ben magvital kullanıyorum gayet memnunum. toz halde ,su ile karıştırılıp içiliyor.Kızlar hazırlanıp ulusa gidicem inşallah pişman olmam bebek alışverişi için
Bide ben magnesıum dıasporal kullanıyorum ama bitti sanki işe yatamıyormuş gibi geliyor kasık ağrım hep var sizler ne kullanıyorsunuz magnezyum olarak
Ay benimki hiç durmuyor ama genelde sağ tarafımda hep bi çıkıntı yapıyo ayağı mıdır nedir ya da dirsekkızlar bebişlerin hareketlerini nasıl h,ssediyorsunuz.ekmek yasak ya ekmek yeyince hareket halinde hep ama süt yoğurt falan yeyince tık yok
Kaç mg kullanıyorsun canım bitti çünkü ılacım bugun almalıyımben magvital kullanıyorum gayet memnunum. toz halde ,su ile karıştırılıp içiliyor.
Kegel egzersizi de yapın normal dogum içinKızlar bende yeni ogrendim.perine masajı diye bişey var 34.haftadan sonra yapılan.bunu yapınca kesik olasılığı azaliyomus internetten bi araştırın.doktoruma danisip bende baslicam umarım işe yarar.
Bende magosit kıllanıyorum ama dün kan tahlilimde düşük çıktı. Sağlık ocağındaki dr. sabah akşam iki kez al dedi ama kendi doktoruma sorup öyle içicem.Kızlar hazırlanıp ulusa gidicem inşallah pişman olmam bebek alışverişi için
Bide ben magnesıum dıasporal kullanıyorum ama bitti sanki işe yatamıyormuş gibi geliyor kasık ağrım hep var sizler ne kullanıyorsunuz magnezyum olarak
670 mg magnezyum karbonat 342 mg magnezyum oksit içeriyr. ilacın tam adı magvital 365 saşe. istersen doktoruna yazdırbilirsin sgk karşılıyor.Kaç mg kullanıyorsun canım bitti çünkü ılacım bugun almalıyım
Canim benimki sut icince durmuyor ilk yudumda basliyor hemen.kızlar bebişlerin hareketlerini nasıl h,ssediyorsunuz.ekmek yasak ya ekmek yeyince hareket halinde hep ama süt yoğurt falan yeyince tık yok
Canım benimki yemek yemeye başlayayım veya türk kahvesinden bir yudum bile alsam başlıyo hareket etmeye. 2 gündür de sağıma yada soluma yatayım aşağı doğru ağırlığı iniyodu ama şu iki gündür daha bi büyüdü sanki daha rahat yatıyorum ggöbeğimi dolduruyo resmen. Birde bu sabah 6 da uyandım süt içiyim dedim o ara bi gaz çıkardım yavrum çocuk ne olduğunu şaşırdıbi irkildii gülsemmi çocuğuma üzülsemmi bi o kdarda hoşuma gitti yaaaa kıyamam ben onaaa sonra tabi sen beni uyandırdın bende seni uyutmıcam dedi bi hareket bi hareket
benimde hep soluma çıkıntı yapıyorAy benimki hiç durmuyor ama genelde sağ tarafımda hep bi çıkıntı yapıyo ayağı mıdır nedir ya da dirsek
hissettim öğlene doğru hareketini de çok değil.ama bende hareket halindeyimCanim benimki sut icince durmuyor ilk yudumda basliyor hemen.
Dokunuyorum okuyorum cekıyo hemen sıpa sonra tekrar cıkarıyo. Çok tatlı di mıbenimde hep soluma çıkıntı yapıyorayağı sanırım
Valla canım sabah eşime anlattım oda gülüyo yazık oğluma diyekuzuyu yattığı yerde bırakmıyon gülüm yaa ya bazı zamanlar daha hareketli bazı zamanlar daha sakin oluyor sıpa.aslında kendimi dinlediğim zamanlar daha az hareket ettiğini fark ediyorum bide sanki artık vurmaktan çok toplanıyor kayıyor gibi geliyor bana.günde 10 kez hareket ediyosa sıkıntı yoktu dimi?
Canım bi sorun yoktur inşallah merak etme. Annişlerini hep merakta bırakıyolar tospiklerrhissettim öğlene doğru hareketini de çok değil.ama bende hareket halindeyimbebişin kıyafetlerinin bir kısına yıkadım ütülenicek daha evi şöyle bir derledim topladım arada hisettim hareketini sıkıntı yoktur dimi yaa
Dokunuyorum okuyorum cekıyo hemen sıpa sonra tekrar cıkarıyo. Çok tatlı di mı
evet yaa sürekli tedirgin oluoruz bişeylerdenCanım bi sorun yoktur inşallah merak etme. Annişlerini hep merakta bırakıyolar tospiklerr
Nerelerden aldım canım istediklerini bulabildin mıKızlar alışveriş bitti sayılır arada yazıyorum bi tek beşik dolap halı kaldı onlarıda buldum begendım kayınvalıdem alacakmış
Yatak odamın besıgı arabası çanta hastane süsü emzık bıberon kıyafetler tAmsm çok begendım aldıklarımı
Csnım ulusta Konya sokakta şirin bebe var oradan ve hemen yanında kanz var ordan aldım çok uzun yürüyüşler yapamazdınNerelerden aldım canım istediklerini bulabildin mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?