5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlar normal doğumda kesiyi yırtılmayı önleyen jel varmış Dianatal obstetric doğum jeli diye duydunuz mu hiç böyle bişey gerçekten işe yarıyor mu yoksa bir şarlatanlık mı acaba?
Ben Ankara Koru hastanesinde bı gebe egıtımıne katılmıştım orda bahsetmişlerdi
Doğum jeli diye gecıyor doğumdan bı kac hafta önce sürmek gerekiyormuş

19unda gittiğimde konuşucam canım kesidense sezaryanı ben de tercih ediyorum illa ki dikiş olacaksa göbekteki yaraya bakmak diğer yaraya bakmaktan daha kolay geliyor. suni sancıdan korkmuyorum ben ama karnıma bastırılmasından korkuyorum o da artık çağ dışı bir uygulama gibi geliyor ve rahimde yırtılma olma ihtimali zaten korkunç. aynen benim annem de 3 doğum yapmış biri evde, hepsi kesisiz. ben 1 kilo 200 gram doğmuşum 7 aylık ve normal doğumla.. şimdikiler olsa erken doğum diye direk sezaryana alırdı mesela. doktorların kolaya kaçması hiç hoşuma gitmiyor korkutucu bişey

V Vinim canım inşallah güzel haberlerle dönersin ama bu dönemde kasık ağrısı normal sanki. İnşallah endişelenecek bi durum yoktur.

Durmuyordur o dursa duramazdın coook kötü bi şey hayatımda yaşadığım nadir sayılı acılardandır kendisi
Hamilelikten önce vardı ama acımıyordu, varlığını hissediyordum. .. hamile kalmamla tozuttu acidı bayagi... Uzun zamandır da hiç hissetmiyorum :))
Ayy merak ettim

ekşimeyi geçirdi süt gülüm ama kalbimiin sıkışması akşam baya uzun sürdü eşimde çok kafaya takıyorsun stresten oluyor böyle diyor
Ayagını sıcak tut farketmesekte havalar soğudu üşüyor olabiliriz valla neyın normal neyıb anormal olduğunu bılmedıgımız ıcın hep bu korkular

kızlar bebişlerin hareketlerini nasıl h,ssediyorsunuz.ekmek yasak ya ekmek yeyince hareket halinde hep ama süt yoğurt falan yeyince tık yok

kızlar bebişlerin hareketlerini nasıl h,ssediyorsunuz.ekmek yasak ya ekmek yeyince hareket halinde hep ama süt yoğurt falan yeyince tık yok
Canım benimki yemek yemeye başlayayım veya türk kahvesinden bir yudum bile alsam başlıyo hareket etmeye. 2 gündür de sağıma yada soluma yatayım aşağı doğru ağırlığı iniyodu ama şu iki gündür daha bi büyüdü sanki daha rahat yatıyorum ggöbeğimi dolduruyo resmen. Birde bu sabah 6 da uyandım süt içiyim dedim o ara bi gaz çıkardım yavrum çocuk ne olduğunu şaşırdı bi irkildii gülsemmi çocuğuma üzülsemmi bi o kdarda hoşuma gitti yaaaa kıyamam ben onaaasonra tabi sen beni uyandırdın bende seni uyutmıcam dedi bi hareket bi hareket

Seninki hamur işi canavarı olacak demek ki bebekler anne karnında hangi yiyeceğe tepkı verirse doğunca onu yemeyı çok severlermiş

Kızlar hazırlanıp ulusa gidicem inşallah pişman olmam bebek alışverişi için
Bide ben magnesıum dıasporal kullanıyorum ama bitti sanki işe yatamıyormuş gibi geliyor kasık ağrım hep var sizler ne kullanıyorsunuz magnezyum olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…