5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

kızlarrrrrröyle bir tatlı krizine girdimki önüme koca yaş pastayı koysanız hepsini yiyebilirdimmaşure vardı dolapta 1 yemek kaşığı yedim bişey olur mu acaba sonrada pişman oldum ama tutamadım kendimi ya tatlıya aşerdim resmen.1 saat olmamıştı yemek yemiştim şekerimi ölçmeye korkuyorum.Allahım kurtarsın bu hastalıktan beni yaa dünyayı dar ediyor bana bu şeker

Canım bende 3 gün önce ağladım şeker krizin girip sen yine bir kaşık yemişsin bende dolaptaki bir kase aşureyi yedim üzerine nar döktüm belki dengeler şekeri diye sonra da ölçmeye korktuğumdan ölçemedim ama akşam 179 çıktı...1 kaşıktan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum gerçekten çok zor durumumuz o kadar imreniyorum ki rahat rahat her istediğini yiyip içebilenlere...

inanki yesem 1 kaseyi bitirirdim zor tuttum kendimi Allah yardımcımız olsun yaa gerçekten çok zor patates pirinç çaya şeker falan kullanmamak o kadar etkilemiyor ama şeker krizi de tuttu mu tutuyor işte hormonlar elde değilkisen kaç saat sonra ölçtün 179 çıktı.ya ben bir ara 240 lardaydı dahiliyeye gittim telaşla dr sakin ol bişey olmaz korkma falan dedi ama kadın doğumcular felaket senaryosu çiziyor hemen.

Aynen öyle bana da kadın doğumcum felaket senaryosu çizdi bu değerler böyle olmaz falan dedi ama diyete birebir uyduğumda değerler normal çıkıyor ne Zaman ki kaçırayım bir lokma bile olsa fırlıyor...bir de ben yürüyüş yapamıyorum bu ara çok halsizim ancak evin işleriyle uğraşabiliyorum...2 saat sonra ölçtüm muhtemelen 1 saat sonra 200 lerdeydi ölçmüş olsam..şimdi onlar dolapta olunca ister istemez gidiyor elimiz ki normalde inanılmaz nefsime hakimimdir ama hamilelikte çok zorlanıyorum..,

bana baştan beri hareket etmek yasak yürüyüş yapabilseydim eğer iyi olurdu benim için.15 dk ya ölçücem bakim kaç çıkacakdiyetle dünyanın kilosunu verdim tedavi sürecinde ama hamilelikte insan dayanamıyorr ki.sen kaç kaç vuruyorsun iğneyi gülüm.14 vuruyorum ben.

Kızlar mutfağınızdan atın o aşurelerı tatlıları insanın gördükçe canı ister eziyeti etmeyin kendınıze
Bende aynı sıkıntıyı tuzda yaşıyorum canım nasıl tuzlu çekirdek istşyo anlatamam ama yasak
Meyve yesenızde bastırsanız olmuyor mu

Canım meyve sadece ara öğünlerde o da belli meyveler örneğin muz yasak...ve meyveyle birlikte de süt var bir bardak...gerçekten eziyet ediyoruz kendimize benim troidden dolayı tuzu da kısıtlı kullanıyorum...

Canım ben insüline başlamamıştım ama doktorla görüştüm bu değerlerle başlamak gerekiyor dedi bir kaç gün daha bire bir diyete uy gel dedi bakalım gideceğim hamilelikte kaç kilo aldın canım sen?

Canım meyve sadece ara öğünlerde o da belli meyveler örneğin muz yasak...ve meyveyle birlikte de süt var bir bardak...gerçekten eziyet ediyoruz kendimize benim troidden dolayı tuzu da kısıtlı kullanıyorum...
Benımde tıroıt var bende arada kaçırıyorum ölek mi yani
Bebişler bi doğsun ben poposuna poposuna vurucam

Canım sen koru Hastanesi'ne mi gidiyordun? Aynen öyle ölek mi :) yerim turşuları falan da walla hiç anlamam :)
Benımde tıroıt var bende arada kaçırıyorum ölek mi yani
Bebişler bi doğsun ben poposuna poposuna vurucam

14 kilo aldım gülüm.191 çıktı şekerim 1 kaşık aşureyleeya eşim için dolaptaydı o da gece vardiyesindeydi diye yiyemedi gündüz yattı gün boyu zaten.şaştım kaldım napıcamm bilmiyorum.

14 kilo aldım gülüm.191 çıktı şekerim 1 kaşık aşureyleeya eşim için dolaptaydı o da gece vardiyesindeydi diye yiyemedi gündüz yattı gün boyu zaten.şaştım kaldım napıcamm bilmiyorum.
Ne iyi gelir ki yükselen şekere panik olma o da yükseltir şekerini...1 kaşıkla o kadar yükselmesi çok sinir bozucu evet ama düşer kendiliğinden bugün biraz dikkat et canım yediklerine...meyve yeme hiç mesela..

Canım sen koru Hastanesi'ne mi gidiyordun? Aynen öyle ölek mi :) yerim turşuları falan da walla hiç anlamam :)
Ben ilk düşükle sonuçlanan hamileliğimde oraya gidiyodum şimdi gitmiyorum maddi nedenlerden dolayı ama eğitimlerine katılıyorum arada

saat 5 gibi insülini vurdum hemen.akşamda protein yedim sadece.ya bu şeker öldürecek beni yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…