5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ben magvital kullanıyorum gayet memnunum. toz halde ,su ile karıştırılıp içiliyor.

kızlar bebişlerin hareketlerini nasıl h,ssediyorsunuz.ekmek yasak ya ekmek yeyince hareket halinde hep ama süt yoğurt falan yeyince tık yok
Ay benimki hiç durmuyor ama genelde sağ tarafımda hep bi çıkıntı yapıyo ayağı mıdır nedir ya da dirsek

Kızlar bende yeni ogrendim.perine masajı diye bişey var 34.haftadan sonra yapılan.bunu yapınca kesik olasılığı azaliyomus internetten bi araştırın.doktoruma danisip bende baslicam umarım işe yarar.

Kızlar bende yeni ogrendim.perine masajı diye bişey var 34.haftadan sonra yapılan.bunu yapınca kesik olasılığı azaliyomus internetten bi araştırın.doktoruma danisip bende baslicam umarım işe yarar.
Kegel egzersizi de yapın normal dogum için

Bende magosit kıllanıyorum ama dün kan tahlilimde düşük çıktı. Sağlık ocağındaki dr. sabah akşam iki kez al dedi ama kendi doktoruma sorup öyle içicem.

Kaç mg kullanıyorsun canım bitti çünkü ılacım bugun almalıyım
670 mg magnezyum karbonat 342 mg magnezyum oksit içeriyr. ilacın tam adı magvital 365 saşe. istersen doktoruna yazdırbilirsin sgk karşılıyor.

kuzuyu yattığı yerde bırakmıyon gülüm yaaya bazı zamanlar daha hareketli bazı zamanlar daha sakin oluyor sıpa.aslında kendimi dinlediğim zamanlar daha az hareket ettiğini fark ediyorumbide sanki artık vurmaktan çok toplanıyor kayıyor gibi geliyor bana.günde 10 kez hareket ediyosa sıkıntı yoktu dimi?

Canim benimki sut icince durmuyor ilk yudumda basliyor hemen.
hissettim öğlene doğru hareketini de çok değil.ama bende hareket halindeyimbebişin kıyafetlerinin bir kısına yıkadım ütülenicek daha evi şöyle bir derledim topladım arada hisettim hareketini sıkıntı yoktur dimi yaa

Valla canım sabah eşime anlattım oda gülüyo yazık oğluma diye aynen canım bazen hiç durmuyo benimkide mübarek sağ tarafımdan çıkacak diye korkuyorum. Bazı sabahlarda hareket etsin diye bekliyorum etmeyince endişeleniyorum ama sonra acısını çıkarıyo.
Artık vurmaya yeri kalmadıki çocukların bacaklarını falan kaydırıyo acayip bi his oluyo bende seviyorum okşuyorum daha dokunur dokunmaz tepki veriyo tospik

Canım bi sorun yoktur inşallah merak etme. Annişlerini hep merakta bırakıyolar tospiklerr

Kızlar merhaba anca yazabildim doktordan sonra biraz alışveriş yaptım:)herşey yolundaymış aklına gelip dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ayrıca merak edenlere söyleyim kasık sancılarımı söyledim doktora çok olağanmış idrar yaparken yanma yoksa kafaya takma deri hatta git gide daha da artacak şiddetlenecek azalmayacak korkma dedi sizlerde korkmayın yani inşallah bugünleri gördük ya sağ salim Rabbimin izniyle hepimiz sağ salim kucağımıza alıcaz inşallah bebişlerimizi

Nerelerden aldım canım istediklerini bulabildin mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…