çokk beğendim gülümmm güle güle kullanın inşallahhCicilerin bi kısmı
Hımm ben orayı bılmıyodum bak. Çok güzellermıs ama aldıkların güle güle kullansın sıpaCsnım ulusta Konya sokakta şirin bebe var oradan ve hemen yanında kanz var ordan aldım çok uzun yürüyüşler yapamazdın
100 tl ye aldım bunu yatak odasına koyucam odadan odaya gecıyor bebegın odasına büyüyen beşik alıcam gündüz büyüyen beşikte gece yatak odasında bunda yatar diye düşündümçokk beğendim gülümmm güle güle kullanın inşallahhgülüm beşiği ne kadara aldın
süpermiş ya fiyatı çok uygun almışsın gülüm100 tl ye aldım bunu yatak odasına koyucam odadan odaya gecıyor bebegın odasına büyüyen beşik alıcam gündüz büyüyen beşikte gece yatak odasında bunda yatar diye düşündüm
Güzel şeyler vardı aldığım herseyde 3-5 indirim yaptılar artık ucuz mu aldım pahalı mı bilmiyorum öyke gezecek çok enerjım yoktuHımm ben orayı bılmıyodum bak. Çok güzellermıs ama aldıkların güle güle kullansın sıpa
Ay valla ufak ufak mıktarlar birleşince baya tuttu adam hesabı çıkarına bu kadar tutacak ne aldım dedim amna bosver gitsin dedim kim için yaşıyorum kim için çalışıyorum dedimsüpermiş ya fiyatı çok uygun almışsın gülüm
Çoookk güzel cicişler almışsın. Güle güle kullanın inşallahCicilerin bi kısmı
Benımkı de bır haftadır piyasada yokkızlar yine uyku tutmuyoreşimde yok 15 gün gece vardiyasında nasıl sabah olucakk bilmiyorumm
Sağol canım inşallah böyle aldıkta insan bi moda giriyorÇoookk güzel cicişler almışsın. Güle güle kullanın inşallah
oyy gülüm ya şimdide sabahlar olmuyor kiBenımkı de bır haftadır piyasada yok
Canım uykunun kıynetını bılelım bebişler gelince sabahlar olmasın olacak bize
Benim için de öyle canım tek düşüncemiz bebk oldu. Geçen gün dolabımız gelmişti dün temizlik yapamadık falan dün gece 11.30 da eşimle meraklı meraklı sildik, temizledikSağol canım inşallah böyle aldıkta insan bi moda giriyortek bebek oldu benım için
Demek ki Allah bize o enerjıyı verıyor hep derler ya annelikte deli bir enerji sabır geliyor diye olmasa nasıl gecenin bi yarısı uyanıp emziricez vücudun doğum sonrasına hazırlanıyor benceoyy gülüm ya şimdide sabahlar olmuyor kiyoruldum da bugün halbuki bebişin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayıp ütüledim evin işi falan derken akşam oldu ama yok gözlerim böyle şuan
tabi ya gülüm gün sayıyoruz resmen.bugün kim gördüyse doğumun yakın yüzüne vurmuş dedi yaaDemek ki Allah bize o enerjıyı verıyor hep derler ya annelikte deli bir enerji sabır geliyor diye olmasa nasıl gecenin bi yarısı uyanıp emziricez vücudun doğum sonrasına hazırlanıyor bence
Ben normalde alışveriş delisi gibi biriyim ama bebek haberınden sonra sadece hamıle pantalonu aldım bizde de tek gündem o ülkede neler oluyor ben bebekten baska sey düşünmüyorum el kadarlar ama şimdiden söz sahibi oldularBenim için de öyle canım tek düşüncemiz bebk oldu. Geçen gün dolabımız gelmişti dün temizlik yapamadık falan dün gece 11.30 da eşimle meraklı meraklı sildik, temizledikbugünde kayınvalidem görümcem annem hep beraber yerleştirdik hastane çantamı hazırladık
Şimdi girip girip bakıyorum eşimde geçerken ışığı açıp bakıyo kapatıyoİyice heycan bastı
O yüze vurmayı ınanırım bazıları anlıyor surat ifadesiden tedirgin olma bende biran önce vakti gelsin fiyorum etrafındakiler çıkınca bu günleri özleyeceksin diyor tadını çıkaralım tabi sağlık sorunumuz olmadındatabi ya gülüm gün sayıyoruz resmen.bugün kim gördüyse doğumun yakın yüzüne vurmuş dedi yaaama kim gördüyse...çok şaşırdım.ve tedirginlik daha da arttı
inandım bende ya çünkü her gören aynı tepkiyi verdi.ama daha varya ondan tedirgin oldum.ağırşaltığımı fark ediyorum oturup kakmak falan iyice ağırlaştı.hatta bir komşum çantanı hazıra koy nolur nolmaz sen yakınsın falan dediO yüze vurmayı ınanırım bazıları anlıyor surat ifadesiden tedirgin olma bende biran önce vakti gelsin fiyorum etrafındakiler çıkınca bu günleri özleyeceksin diyor tadını çıkaralım tabi sağlık sorunumuz olmadında
Eşimin kuzeni 15 gün önce doğurdu sıpaların ne zaman geleceği belli olmaz sen hazırda tut çantanı bence hem eksikler böyle daha iyi anlaşılıyorinandım bende ya çünkü her gören aynı tepkiyi verdi.ama daha varya ondan tedirgin oldum.ağırşaltığımı fark ediyorum oturup kakmak falan iyice ağırlaştı.hatta bir komşum çantanı hazıra koy nolur nolmaz sen yakınsın falan dedi
hazırda zaten bugün diğer hazırlıkları da ufak ufak yapmaya başladım haftaya odayı hazırlarım Allahtan bişey çıkmazsa.randevuma da 10 gün var iple çekiyorum vallahi.Eşimin kuzeni 15 gün önce doğurdu sıpaların ne zaman geleceği belli olmaz sen hazırda tut çantanı bence hem eksikler böyle daha iyi anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?