5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bugun sana ıse yarın ona yada onun esıne insanla neden bu kadar düşüncesiz bende sırf bu yuzden 32 gelsın ayrılayayım dıyorum

bugun sana ıse yarın ona yada onun esıne insanla neden bu kadar düşüncesiz bende sırf bu yuzden 32 gelsın ayrılayayım dıyorum

bilmiyorum canım ya nasıl düşüncedeler bi de 40 a yakın memur olmuş şehit yakını. bana saygın yoksa şehidine olsun saygın ya. kadında mantık para versinler ben oturayım. 32 de ayrılırsam sonrasında bebeğim için zor olacak ya. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

napıyorsunuz hanımlar.vitamin ilaçları bitmişti sağlık ocağına gidip yazdırdım 2 adımlık yol bitmedi sanki yaa.evi şöyle bir toplamam lazım ama kolumu kıpırdatacak halim yokk

napıyorsunuz hanımlar.vitamin ilaçları bitmişti sağlık ocağına gidip yazdırdım 2 adımlık yol bitmedi sanki yaa.evi şöyle bir toplamam lazım ama kolumu kıpırdatacak halim yokk
Ütü yapıyorum ben de ama ayakta duracak halim yok

ay bu insanlar beni de sinir ediyor. geçenlerde 6 aylık hamileyken herkes aa hamile misin maşallah vs diyor çok iyi görünüyorsun diyor, ordan yengem şişmişsin diyor. olabilir dedim. kilo almışsın diyor. aldım tabi hamileyim dedim. ayy annemle konuşuyoruz sonra annemde diyor ben hamileyimde kilo aldım sen neden böylesin deseydin diyor

Kizlar ben de pazartesiden beri yorgunum asure yapildi halilar yikamaya verilmisti ev temizlendi amsabah hastane kosusturmasi aksama halilar serilcek ve ben pert daha mutfak temizlencek esim pazar guni beraber yapariz dedi daha kizimin kiyafetlerini yikayamadim bu gidisle hafta icine kaldi kizin hazirliklari

Aslında çok basit işler ama artık gözümde büyüyor resmen hepsi işkence gibi gelmeye başladı artık. Dün akşam oturdum ağladım zaman geçsin doğsun artık diye

Aslında çok basit işler ama artık gözümde büyüyor resmen hepsi işkence gibi gelmeye başladı artık. Dün akşam oturdum ağladım zaman geçsin doğsun artık diye
Ben de aynı durumdayım canım bir an önce doğsun istiyorum. ağır hasta gibiyim yürüyemiyorum yatamıyorum nefes alamıyorum.. sağlıklı günleri özledim iyice

Halimize çok şükür bin şükür ama bu kadar zorlanacagımı hiç düşünmemiştim
Bende canım bende bukadar zor olacağını tahmin etmemiştim Dün gece bende ağladım bacağım çok ağrıdığı için bıktım artık bitsin bu ağrı diye ama sonra çok vicdan azabı çektim, sanki bebeğime bıktım demiş gibi oldum diye hissettim bide öyle üzüldüm. Bugün durup durup seviyorum dayanıcam senin için die okşuyorum onu. İnşallah geçicek bu günlerde her zorluğun arkasında bi mutluluk var ve bu mutluluk bizim canımız

doğru demiş yarım saat oldu benim yengemde kalkmış milletin içinde diyorki dünya ayağa kalksa sen normal doğum yapamazsın şeker hastasısın.dedim ki çocuğum sağlıklı doğsunda ha sezeryan ha normal ne fark eder.kendide sezeryan yaptı ilki normal di kadın normal doğumu sanki üstünlükmüş gibi savunuyor.dedim o zaman dünyadaki bütün şeker hastaları sezeryan mı yaptı.benim annem şeker hastasıymış ne insülin kullanmış ne bişey 26 yıl önce normal doğurmuş beni.kadına anlatmak mümkün değil yaa kapatmış kendini dış dünyaya

bosver valla koy gitsin
ancak akşam yemeğimi yapabildim hiçbişey yapamadım.keşke yapsaymışım milletin boş konuşmasını çektim gülüm yaa.zaten hormonlar tavan bide böyle 4 5 çocuk doğurmuş kadınlar kıskançlık hasetlik yapıyor ya kafasını yere sürüp kıvılcım çıkarasım geliyor resmen

Bugün ilk defa farklı ağrılar hissediyorum.hayra çıksın ins.besigimiz dışında hiç bir hazırlık tamam değil. Yavrularimiz zamanında gelir ınş hayırlı bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…