Ben Ankara Koru hastanesinde bı gebe egıtımıne katılmıştım orda bahsetmişlerdikızlar normal doğumda kesiyi yırtılmayı önleyen jel varmış Dianatal obstetric doğum jeli diye duydunuz mu hiç böyle bişey gerçekten işe yarıyor mu yoksa bir şarlatanlık mı acaba?
19unda gittiğimde konuşucam canım kesidense sezaryanı ben de tercih ediyorum illa ki dikiş olacaksa göbekteki yaraya bakmak diğer yaraya bakmaktan daha kolay geliyor. suni sancıdan korkmuyorum ben ama karnıma bastırılmasından korkuyorum o da artık çağ dışı bir uygulama gibi geliyor ve rahimde yırtılma olma ihtimali zaten korkunç. aynen benim annem de 3 doğum yapmış biri evde, hepsi kesisiz. ben 1 kilo 200 gram doğmuşum 7 aylık ve normal doğumla.. şimdikiler olsa erken doğum diye direk sezaryana alırdı mesela. doktorların kolaya kaçması hiç hoşuma gitmiyor korkutucu bişeyCanım normal doğumu doktorunla bir konuş derim ben bende cok araştırma yaptım sen gibi suan bi doktor buldum ne suni sancı verecek nede kesik atacak alttan zaten kesik ve suni sancı girince iş normalden cıkıyor uzun uzun konuştum jeller hiç bir işe yaramaz dedi doktor.eger dogum için gerekli açılmaz olmazsa alttan kesi yerine sezeryan tercih sebebim oldugunu ilettim ki kaynanam 4 doğum yapmış ne kesik var ne yırtık dedi evde doğumlarının hepsi
Ewet benim hamileligimın başında rahassiz etti... ama suan hissetmiyorum. .. duruyormu kontrol da edemiyorum. ..çok huylaniyordum ondanKızlar gebelikte hemoroıd olan varmı :-(
Bu Saatte yapabileceğim pratik bişey var mı
Durmuyordur o dursa duramazdınEwet benim hamileligimın başında rahassiz etti... ama suan hissetmiyorum. .. duruyormu kontrol da edemiyorum. ..çok huylaniyordum ondan
Hamilelikten önce vardı ama acımıyordu, varlığını hissediyordum. .. hamile kalmamla tozuttu acidı bayagi... Uzun zamandır da hiç hissetmiyorum :))Durmuyordur o dursa duramazdıncoook kötü bi şey hayatımda yaşadığım nadir sayılı acılardandır kendisi
ekşimeyi geçirdi süt gülüm ama kalbimiin sıkışması akşam baya uzun sürdü eşimde çok kafaya takıyorsun stresten oluyor böyle diyorGeçti mi bari
Etme sakın berbat bi şey yaaHamilelikten önce vardı ama acımıyordu, varlığını hissediyordum. .. hamile kalmamla tozuttu acidı bayagi... Uzun zamandır da hiç hissetmiyorum :))
Ayy merak ettim
Dimi bendeEwet benim hamileligimın başında rahassiz etti... ama suan hissetmiyorum. .. duruyormu kontrol da edemiyorum. ..çok huylaniyordum ondan
Ayagını sıcak tut farketmesekte havalar soğudu üşüyor olabiliriz valla neyın normal neyıb anormal olduğunu bılmedıgımız ıcın hep bu korkularekşimeyi geçirdi süt gülüm ama kalbimiin sıkışması akşam baya uzun sürdü eşimde çok kafaya takıyorsun stresten oluyor böyle diyor
Canım benimki yemek yemeye başlayayım veya türk kahvesinden bir yudum bile alsam başlıyo hareket etmeye. 2 gündür de sağıma yada soluma yatayım aşağı doğru ağırlığı iniyodu ama şu iki gündür daha bi büyüdü sanki daha rahat yatıyorum ggöbeğimi dolduruyo resmen. Birde bu sabah 6 da uyandım süt içiyim dedim o ara bi gaz çıkardım yavrum çocuk ne olduğunu şaşırdıkızlar bebişlerin hareketlerini nasıl h,ssediyorsunuz.ekmek yasak ya ekmek yeyince hareket halinde hep ama süt yoğurt falan yeyince tık yok
Seninki hamur işi canavarı olacak demek ki bebekler anne karnında hangi yiyeceğe tepkı verirse doğunca onu yemeyı çok severlermişkızlar bebişlerin hareketlerini nasıl h,ssediyorsunuz.ekmek yasak ya ekmek yeyince hareket halinde hep ama süt yoğurt falan yeyince tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?