek de nedir ya, Allah'ın vermediğini kınamak ne demek? ne cesaret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?