5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar gebelikte hemoroıd olan varmı :-(
Bu Saatte yapabileceğim pratik bişey var mı

Bu alt taraftan çektiğim nedir yahu bi kasık ağrır bi hemoroıd olur totom acır yazık bana:-(

Bu alt taraftan çektiğim nedir yahu bi kasık ağrır bi hemoroıd olur totom acır yazık bana:-(
Ben bi haftadır çekiyorum çok berbat bi şey ne gaz cıkarabılıyorum ne tuvaletini yapabiliyorum. Kabız da değilim neden oldu anlamış değilim oturduğum yerden kalkamıyorum öff yaaa ben zeytinyağı duymuştum denedım ama hemen bi etki göstermedi bugün biraz geçmeye başladı ama hala çok fena canım yanıyor

Ben Demir ılacı kullanıyırum sanırım o ysptı
Zeytinyağını nasıl kullanıyorsun canım

Hamilelikten önce hemeroit ten ameliyat oldum catlakti benim daha doğrusu ama elemelerde vardı tabi.hamilelikte tekrar çıktı meme şeklinde bebek baskı yaptığından olabiliyomus.doktorum krem verdi onu kullanıyorum.çok sıcak olmayacak şekilde oturma banyosu yapabilirsiniz.kabiz olmamaya çalışın.bi surup verdi yine doktorum bunun için.ama ben zaten kabiz olmadığım için kullanmıyorum surubu.
Doktorunuzada mutlaka söyleyin ilaç verir

Ben Demir ılacı kullanıyırum sanırım o ysptı
Zeytinyağını nasıl kullanıyorsun canım
Pamuğa sürüp basıyorum biraz bekliyo orda sonra alıyorum. Ben de kullanıyorum maltofer o mu yapıyo acaba yoksa bebekten dolayı aşağıda bi baskı mi oluşuyor Pzt kontrolum var sorucam doktora

Canım bugün insülin yazdırmaya doktora gittik dönüşte az oturduk biyerlerde geldik şu kadarcık şeyden bile geldiğimizde belim ve çatı kemiğim ağrıyordu ben de aynı durumdayım. az kaldı doğuma böyle teselli ediyorum kendimi.

Kızlar hemoroid oturma yastığı diye yastıklar var ben kuyruk sokumu ağrısı için almıştım ona da iyi geliyor onu tavsiye ederim ortası delik yuvarlak yastıklar.

Bı Dr u bulsam neler sorucam zeytınyagı koydum yangınlığını alsın diye sağolasın krem isticem bi krem biliyorum ams gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum

Kızlar sabah erkenden kontrolüm var ne olur bana dua edin çok kasık Ağrı'm var bu aralar iyi haberlerle dönüyüm görenler bana dua edin lütfen korkuyorum
Inşallah güzel geçer kasık ağrısı hep var bizim içinde sor barı ne yapabiliriz
Içini ferah tut

Kızlar hemoroid oturma yastığı diye yastıklar var ben kuyruk sokumu ağrısı için almıştım ona da iyi geliyor onu tavsiye ederim ortası delik yuvarlak yastıklar.
Bende de var hem işyerinde hem evde kuyruk sokumu için iyi geliyor bunda da mevbur oturcam

Pamuğa sürüp basıyorum biraz bekliyo orda sonra alıyorum. Ben de kullanıyorum maltofer o mu yapıyo acaba yoksa bebekten dolayı aşağıda bi baskı mi oluşuyor Pzt kontrolum var sorucam doktora
Koydum şimdi biraz yangınlıgını alır inşallah

Ya kızlar forumda yazılanları okudum da herkes genelde normal doğumda sancidan korkuyor. Ben de sancidan korkmuyorum ama o bebeğin çıkış ani var ya hani hem ondan hem kesiden yirtiktan hem karnima bastirilmasindan hem vakum ihtimalinden deli gibi korkuyorum bende mi bi gariplik var

Ben de doguramamaktan, bebeğin Vakumla alınmasından ve başka mudahelelerden çok korkuyorum. Sanci umrumda degil. Bir de dikiş olursa sonradan kaynamayip mikrop kapmasindan korkuyorum

Ben de doguramamaktan, bebeğin Vakumla alınmasından ve başka mudahelelerden çok korkuyorum. Sanci umrumda degil. Bir de dikiş olursa sonradan kaynamayip mikrop kapmasindan korkuyorum
yalnız değilmişim o zaman canım. aynen ıkınamamaktan da çok korkuyorum ya beceremezsem diye

kızlar normal doğumda kesiyi yırtılmayı önleyen jel varmış Dianatal obstetric doğum jeli diye duydunuz mu hiç böyle bişey gerçekten işe yarıyor mu yoksa bir şarlatanlık mı acaba?

Canım normal doğumu doktorunla bir konuş derim ben bende cok araştırma yaptım sen gibi suan bi doktor buldum ne suni sancı verecek nede kesik atacak alttan zaten kesik ve suni sancı girince iş normalden cıkıyor uzun uzun konuştum jeller hiç bir işe yaramaz dedi doktor.eger dogum için gerekli açılmaz olmazsa alttan kesi yerine sezeryan tercih sebebim oldugunu ilettim ki kaynanam 4 doğum yapmış ne kesik var ne yırtık dedi evde doğumlarının hepsi

Koydum şimdi biraz yaygınlığını
Öyle anında bi etki bekleme 3-4 gün üst üste yaptım da anca bugün biraz rahatım yarına geçer ınsallah
isallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…