Ben bi haftadır çekiyorum çok berbat bi şey ne gaz cıkarabılıyorum ne tuvaletini yapabiliyorum. Kabız da değilim neden oldu anlamış değilim oturduğum yerden kalkamıyorum öff yaaaBu alt taraftan çektiğim nedir yahu bi kasık ağrır bi hemoroıd olur totom acır yazık bana:-(
Ben Demir ılacı kullanıyırum sanırım o ysptıBen bi haftadır çekiyorum çok berbat bi şey ne gaz cıkarabılıyorum ne tuvaletini yapabiliyorum. Kabız da değilim neden oldu anlamış değilim oturduğum yerden kalkamıyorum öff yaaaben zeytinyağı duymuştum denedım ama hemen bi etki göstermedi bugün biraz geçmeye başladı ama hala çok fena canım yanıyor
Pamuğa sürüp basıyorum biraz bekliyo orda sonra alıyorum. Ben de kullanıyorum maltofer o mu yapıyo acaba yoksa bebekten dolayı aşağıda bi baskı mi oluşuyorBen Demir ılacı kullanıyırum sanırım o ysptı
Zeytinyağını nasıl kullanıyorsun canım
Canım bugün insülin yazdırmaya doktora gittik dönüşte az oturduk biyerlerde geldik şu kadarcık şeyden bile geldiğimizde belim ve çatı kemiğim ağrıyordu ben de aynı durumdayım. az kaldı doğuma böyle teselli ediyorum kendimi.Bel agrili uykusuz bir geceden merhaba
Isten gelince durmadim hic supurge tatli tuzlu biseyler yaptim aksam dayimlari cagirmistim galiba o yuzden daha bi siddetli agrim var
Anne olmak kolay degilmis... gun gectikce daha iyi anliyorum. Eskiden bana misin demeyen isleri yapamamak da canimi skiyor
Bı Dr u bulsam neler sorucam zeytınyagı koydum yangınlığını alsın diye sağolasın krem isticem bi krem biliyorum ams gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorumHamilelikten önce hemeroit ten ameliyat oldum catlakti benim daha doğrusu ama elemelerde vardı tabi.hamilelikte tekrar çıktı meme şeklinde bebek baskı yaptığından olabiliyomus.doktorum krem verdi onu kullanıyorum.çok sıcak olmayacak şekilde oturma banyosu yapabilirsiniz.kabiz olmamaya çalışın.bi surup verdi yine doktorum bunun için.ama ben zaten kabiz olmadığım için kullanmıyorum surubu.
Doktorunuzada mutlaka söyleyin ilaç verir
Inşallah güzel geçer kasık ağrısı hep var bizim içinde sor barı ne yapabilirizKızlar sabah erkenden kontrolüm var ne olur bana dua edin çok kasık Ağrı'm var bu aralar iyi haberlerle dönüyüm görenler bana dua edin lütfen korkuyorum
Bende de var hem işyerinde hem evde kuyruk sokumu için iyi geliyor bunda da mevbur oturcamKızlar hemoroid oturma yastığı diye yastıklar var ben kuyruk sokumu ağrısı için almıştım ona da iyi geliyor onu tavsiye ederim ortası delik yuvarlak yastıklar.
Koydum şimdi biraz yangınlıgını alır inşallahPamuğa sürüp basıyorum biraz bekliyo orda sonra alıyorum. Ben de kullanıyorum maltofer o mu yapıyo acaba yoksa bebekten dolayı aşağıda bi baskı mi oluşuyorPzt kontrolum var sorucam doktora
Öyle anında bi etki beklemeKoydum şimdi biraz yangınlıgını alır inşallah
Ben de doguramamaktan, bebeğin Vakumla alınmasından ve başka mudahelelerden çok korkuyorum. Sanci umrumda degil. Bir de dikiş olursa sonradan kaynamayip mikrop kapmasindan korkuyorumYa kızlar forumda yazılanları okudum da herkes genelde normal doğumda sancidan korkuyor. Ben de sancidan korkmuyorum ama o bebeğin çıkış ani var ya hani hem ondan hem kesiden yirtiktan hem karnima bastirilmasindan hem vakum ihtimalinden deli gibi korkuyorum bende mi bi gariplik var
yalnız değilmişim o zaman canım. aynen ıkınamamaktan da çok korkuyorum ya beceremezsem diyeBen de doguramamaktan, bebeğin Vakumla alınmasından ve başka mudahelelerden çok korkuyorum. Sanci umrumda degil. Bir de dikiş olursa sonradan kaynamayip mikrop kapmasindan korkuyorum
Koydum şimdi biraz yaygınlığınıPamuğa sürüp basıyorum biraz bekliyo orda sonra alıyorum. Ben de kullanıyorum maltofer o mu yapıyo acaba yoksa bebekten dolayı aşağıda bi baskı mi oluşuyorPzt kontrolum var sorucam doktora
isallajÖyle anında bi etki bekleme3-4 gün üst üste yaptım da anca bugün biraz rahatım yarına geçer ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?