kan basıncımız değiştiği için hayatım tansıyon problemın varmıydıGünaydın kizlar...
Sabah yoğun bir baş donmesiyle kalktım, eşim tuttu ellerimden yine döndü oturdum kalktım düzelene kadar... ama suan iyiyim
bugun sana ıse yarın ona yada onun esıne insanla neden bu kadar düşüncesiz bende sırf bu yuzden 32 gelsın ayrılayayım dıyorumyanımda beraber çalıştığım kişi biraz beni düşünse son 3 haftaya kadar çalışmak isterim ama bencil biribenim onu idare ettiğimin yarısı kadar idare etse işe yarar ama nerde şuan bilmiyorum canım ya durumumuz ne gösterecek önümüzü görmeden bişey demek istemiyorum
bugun sana ıse yarın ona yada onun esıne insanla neden bu kadar düşüncesiz bende sırf bu yuzden 32 gelsın ayrılayayım dıyorum
bilmiyorum canım ya nasıl düşüncedeler bi de 40 a yakın memur olmuş şehit yakını. bana saygın yoksa şehidine olsun saygın ya. kadında mantık para versinler ben oturayım. 32 de ayrılırsam sonrasında bebeğim için zor olacak ya. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun[/QU
Allah tüm hamilelerin özelliklede çalışmak zorunda kalan hamilelere yardım eder inşallah çok zor gercekten gıtsen bı turlu gıtmesen bı turlu
Ütü yapıyorum ben de ama ayakta duracak halim yoknapıyorsunuz hanımlar.vitamin ilaçları bitmişti sağlık ocağına gidip yazdırdım 2 adımlık yol bitmedi sanki yaa.evi şöyle bir toplamam lazım ama kolumu kıpırdatacak halim yokk
ay bu insanlar beni de sinir ediyor. geçenlerde 6 aylık hamileyken herkes aa hamile misin maşallah vs diyor çok iyi görünüyorsun diyor, ordan yengem şişmişsin diyor. olabilir dedim. kilo almışsın diyor. aldım tabi hamileyim dedim. ayy annemle konuşuyoruz sonra annemde diyor ben hamileyimde kilo aldım sen neden böylesin deseydin diyorbu insanlar dengesiz ya kapı komşumu gördüm biraz önce asya yüzün mü şişmiş kilo mu aldın diyoyok canım 8 aylık hamileyim ondan olabilir mi acaba dedim bir laf ordan bir laf burdan içim soğumadı kendi hamileliğiyle ilgili bişey dedi bende yok canım sen kesin çağla şikel gibi doğum yapmışsındır 90 60 90 dedim zorla kendini bozdurdu ayy tutamadım içimde beyin yoksunu yaa.
Aslında çok basit işler ama artık gözümde büyüyor resmen hepsi işkence gibi gelmeye başladı artık. Dün akşam oturdum ağladım zaman geçsin doğsun artık diyeKizlar ben de pazartesiden beri yorgunum asure yapildi halilar yikamaya verilmisti ev temizlendi amsabah hastane kosusturmasi aksama halilar serilcek ve ben pert daha mutfak temizlencek esim pazar guni beraber yapariz dedi daha kizimin kiyafetlerini yikayamadim bu gidisle hafta icine kaldi kizin hazirliklari
Ben de aynı durumdayım canım bir an önce doğsun istiyorum. ağır hasta gibiyim yürüyemiyorum yatamıyorum nefes alamıyorum.. sağlıklı günleri özledim iyiceAslında çok basit işler ama artık gözümde büyüyor resmen hepsi işkence gibi gelmeye başladı artık. Dün akşam oturdum ağladım zaman geçsin doğsun artık diye
Halimize çok şükür bin şükür ama bu kadar zorlanacagımı hiç düşünmemiştimBen de aynı durumdayım canım bir an önce doğsun istiyorum. ağır hasta gibiyim yürüyemiyorum yatamıyorum nefes alamıyorum.. sağlıklı günleri özledim iyice
Bende canım bende bukadar zor olacağını tahmin etmemiştimHalimize çok şükür bin şükür ama bu kadar zorlanacagımı hiç düşünmemiştim
bosver valla koy gitsinnapıyorsunuz hanımlar.vitamin ilaçları bitmişti sağlık ocağına gidip yazdırdım 2 adımlık yol bitmedi sanki yaa.evi şöyle bir toplamam lazım ama kolumu kıpırdatacak halim yokk
doğru demiş yarım saat oldu benim yengemde kalkmış milletin içinde diyorki dünya ayağa kalksa sen normal doğum yapamazsın şeker hastasısın.dedim ki çocuğum sağlıklı doğsunda ha sezeryan ha normal ne fark eder.kendide sezeryan yaptı ilki normal di kadın normal doğumu sanki üstünlükmüş gibi savunuyor.dedim o zaman dünyadaki bütün şeker hastaları sezeryan mı yaptı.benim annem şeker hastasıymış ne insülin kullanmış ne bişey 26 yıl önce normal doğurmuş beni.kadına anlatmak mümkün değil yaa kapatmış kendini dış dünyayaay bu insanlar beni de sinir ediyor. geçenlerde 6 aylık hamileyken herkes aa hamile misin maşallah vs diyor çok iyi görünüyorsun diyor, ordan yengem şişmişsin diyor. olabilir dedim. kilo almışsın diyor. aldım tabi hamileyim dedim. ayy annemle konuşuyoruz sonra annemde diyor ben hamileyimde kilo aldım sen neden böylesin deseydin diyor
sende bosverÜtü yapıyorum ben de ama ayakta duracak halim yok
ancak akşam yemeğimi yapabildim hiçbişey yapamadım.keşke yapsaymışım milletin boş konuşmasını çektim gülüm yaa.zaten hormonlar tavan bide böyle 4 5 çocuk doğurmuş kadınlar kıskançlık hasetlik yapıyor ya kafasını yere sürüp kıvılcım çıkarasım geliyor resmenbosver valla koy gitsin
Aynen cnm isler kolay ama isde gittikce agirlasioruz inan iki adim atiom hemen nefesim kesilioAslında çok basit işler ama artık gözümde büyüyor resmen hepsi işkence gibi gelmeye başladı artık. Dün akşam oturdum ağladım zaman geçsin doğsun artık diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?