terbiyesizlik yaptıkları gülüm cahil cesareti bu tarz insanlarınki.yengemin sezeryan diye bastırmaya çalıştığı ne biliyormusun normal doğumda 1 seneye korunmayı bırakabilirsin ama sezeryanda 2 sene beklemek gerek onun derdi benim 2. yi falan hesap ediyor.DENSİZ!!! kndi 3 tane doğururken bana mı sordu kaldı ki benim şu an 2. yi düşündüğümmü var Rabbim yavrumu sağsağlim nasip etsin bana ben onun derdindeyim.Kurban olduğum rabbim bizi bu tarz insanların dilinden korusun inşallah tüm gün bunun için dua ettimya hele bu çoluklu çocuklu kadınların kıskanması ne ola ki canım ben de anlamıyorum onu. görümcem daha yazın bana laf sokmaya çalışıyordu milletin içinde ''iyi ki gençken doğurmuşum 30unda doğuranlar var bir de o yaşta'' falan diyerek. Orada onu aşağılayabileceğim milyon tane sebep varken sustum sırf eşimin hatırına. Allah'ın verdiğiyle övünmek de nedir ya, Allah'ın vermediğini kınamak ne demek? ne cesaret?
Bayramda baklavaları görünce gözlerim doluyordu şimdi de aşure görünce fenalaşıyorumAllah başka imtihan vermesin ne diyeyim artık mücadeleye devam
Anneannemden Allah razı olsun şekersiz yapmış ama içinde kuru meyve Yok :) bildiğin çorba sırf nefis körelt diye diyor böyle körelir mi nefsim dedim :) hayatta şerbetli tatlı istemez canım ama sütlülere falan dayanamıyorum bir de sınırsız meyve yemek istiyorum...
Ahh aynı durumdayımNe zormuş bu hamilelik şekeri.
Aaa hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Darısı bize inşallahkızlar arkadaşım doğum yaptı öğle arası bebek görmeye gidicez inşallah :)
Aaa hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Darısı bize inşallah
kız öyle bısey mı varmıs sezeryanda 2 sene dıyeterbiyesizlik yaptıkları gülüm cahil cesareti bu tarz insanlarınki.yengemin sezeryan diye bastırmaya çalıştığı ne biliyormusun normal doğumda 1 seneye korunmayı bırakabilirsin ama sezeryanda 2 sene beklemek gerek onun derdi benim 2. yi falan hesap ediyor.DENSİZ!!! kndi 3 tane doğururken bana mı sordu kaldı ki benim şu an 2. yi düşündüğümmü var Rabbim yavrumu sağsağlim nasip etsin bana ben onun derdindeyim.Kurban olduğum rabbim bizi bu tarz insanların dilinden korusun inşallah tüm gün bunun için dua ettim
Burdamı oldu eskişehirdemi? Ayyy kasım anneleri topiğinde herkes doğurmaya başladıamin canım inşallah ya. sezeryan oldu 10 gün önce aldılar :)
canım var öyle bı grup hamile insanalrı kapalı kapılar ardına saklamak ısteyen ayıp bişey gibi gören sanki babamızın evinden getirdik bu bebeklerı yada nikahsız yaptık evet o işi yaptık ve bır bebek beklıyoruz hepımız gızlı bırer bahceyız Allah a bin şükür bunları yaşayabiliyoruz Allah isteyen herkese versin tez zamandaGünaydın kızlarrrhiçççmi hiçç halim yok bukadar yorgun olurmu insan yaaa sizler nasılsınız bakalım?
Amann insanların konuştuklarını kafaya takmayın yaaa bukadar sadece canınızı sıkmış oluyosunuz, dünde bana bi komşum 2 parça hamile elbiseleri var ya 90 lardan kalma onlardan giy göbeğini fazla çıkarma dedi, abla dedim 90 lardan kalma kıyafeti zaten giymem, hamileyim tabi çıksın okadar insan sürekli hamile kalmıyo dedim lafı çevirdi yok beni yanlış anlama falan diyeee, ağzı olan konuşuyo iştee napçaksın boşşşvverrrrr.
görmeye gitmişken tüyoları al benım eşimin kuzenı dogurdu 2 hafta önce çalıştıgım hastanede ne boy hasta bezı ıstıyorlar ona kadar sordumkızlar arkadaşım doğum yaptı öğle arası bebek görmeye gidicez inşallah :)
Evet canım aynnenn öyle sanki zina işleyip te olmuş bi bebek. Tövbe yarabbim. Ben öyle demelerine falan takılmam ağzı olan konuşuyo bende lafımı söyledim rahatımcanım var öyle bı grup hamile insanalrı kapalı kapılar ardına saklamak ısteyen ayıp bişey gibi gören sanki babamızın evinden getirdik bu bebeklerı yada nikahsız yaptık evet o işi yaptık ve bır bebek beklıyoruz hepımız gızlı bırer bahceyız Allah a bin şükür bunları yaşayabiliyoruz Allah isteyen herkese versin tez zamanda
hadı bız hamıleyız hormonlarımız manyak onlar ne içmiş acabaEvet canım aynnenn öyle sanki zina işleyip te olmuş bi bebek. Tövbe yarabbim. Ben öyle demelerine falan takılmam ağzı olan konuşuyo bende lafımı söyledim rahatımayy söyleyemeseydim heralde içimde büyütürdüm
öyleymiş gülüm ama görümcem sezeryanla oldu bebişi 4 buçuk aylık kucağındayken 2. ye hamile kaldı aramızda 2 hafta var.soruyorum dikişin nasıl ağrı sızı varmı hiç bişey yok diyor.yengem offf çok fenadır öyle milleti göz hapsinde tutar ama kendide kimseye bişeyini söylemezkız öyle bısey mı varmıs sezeryanda 2 sene dıye
benım koca yandı desene ben kaza olur dıye de yaklastırmam
senın yenge tam tilkiymiş valla şimdi senın bebege takılacak altınlarada takar o nazar degdırme sakla kız onları ken gözlü
Benimde sol gogus altim cok acio cnmKızlar ya sağ gögüs altı o kadar acıyor ki sizdede varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?